- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabin demirbaş fakat sen sağlam vermissin.
Kendisi patladıysa bilemem ama darbeyle zarar geldiyse kiracı yaptırmak zorunda.
Çünkü kullanan o.
Ayrıca eşyalı neden verdiğinizi anlayamadım.
Eşyaya mutlaka zarar verirler zaten.
Tabi canım kolay olammalı mülk satmak..Rabbim gönlündekini nasip etsin canım..SAtılmasını istemiyorsan inş eşinde vazgeçer..Ne emeklerle yapmışsınız haklısın valla satılmamasını istemekle..
Merhaba canım inşallah satılmaz. Benim babamın 25 daireli bir apartmanı var aynı sizin gibi eşyalı kiraya veriyoruz . Rezidans olmuş oluyor bu durumda. Bizimde demirbaşlara zarar verildiği zaman biz ödüyoruz.eşyalar eskiyor yenileri alınıyor bu işler böyle ne yazıkki. Sonuçta eşyalı kiraya vermenizin sebebi daha fazla kazanç elde etmek hakkınızda hayırlısı olsun. Ayrıca satıp parayı ne yapacak merak ettim. Eğer eşyalar sorunsa eşyalardan kurtulun. Kira sözleşmesi yapın kiracıyla . Ama buda çözüm değil evini kiraya veren herkesin başına gelebilecek bir durum ki geliyor zaten çare Yok.İşte bunu anlatamıyorum eşimesağlam verdik o kırdıysa sorumluluk onun diyorum demirbaş onlar biz yaptırıcaz diyor.. Haftalarca tartıştık bu konuda en sonunda nasıl biliyosan öyle yap dedim..
sıfır binaya kiraya girdiler. eşyalı olursa öğrenciye iyi olurmuş...
sayayım da eşimin nasıl abarttığını gör canım
Salonda halı , Köşe koltuk , led tv , yemek masası ve sandalyeleri
Aspratör , set üstü , kettle ,buzdolabı, çamaşır makinası
baza yatak başlık , gardolap ( hepsi 3 er adet )
Evde sadece salonda halı var onun haricinde yok..
Onun haricinde de tüm evin elektrik su doğalgaz aboneliklerini üstümüze yaptırdı eşim neymiş onlar öğrenciymiş abonelikle uğraşmasınlarmış
çok canım sıkılıyor bu konuda öyle böyle değilll....
Bir sürü insan anlattı yok yok yok dinlemiyorrrr dinlemiyor inattttt![]()
Ya başkalarını bu kadar düşünmede iyi bir şey degil.İşte bunu anlatamıyorum eşimesağlam verdik o kırdıysa sorumluluk onun diyorum demirbaş onlar biz yaptırıcaz diyor.. Haftalarca tartıştık bu konuda en sonunda nasıl biliyosan öyle yap dedim..
sıfır binaya kiraya girdiler. eşyalı olursa öğrenciye iyi olurmuş...
sayayım da eşimin nasıl abarttığını gör canım
Salonda halı , Köşe koltuk , led tv , yemek masası ve sandalyeleri
Aspratör , set üstü , kettle ,buzdolabı, çamaşır makinası
baza yatak başlık , gardolap ( hepsi 3 er adet )
Evde sadece salonda halı var onun haricinde yok..
Onun haricinde de tüm evin elektrik su doğalgaz aboneliklerini üstümüze yaptırdı eşim neymiş onlar öğrenciymiş abonelikle uğraşmasınlarmış
çok canım sıkılıyor bu konuda öyle böyle değilll....
Bir sürü insan anlattı yok yok yok dinlemiyorrrr dinlemiyor inattttt![]()
Kesinlikle sana katılıyorum canım..Çok doğru diyorsun.. Maalesef bazı insanlarda o var.Amman benim malım değil diyip hunharca ve hor kullanıyorlar evi..Aynı şeyi bende düşündüm.İnan ihtiyacım olmasa boş tutardım evimi..Kiracıda ev hor görüleceğne boş durması iyide..İşte yatırım amaçlı oluncada boş durmasıda iyi değil..İnsanları değiştiremeyiz maalesef..Keşke herkes biz gibi düşünüp kullnasada maalesef..Ya başkalarını bu kadar düşünmede iyi bir şey degil.
Insanlar düşündüğünüz kadar iyi değiller
Hor kullaniyorlar
Ayy yaa bizide düşünmüşler aman zarar vermeyelim demiyorlar gerçekten.
Benim para ihtiyacım olmasa evimi boş tutardım sanirim
Hani maddi kaygım düşüncem olmasa.
Benim cok dikkat ederek kullandigim şeyleri hunharca kullananlara cok kiziyorum.
Annemler yine kiracı çıktığında bir daireye mutfak dolabi yaptırdılar benim dolapalarimdan daha gzl ve kaliteli adamlar tezgahi evet evet granit tezgahı yakmislar.
Prizi patlatmışlar erimiş degismemisler.
Ben altina nihale koymadan tencereyi sıcak biseyi asla tezgaha koymam.
Prizlerden gereksiz fisleri cekerim.
Ama insanlar öyle değil
Ne de olsa benim değil mantığı var.
Yani eşiniz neden bukadar ince düşünüyor.
Bakın şimdi daha evinize ilk defa kiracı geldi.
Çıksın o kiracı evi görünce bence fikri değişir artik.
Bukadar titizlenmez.
Linki verir misin canim? Ben de eski konulara firsat buldukca bakiyorum.kızlar ben bi topikte parahanım diye adı geçen blog yazılarına denk geldim.. bu zamana kadar neden görememişim diye kızdım kendime.. en eski yazılarından başladım okumaya.. okumanızı tavsiye ederim..
Merhaba canım inşallah satılmaz. Benim babamın 25 daireli bir apartmanı var aynı sizin gibi eşyalı kiraya veriyoruz . Rezidans olmuş oluyor bu durumda. Bizimde demirbaşlara zarar verildiği zaman biz ödüyoruz.eşyalar eskiyor yenileri alınıyor bu işler böyle ne yazıkki. Sonuçta eşyalı kiraya vermenizin sebebi daha fazla kazanç elde etmek hakkınızda hayırlısı olsun. Ayrıca satıp parayı ne yapacak merak ettim. Eğer eşyalar sorunsa eşyalardan kurtulun. Kira sözleşmesi yapın kiracıyla . Ama buda çözüm değil evini kiraya veren herkesin başına gelebilecek bir durum ki geliyor zaten çare Yok.
Ya başkalarını bu kadar düşünmede iyi bir şey degil.
Insanlar düşündüğünüz kadar iyi değiller
Hor kullaniyorlar
Ayy yaa bizide düşünmüşler aman zarar vermeyelim demiyorlar gerçekten.
Benim para ihtiyacım olmasa evimi boş tutardım sanirim
Hani maddi kaygım düşüncem olmasa.
Benim cok dikkat ederek kullandigim şeyleri hunharca kullananlara cok kiziyorum.
Annemler yine kiracı çıktığında bir daireye mutfak dolabi yaptırdılar benim dolapalarimdan daha gzl ve kaliteli adamlar tezgahi evet evet granit tezgahı yakmislar.
Prizi patlatmışlar erimiş degismemisler.
Ben altina nihale koymadan tencereyi sıcak biseyi asla tezgaha koymam.
Prizlerden gereksiz fisleri cekerim.
Ama insanlar öyle değil
Ne de olsa benim değil mantığı var.
Yani eşiniz neden bukadar ince düşünüyor.
Bakın şimdi daha evinize ilk defa kiracı geldi.
Çıksın o kiracı evi görünce bence fikri değişir artik.
Bukadar titizlenmez.