Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok güzeller eng homedaa bencee en güzellerini secmeyi basarmişsin yoksa göze carpan bisey yok..Ay cok heveslendim maaş gunu gelsin hemen alayim istiyorum ben birer birer almayi düsünuyorum..3 tane ben alsamm bi tanede annem ben sana hediye alayim dedi 4 takim yeter simdilik:super::spor:
Aiyyy bana uymayin siz :)
Topige zararım bu aralar :olamaz::olamaz:

Bu ay biz bi yere cikmadik hava soguk olunca..kücügümü geçenlerde hasta edince korkmaya basladim yine olur diye.anneme birakti esim donerken aldii..para birikmisken bekletmiyceksin aslindaa yoksa harcaniyor.Kurbanda kizimin 400 lirasi oldu sözde iki çeyrek alacaktik üstünü tamamlayip ama bugün yarin derken harcandi gitti..Annem hala kiziyor cocugun parasini çar çur ettiniz diyee..gerci ona aldik oyuncak kiyafet falan ama:KK43:
Kesinlikle öyle oluyor ben daha öncede biriktirip harcadım şunu alayım yerine koyarım falan dedim ama öyle olmıyor
O an üstümde para olmuyor sonra da kalıyor genelde

İyi akşamlar kızlar
Su faturası 55 TL gelmiş
Elektrik 106 gelmişti
Doğalgazda 158 lira geldi

Ayy biz iki aydır harcamalarda tavan yaptık resmen neyse yapacak bişi yok artık Mart ayını bekliyorum sabırla bakalım birikim icin

İyi akşamlar kızlar
Su faturası 55 TL gelmiş
Elektrik 106 gelmişti
Doğalgazda 158 lira geldi

Ayy biz iki aydır harcamalarda tavan yaptık resmen neyse yapacak bişi yok artık Mart ayını bekliyorum sabırla bakalım birikim icin
D.gaz iyi gelmiş ama elektrik fazla gibi

Selam kızlar.
Geçmişi okuyamadım bitazdan okurum
Bu ay 450 tl harcadık.
Kasap su ekmek yumurta süt pazar herşey dahil
İyi gibi ama dolaptan baya kullandım
Patlıcan kurutmuştum bu yıl
İyi ki kurutmuşum bugün yaptım çok güzel oldu. Markete gittik 40 tl harcadık.
Simit aldım poğaça yaptım bazlamadan pizza yaptım.yarısını dondurucuya koydum hepsinin. Yarın menemen denicem dondurduğum domateslerdrn ilk kez yapıcam.

D.gaz iyi gelmiş ama elektrik fazla gibi

Selam kızlar.
Geçmişi okuyamadım bitazdan okurum
Bu ay 450 tl harcadık.
Kasap su ekmek yumurta süt pazar herşey dahil
İyi gibi ama dolaptan baya kullandım
Patlıcan kurutmuştum bu yıl
İyi ki kurutmuşum bugün yaptım çok güzel oldu. Markete gittik 40 tl harcadık.
Simit aldım poğaça yaptım bazlamadan pizza yaptım.yarısını dondurucuya koydum hepsinin. Yarın menemen denicem dondurduğum domateslerdrn ilk kez yapıcam.
Ay o elektrik yokmu zaten gerçi çok kullanıyoruz süpürge çamaşır mak. Bulaşık Mak. Her gün çalışıyor kombi buzdolabı dondurucu ütü mikrodalga var birde TV 7/24 açık ne yazikki kapandığı çok nadir martı bekliyorum misafirlerim gitsin çok çok dikkat edicem her bakımdan

• Beğen
Reactions: rtv
Selam kızlar nasılsınız ? Muhabbetinize çok ortak olamıyorum ama takipteyim topiği :) size bir itirafta bulunacam o_O ben hayatımda ilk defa kendim için biriktirdim ve bugün aylık hedefim olan tam altını aldım ayyy bir mutlu oldum :KK45: şimdiye kadar çok birikim yaptım ama bazı kişiler acil ihtiyaç diyince geri almamak üzere verdim (helali hoş olsun pişman değilim) aslında yine zorda olan biri var ama artık benim elimeskisi gibi bol değil bebeklerden sonra bunuda gerçekten çok şeyden vazgeçtiğim için aldım ( bundan da hiç pişman değilim :KK45:) biraz vicdan yapıyorum o arkadaş aklıma geldikçe ama birazda kendimi ( kızlarımı ) düşünmeliyim artık diyorum..siz ne dersiniz ??
Politikam para isteme benden buz gibi soğurum senden.huyumu herkes bilir kolay kolay isteyemezler. Eşimde ilk başlarda kredi kartına kadar veriyordu yapma etme dedim kendime benzettim. Valla kaanırken zor kazanıyoruz.
Çıldiracagimm resmen yeee 83 lira elektrik faturasi gelmiş.Geçen ay 74 gelmistii arada 8 liralik fark getirecek hic bisey yapmadim.esim bu ara cok yogun oldugu ici bazi geceler 10a kadar annemlerdeydik.. Nasil oldu anlamiş degilim
Senin yine iyi benim 17 tl fark var.

Lcw ve englsh home sipariş verdim.
2 tane daha alicam.
Güle güle kullan canım
Bu gün kızları sinemaya götürdük coco yıl izledik beraber güzeldi düşünen varsa tavsiye ederim, daha önce ferdinant a girmiştik oda çok güzeldi
Sinema 32 bilet 11 de Mısır
Yemek 36 tl
Marketten aburcunur aldık 13 tl
Sabahta tost yemiştik havuzda ama be kadar bilmiyorum eşim ödedi
Bu arada geçen açtığım kumbara parasının üstüne 270 tl ekleyip 1 tane ata aldım. Buda benim ilk fiziki altın birikimim
Bide kızımın kumbarasını açmıştım ondanda 180 çıkmıştı güya onaya üstünü tamamlayıp çeyrek alacaktık ama dün Pazar parası aldık oradan bu günde kurs ücretini ödeyince uçtu kızımın parası
Baktım bu parada evde kaşırsa harcanacak hemen aldım gitmişken
Ferdinant a gittik.bu da animasyon mu canım bu aralar pek takip edemedim.
Yarasa mı ney var o film mi

Bu ay biz bi yere cikmadik hava soguk olunca..kücügümü geçenlerde hasta edince korkmaya basladim yine olur diye.anneme birakti esim donerken aldii..para birikmisken bekletmiyceksin aslindaa yoksa harcaniyor.Kurbanda kizimin 400 lirasi oldu sözde iki çeyrek alacaktik üstünü tamamlayip ama bugün yarin derken harcandi gitti..Annem hala kiziyor cocugun parasini çar çur ettiniz diyee..gerci ona aldik oyuncak kiyafet falan ama:KK43:
Vakit kaybedince öyle oluyor kaynıyor aarada. Ben oğluma vetilenleri de alıp kendime altın alıyorum. Krediyi kapamak amaçlı biriktiriyoruz.
Bu ara oğlum için dolar alıyorum.
Bazen de kumbarasında ki paralarla ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

• Beğen
Reactions: rtv
Ay o elektrik yokmu zaten gerçi çok kullanıyoruz süpürge çamaşır mak. Bulaşık Mak. Her gün çalışıyor kombi buzdolabı dondurucu ütü mikrodalga var birde TV 7/24 açık ne yazikki kapandığı çok nadir martı bekliyorum misafirlerim gitsin çok çok dikkat edicem her bakımdan
Ben dikkat ediyorum ama değişen bişiy olmuyor.çok dikkat ediyorum. Yine de fazla geldimi isyan ediyorum. Gerçi arkadaşlara sordum en az bana gelmiş. Bir arkadaşıma 150 gelmiş.

Selamlar
Bugün harcamalı bir gün oldu.

Anneme sözüm vardı
108 liralık kıyafet alışverişi
45 lira züccaciye alışverişi yaptık anneme

Kendimize de
25 lira oyuncak
33 liralık balık aldık

Bugün büyük kizim annemlere gitti.eşimde pazar olunca isten erken geldi..O bebege bakarken bende iki günlük yemek yaptim.
Dondurucudan biber cikardim içine patlican dogradim kizarttim..pilav yaptim dondurucudan kuş basi cikarmiştim kavurma ve mercimek corbasi yaptim..havuç rendeleyip kavurup yogurtliycam..Çorba,havuç,kavurma ve pilav bu aksamin yarin akşama pilav kalir biber kizartmasi nohut islarim geceden birtek onu yaparim yarina..

iyi akşamlar hanımlar
bugün evdeydim yerleri süpür 2 makine çamaşır yıka yemek yap nevresimleri değiştir gün geçti gitti
harcamam yok bugün
markete gitmeyi baya azalttım ihtiyaçları biraz biriktirip tek seferde alıyorum artık haftada 1 pazar 1 kez de markete gidiyorum
her gün bir eksik için gidince 2 tane de ihtiyaç dışı şey alıyorum yoksa

Merhaba kızlar :KK200:

Cevap yazamadım ama takip ettim topiği ben de.

Öncelikle zelalke zelalke canım hayırlı uğurlu olsun minik fasulye, sağlıkla kavuşun birbirinize inşAllah :nazar::anneadayı:

tuce_tuce tuce_tuce tatlım bir gelişme var mı, dualarımız mehmetçiklerimizle En Büyük TÜRKİYE Onlar bizim gücümüz, umudumuz, Allah binlerce defa razı olsun onlardan, içinde de eşinden.. Ben asker ailelerinin de bir o kadar kutsal bir görevi olduğuna inanıyorum, Allah size kolaylık, ferahlık versin :dua:

@tr_lelli nevresimler hakkındaki geri bildirimlerini ben de bekliyorum canım. Ben English Home nevresimlerini kullanıyorum, 5 yıl oldu gayet güzel çıktılar ama sanki önceden tasarımları, desenleri daha güzeldi :KK12: Bir de bizim yatağımız standart ölçülere göre büyük olduğundan ben de yatağı aldığım markadan temel renklerde ayrı çarşaflar almıştım evlenirken, çok faydasını gördüm sonrasında. Sadece nevresim ve yastık kılıfı alarak halledebiliyorum böylelikle. Bir takım alayım diyorum ben de, bakınıyorum.

Kumbarada ben de varım ama bizim az olacak malum benim gelirim yok, eşimin de tam sınırda yetiyor. O nedenle hedefim marta kadar 1 gr altın alacak kadar biriktirmek :dua: 25 lira kağıt attık bir de 4.5 lira bozukluk. Geçen gün de bir tanıdığımız kızım için 50 lira vermiş bez parası onu da bu kumbaraya attım (normalde iş bankası kumbaramız var ama bir türlü götüremedik 3 aydır o yüzden dolu)sanırım böyle böyle gram alabilirim.

Dün a101'e gittim, kıza bir battaniye aldım 11 liraya, bir de yumuşatıcı alayım dedim 3.25'e aldığım abc yumuşatıcı 4.5 lira olmuş almadım:duduk: eti bor deterjan kullanıyorum çamaşırlara 2 yıl oldu neredeyse çok memnunum, o 5 kiloluğu 2.ürüne %50 ye girmiş tanesi 16.5 liraya geliyordu aslında uygundu stok yapabilirdim de bu defa da 10 kg olacak, evde de var dedim vazgeçtim ama aklım da kaldı.

Bu arada elektrik faturamızı önceki taktiklere aynen devam ederek 13 lira daha düşürdüm! yani aslında 50 günlük bir çabayla- gelen zamma rağmen- 25,90 lira indirmiş oldum gururlu ve mutluyum :21:Şimdi en zor kısmına geldik, korumaya. Misafirim olduğu zamanlar dışında çok dikkat ediyorum eşim de sürekli takılıyor bana sürekli fiş çekme, ışık kapatma, saat kontrol etme halindeyim ya :KK70:Pişman değilim, yine olsa yine yaparım :)

Günaydın herkese.

Herkese merhaba.Birikim yapmayı çok istiyorum ama borçlar bitmiyor.Bir türlü işe giremedim.Birikimi de tüp bebek tedavisinde kullanacağız.Bizim durumumuzda ev, araba için para biriktirme lüksümüz yok maalesef.:110:Aylık harcamalarmız şu şekilde
Doğalgaz bu ay 400tl geldi
Elektrik:105
Su faturası:85
Kira ve aidat toplam:1110tl
Kablo tv-internet:60tl
İlk tüp bebek denememiz için kredi çekmiştik aylık 218tl ödüyoruz.
Eşim faturaya ek telefon almıştı 240tl de ona ödüyoruz faturayla birlikte.
Bu durumda her ay birikim olmuyır hatta maaş kartının avansını da kullanıyoruz.Her ay sonunda bu haldeyim.:confused:Bana bir yol gösterir misiniz birikim yapmak için

minikkoala minikkoala aslında bana englsh home falan pahali gibi gelirdi.
Bakardım oyle ya hepsini ayrı ayrı satıyorlar ne ilginç pahali ya gelir derdim.
Sonra almaya niyetlenip fiyat analizi yapinca Gayet de güzel indirimlerle alınabilir aslinda dedim.
Öyle aldım gitti.

Ben desenli sevdigimden takim alsam carşafı bogacakti
Nevresim renkli desenli çarsaf oyle

Aldığım desenlere gri ve pembe düz çarşaf gider.
Öyle halledicem

Ben lastikli çarşaf sevmiyorum evimde de yok zaten hiç almadim.
Düz renk bakicam onlara uygun.

Belki yastık kılıfları pahaliya gelmiş olabili (extra yastık kılıfı aldım) ama icime sindi diye hic önemsemedim.

Modeller gercekden cok yok olanda tükenmis..
Bence çok satan bir site bu bol ürün yenilemeli

2 desen daha var aklımda indirimde yakalarsam affetmem.

Ben tekstil ihtiyacima da bir ✔✔ tik atarim artik.

minikkoala minikkoala aslında bana englsh home falan pahali gibi gelirdi.
Bakardım oyle ya hepsini ayrı ayrı satıyorlar ne ilginç pahali ya gelir derdim.
Sonra almaya niyetlenip fiyat analizi yapinca Gayet de güzel indirimlerle alınabilir aslinda dedim.
Öyle aldım gitti.

Ben desenli sevdigimden takim alsam carşafı bogacakti
Nevresim renkli desenli çarsaf oyle

Aldığım desenlere gri ve pembe düz çarşaf gider.
Öyle halledicem

Ben lastikli çarşaf sevmiyorum evimde de yok zaten hiç almadim.
Düz renk bakicam onlara uygun.

Belki yastık kılıfları pahaliya gelmiş olabili (extra yastık kılıfı aldım) ama icime sindi diye hic önemsemedim.

Modeller gercekden cok yok olanda tükenmis..
Bence çok satan bir site bu bol ürün yenilemeli

2 desen daha var aklımda indirimde yakalarsam affetmem.

Ben tekstil ihtiyacima da bir ✔✔ tik atarim artik.
Dün çamaşır mak. İçin deterjan aldım A101'den 25tl ve üzeri alışverişlerde 1tl ekstra ödeyip english home'dan 25tl'lik hediye çeki alabiliyoruz.31 marta kadar geçerliymiş.Üstelik anladığım kadarıyla indirim dönemlerinde de kullanılabiliyor english home'da.Benim nevresim takımlarım çoğu english home çok memnunum.Güle güle kullanın.Ben de mutfak için halı alacağım hediye çekini o yüzden aldım.

Back
X