Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de dün stoktaki son yağı açtım.. uygun bulsam alırım bitane stokta bulunsun.. ha bir de pirincim bitmek üzere..Bende birşey almam diyordum ama yağ alıp koysam mı kenara acaba.
Zam zam ne olacak böyle.
Birde bizim araba masraf çıkaracak gibi. Canım sıkkın iyice daha yeni 500 tl masraf ettik. Şimdi yine 500 en az gider.
Bimden aldım en son 2.5 kilo 10 du galiba. Yağ zaten 25 tl birde zam gelirse 30 a vurucak fiyatı. Bakliyatımda idare eder fasülyem mercimeğim varda nohut az.oğlumda seviyor biraz alırım belkiben de dün stoktaki son yağı açtım.. uygun bulsam alırım bitane stokta bulunsun.. ha bir de pirincim bitmek üzere..
Maalesef arabanın gideri bitmiyor. Çok kullanıyorsan al bi tane canımBende birşey almam diyordum ama yağ alıp koysam mı kenara acaba.
Zam zam ne olacak böyle.
Birde bizim araba masraf çıkaracak gibi. Canım sıkkın iyice daha yeni 500 tl masraf ettik. Şimdi yine 500 en az gider.
benimde 5 lt olanı açtım, bimden almıştım ben de indirimden. çok yağ gitmiyor bizde, ama stoklu olunca kendimi güvende hissediyorum:) bakliyat olarak da benim de var herşeyde.. bi pirinç işte alacağım..Bimden aldım en son 2.5 kilo 10 du galiba. Yağ zaten 25 tl birde zam gelirse 30 a vurucak fiyatı. Bakliyatımda idare eder fasülyem mercimeğim varda nohut az.oğlumda seviyor biraz alırım belki
Bu akşam deneyeyim canım. Tavsiye için çok teşekkür ederim.elecda geçmiş olsun, yatmadan önce ayağının altına limon sürüp pamuklu bir çorap giyersen çok iyi geliyor.
Kvalidem böbrek hastası ve hep bu yöntem ile iyileşiyor.
pirinç olarak hangi marka önerirsiniz kızlar.. sanırım şoktan öneren olmuştu bundan önce.. öyle kalmış aklımda.. önerilerinize göre almayı planlıyorum..
Bende şokunkinden memnunum. Aslımda pirinç alışma meselesi. Alıştım yani yapılışına filanpirinç olarak hangi marka önerirsiniz kızlar.. sanırım şoktan öneren olmuştu bundan önce.. öyle kalmış aklımda.. önerilerinize göre almayı planlıyorum..