günaydın hanımlar
benim için harcamalı bir hafta sonu ve temizlikle geçen saatler oldu.
kiler dolaplarımı düzenleyip, evdeki stoklarımı kontrol ettim. temizlik malzemesi olarak yaza kadar birşey almayacağım, olanlar 6 ay kadar götürür beni. deterjan, yumuşatıcı, sampuan hepsi 2-3 tane var. sadece finish jel geçen hafta indirimde olduğunu söylemiştim ya bir kutu aldım ve çok memnun kaldım. bu hafta 1 tane daha alacağım. stokta dursun.
alınacaklar listesi yaptım. indirimde bulunca sıvı yağ 5 lt /3 lt alacağım. evde 6 lt var ama yağ fiyatı çok çabuk değişiyor.
çay almam lazım, bardak poşet çay. bu hafta itibari ile pazar alışverişimi de minimuma indirip derin dondurucuyu kullanmaya başlayacağım. marketten kahvaltılık dışı birşey almamaya özen göstereceğim.
dün bir çuval patates 30 kg kadar alıp onu da kilere koydum.
kışı rahat ve masrafsız geçirmek istiyorum. çünkü bugün son kalan kredimi kapatacağım.
düzenli ödediğim ancak daha 1,5 yıl taksidi olan bir borç ama ev kredisi çekerken sorun olabilirmiş. erkek kardeşimden bir miktar para aldım, birazda benim birikimlerim vardı onunla bugün krediyi kapatacağım. maaşımın hesaba geçmesini bekliyorum. kardeşimden aldığımı da bir iki ay içinde vereceğim.