- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben değilim..kuru patlıcanı biraz haşlar yumuşatır doldururum ve sonra da pişiririm. yani tekrar buzluğa atmam.. ama çigden biber dondurucuya attım onlarda taze dolmalık biberdi. sanırım yanlış anlaşılma olmuş.Günaydin güzel insanlar nasilsiniz kizlar ben gecen burada okumustumzelalke ydi galiba kuru patlican ve biberi az haslayip buzluga atan. Bende yaptim ama cikarirken napiyosunuz öncedenmi cikarip eriyo yada buzlu buzlumu dolduruyonuz bilrnler cevap yazabilirmi yarin günüm varda
![]()
okudum güzel bi yazı.. böyle yazıları ara ara okumak bütçemizi gözden geçirmemize yardımcı oluyor:) teşekkürler..Gunaydin hanimlar. Biraz uzun da olsa aydinlatici bir yazi. Daha once bir baska topikte de paylastim sanirim.
http://www.bm-institute.com/yazi/zor-kazaniyoruz-dusunmeden-harciyoruz.html
Okudum guxey paylasimGunaydin hanimlar. Biraz uzun da olsa aydinlatici bir yazi. Daha once bir baska topikte de paylastim sanirim.
Geçmiş olsun canım..Benimde öyle oldu. En sonunda gidip muayene olup bir ton ilacı içtim. Çok şükür iyileştim ..İnş dahada hasta olmam bu kış ya>(bir ay bezdirdi benii>(günaydın hepimize
bu aralar işler biraz yoğun okuyorum ama çok yazamıyorum
bir de hastalıkla uğraşıyorum 1 ay olacak hala tam düzelemedim
Hep bizim suçumuz zaten:)niyet ettik bilenzik alalım diye.. bak kaçırdık treni:)
Sanki beni anlatmış bu yazı:>)Kendimden çok şey buldum bu yazıda ben.Gunaydin hanimlar. Biraz uzun da olsa aydinlatici bir yazi. Daha once bir baska topikte de paylastim sanirim.
Su burada da pahallı ama m3 ne kadar bilemiyorum onuda hesaplarım.Geçen bir arkadaş doğalgazın çok ucuz olduğunu söylemişti inanmamıştım burada su ucuz tonu 75 kuruş annemlerin şehrinde 3 tl mesela . Bende salonu yakmıcam büyük banyoyu kapatıcam orada duş almıyoruz. Elektrik galiba artık aşağı düşürmemem bu kadardan az olmuyor
Cevap icin sagol canim o zaman biraz buzlu doldurayim insallah güzel olurcanım ben değilim..kuru patlıcanı biraz haşlar yumuşatır doldururum ve sonra da pişiririm. yani tekrar buzluğa atmam.. ama çigden biber dondurucuya attım onlarda taze dolmalık biberdi. sanırım yanlış anlaşılma olmuş.
Alin firsati deferlendirim derim canim araba yine alinir nasilsaSu burada da pahallı ama m3 ne kadar bilemiyorum onuda hesaplarım.
Yeni fatura gelecek bir iki güne zaten.geçen ay çok gelmişti.
Günaydın kızlar.
Fikirlrinize ihtiyacım var.
Şimdi bizim ev kredimiz var. Altınlarımı bozar ve arabayı satarsak kapatıyoruz. 1 yıl daha bekleyelim arabayı satmadan ödeyelim sonrada yeni bir krediye girip ev alalım diyorduk.
Aynı mahallefe uygun bir ev bulduk sıfır daire 100 m2 çift balkon site içi.
Eşim arabayı satalım krediye hemen girelim diyor 200 300 fazla ödeyeceğiz evde annemler oturacak onlarda 700 destek olacak yoksa annem memleketteki eve dönerim diyor bense uxak olduğu için göndermek istemiyorum.
Siz olsanız arabadan vazgeçermiydiniz.
2 yıl kadar da araba alamayız.
Arabayı da civar için kullanıyoruz birde memlekete gidiyoruz.
Bugün bankaylada konuşalım diyoruz ama arabaya da kıyamıyorum çok masraf yaptık
İkinci bir ev mi almak istiyorsunuzSu burada da pahallı ama m3 ne kadar bilemiyorum onuda hesaplarım.
Yeni fatura gelecek bir iki güne zaten.geçen ay çok gelmişti.
Günaydın kızlar.
Fikirlrinize ihtiyacım var.
Şimdi bizim ev kredimiz var. Altınlarımı bozar ve arabayı satarsak kapatıyoruz. 1 yıl daha bekleyelim arabayı satmadan ödeyelim sonrada yeni bir krediye girip ev alalım diyorduk.
Aynı mahallefe uygun bir ev bulduk sıfır daire 100 m2 çift balkon site içi.
Eşim arabayı satalım krediye hemen girelim diyor 200 300 fazla ödeyeceğiz evde annemler oturacak onlarda 700 destek olacak yoksa annem memleketteki eve dönerim diyor bense uxak olduğu için göndermek istemiyorum.
Siz olsanız arabadan vazgeçermiydiniz.
2 yıl kadar da araba alamayız.
Arabayı da civar için kullanıyoruz birde memlekete gidiyoruz.
Bugün bankaylada konuşalım diyoruz ama arabaya da kıyamıyorum çok masraf yaptık