- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende baktim eng home ve lcw yaMesela ben lcw nevresimimi mint ve pembe aldim.
Tek renk çift taraflı.
Ona uygun desenli yastıklarla guzel gider.
Tek renk olduğundan.
Önümüzdeki aydan itibaren birer birer almaya basliycamm..evdekileri yeniliycemm babanne ceyizi zaten benimkiler azcik soyle cıvıltılı seyler olsunMesela ben lcw nevresimimi mint ve pembe aldim.
Tek renk çift taraflı.
Tek renk olduğundan.
Ayy biz senle ayniyizÖnümüzdeki aydan itibaren birer birer almaya basliycamm..evdekileri yeniliycemm babanne ceyizi zaten benimkiler azcik soyle cıvıltılı seyler olsun![]()
Benim için fark etmez öyle bir anlam yüklemiyorumY.odasi mahrem yerdir anlamında dedim o an mahrem bisi var demedim.
Bende alırken aynen öyle alacağım kalitelerini merak ediyorum Pamuk tamamen öyle değil miMesela ben lcw nevresimimi mint ve pembe aldim.
Tek renk çift taraflı.
Tek renk olduğundan.
Evet %100 pamukBende alırken aynen öyle alacağım kalitelerini merak ediyorum Pamuk tamamen öyle değil mi
Bende lcw cok beğenemedimBende baktim eng home ve lcw ya
Eng.home da begenmedim yaa hic bi tane oldu gözüme çarpan sadece ama lcwda baya begendim ben bi tane cift bi tanede tek kisilik yorgan almak istiyorum.Benim yorganlar hep uyku seti yorganlari düz beyaz istiyorum ve düz beyazda carsaf takimi istiyorumm bu ara cok hosuma gidiyor.
Ben en son magazada biraz bakmiştim ev tekstili ürünlerinee ama esim yanimdaydii ona göree ne gerek var öyle seylere evdeki yirtildimi eskidimii noldu kii?sekil şemal hak getire adamdaa.bisey yirtilip pirtilmadan eskimez gözundeBende lcw cok beğenemedim
Bir de kapıda ödemesi var magza da değişim falan hoşuma gitti
Ne desem ki tutumlu olmak elbette iyi evlat icin birikim de sart. Ama bende siz gibiyim. Yardimicin de ayri bir fonum olmali. Mesela universite ogrencisi hakikaten okuyana cuzi bir burs veriyorum birde yardima muhtac aileye. Engellilerle tanismam cocugum olduktan sonra oldu o zaman herseyim hayatim degisti yardimlarda alllahim kabul eyleye bu sayede bir cok kazadan beladan kurtuldugumuza da eminim. Yani az sadaka cok bela def eder dusuncesindeyim. Birikim de yap zora sokmadan yardima hakikaten ihtiyaci olanlara yardimda et veya vesile ol baskalariyla bulustur yardima ihtiyaci olanlari diyenlerdenim. Birikim birikim deyip kendimizi dis etkenlere saklamayalimSelam kızlar nasılsınız ? Muhabbetinize çok ortak olamıyorum ama takipteyim topiği :) size bir itirafta bulunacamben hayatımda ilk defa kendim için biriktirdim ve bugün aylık hedefim olan tam altını aldım ayyy bir mutlu oldum
şimdiye kadar çok birikim yaptım ama bazı kişiler acil ihtiyaç diyince geri almamak üzere verdim (helali hoş olsun pişman değilim) aslında yine zorda olan biri var ama artık benim elimeskisi gibi bol değil bebeklerden sonra bunuda gerçekten çok şeyden vazgeçtiğim için aldım ( bundan da hiç pişman değilim
) biraz vicdan yapıyorum o arkadaş aklıma geldikçe ama birazda kendimi ( kızlarımı ) düşünmeliyim artık diyorum..siz ne dersiniz ??
Çok güzeller eng homedaa bencee en güzellerini secmeyi basarmişsin yoksa göze carpan bisey yok..Ay cok heveslendim maaş gunu gelsin hemen alayim istiyorum ben birer birer almayi düsünuyorum..3 tane ben alsamm bi tanede annem ben sana hediye alayim dedi 4 takim yeter simdilikAyy biz senle ayniyiz
Bilgi alışverişi yapmanız lazim acilll
Ben sana aldıklarımi atim duu özelden![]()
Bu ay biz bi yere cikmadik hava soguk olunca..kücügümü geçenlerde hasta edince korkmaya basladim yine olur diye.anneme birakti esim donerken aldii..para birikmisken bekletmiyceksin aslindaa yoksa harcaniyor.Kurbanda kizimin 400 lirasi oldu sözde iki çeyrek alacaktik üstünü tamamlayip ama bugün yarin derken harcandi gitti..Annem hala kiziyor cocugun parasini çar çur ettiniz diyee..gerci ona aldik oyuncak kiyafet falan amaBu gün kızları sinemaya götürdük coco yıl izledik beraber güzeldi düşünen varsa tavsiye ederim, daha önce ferdinant a girmiştik oda çok güzeldi
Sinema 32 bilet 11 de Mısır
Yemek 36 tl
Marketten aburcunur aldık 13 tl
Sabahta tost yemiştik havuzda ama be kadar bilmiyorum eşim ödedi
Bu arada geçen açtığım kumbara parasının üstüne 270 tl ekleyip 1 tane ata aldım. Buda benim ilk fiziki altın birikimim
Bide kızımın kumbarasını açmıştım ondanda 180 çıkmıştı güya onaya üstünü tamamlayıp çeyrek alacaktık ama dün Pazar parası aldık oradan bu günde kurs ücretini ödeyince uçtu kızımın parası
Baktım bu parada evde kaşırsa harcanacak hemen aldım gitmişken
gazella kullaniyorum ben memnunumKızlar benimde ütü masam kırıldı artık onarılmıyor bile 15 yıllıktı yenisini almam lazım ama hiç bakmadım daha fiyatlara modellere memnun olduğunuz bir model varsa bakayım
2018 zammmiÇıldiracagimm resmen yeee 83 lira elektrik faturasi gelmiş.Geçen ay 74 gelmistii arada 8 liralik fark getirecek hic bisey yapmadim.esim bu ara cok yogun oldugu ici bazi geceler 10a kadar annemlerdeydik.. Nasil oldu anlamiş degilim
Gazellla benimde favorim ozellikle de camasirligi bir numaragazella kullaniyorum ben memnunum
Nerden ve kaca aldiniz nevresimi birileri diktirecekti sanki okumustum. Benimde en hassas noktam nevresim ve pikeBen nevresim ihtiyaçlarımı karşıladım gibi.
2 tane daha nevresim alırsam tekstil sezonunu kapatiyorum.
Pek eksiğim kalmıyor.
Sezon sonuna doğru yaklaşıyoruz artik kar yağmadan 2 tane polar pijama tkm. alicam.
25tlden alırım 1 takimi.
Başkada suan acil bir ihtiyacım yok.
Geri kalan eksikler şubat 20sinden sonra karta kuvvet.
Her ay az az aldıkça gercekden hic bunaltıyor beni.
Hem mutlu oluyorum hem de kart kabarmiyor.
Bu ay kart 2.200geldi.
Baya dusurduk yazın 4.500bile gelmişti.
Bu ay 2000 e duser.
Çünkü hala eve mutfak icin bisi almadim.
Herşey var.
Bitene kadar yeriz artik
Ben dışarı pek çıkmadığımdan parada harcamıyorum soğuk zaten.
Bizim buradaki magza da tekstil yok :/Ben en son magazada biraz bakmiştim ev tekstili ürünlerinee ama esim yanimdaydii ona göree ne gerek var öyle seylere evdeki yirtildimi eskidimii noldu kii?sekil şemal hak getire adamdaa.bisey yirtilip pirtilmadan eskimez gözunde![]()