- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
GünaydınGünaydınlar..Hayırlı haftalar herkese..
yoktun canım bayadır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydınlar..Hayırlı haftalar herkese..
HosgeldinizDün çamaşır mak. İçin deterjan aldım A101'den 25tl ve üzeri alışverişlerde 1tl ekstra ödeyip english home'dan 25tl'lik hediye çeki alabiliyoruz.31 marta kadar geçerliymiş.Üstelik anladığım kadarıyla indirim dönemlerinde de kullanılabiliyor english home'da.Benim nevresim takımlarım çoğu english home çok memnunum.Güle güle kullanın.Ben de mutfak için halı alacağım hediye çekini o yüzden aldım.
evet canm..ara ara okusamda yazamadım..İşler çok yoğun bu ara.Günaydın
yoktun canım bayadır?
Allah kabul etsin canımÇok yazmak istiyorum ama bi turlu oturamadim bakip ciktim ancak.
Annemlerde babannem icin senesi devriyesine kuran okuttuk.
Tam 10 sene olmuş dün gibi.
Her sene okutuyoruz Rabbim kabul eylesin.
Cumartesi günü annemin evini temizledim.
2 kapaklı vitrini var onu iç dis.
Kapılar
Tüller
Toz al kanepe arkaları falan derken aksamda tavukla falan ugrastik.
Pazar kuranı okuttuk.
Sonra gidenlerin arkasından tekrar temizle.
Eve inince uyuya kalmisim.
Bu Sabah da arkadaşım izinliyim sana ugrucam dedi.
Gebersem hayır diyemem bazı insanlara..
Gel dedim.
Sabah evi havalandirdim.
3 ip çamaşır topladim katladim.
1 mak. Astim.
Wc yıkadım
Evi supurdum
Toz aldim.
Puding yaptim
Makarna hasladim (salata yapicam)
Tavada börek yapicam bi de.
Huh!
Nasıl bi 15 tatil hic bisi anlamadan bitiyor![]()
Canım rica ederim ne demek.Hoşbulduk.A101 kasalarında büyük bir reklam afişi var bu hediye çekiyle ilgili.İlk gördüğümde ben de çok sevinmiştim.Güzel bir kampanya.Ben kampanyadan faydalanınca kasiyer kızlar biz de alsak mı hediye çeki english home'dan çeyiz alırız diye konuşmaya başladılar aralarında.Bu kampanya çok iyi oldu bence rakip firmalar Bim ve şoktan böyle güzel hareketler bekliyorum şahsen ben.Hosgeldiniz
Ayy bu cok iyi haber
Alisverisde yapmam gerek a101 de kasiyere sorayim.
Solarmı diye endisem var henüz elime ulaşmadı gerçi ama sizin gibi kullananlar memnun kalinca devami gelir diyorum.
2 tane daha alicam.
Ürünlerin güncellenmesini bekliyorum.
Çok teşekkürler bilgiyi paylaştığınız icin hic haberim yoktu.
Dogalgaz nie okadr cok geliyorHerkese merhaba.Birikim yapmayı çok istiyorum ama borçlar bitmiyor.Bir türlü işe giremedim.Birikimi de tüp bebek tedavisinde kullanacağız.Bizim durumumuzda ev, araba için para biriktirme lüksümüz yok maalesef.Aylık harcamalarmız şu şekilde
Doğalgaz bu ay 400tl geldi
Elektrik:105
Su faturası:85
Kira ve aidat toplam:1110tl
Kablo tv-internet:60tl
İlk tüp bebek denememiz için kredi çekmiştik aylık 218tl ödüyoruz.
Eşim faturaya ek telefon almıştı 240tl de ona ödüyoruz faturayla birlikte.
Bu durumda her ay birikim olmuyır hatta maaş kartının avansını da kullanıyoruz.Her ay sonunda bu haldeyim.Bana bir yol gösterir misiniz birikim yapmak için
Sağol canim Allah razi olsun.Allah kabul etsin canım
Sagolasin insallah dokusundanda memnun kalirim.Canım rica ederim ne demek.Hoşbulduk.A101 kasalarında büyük bir reklam afişi var bu hediye çekiyle ilgili.İlk gördüğümde ben de çok sevinmiştim.Güzel bir kampanya.Ben kampanyadan faydalanınca kasiyer kızlar biz de alsak mı hediye çeki english home'dan çeyiz alırız diye konuşmaya başladılar aralarında.Bu kampanya çok iyi oldu bence rakip firmalar Bim ve şoktan böyle güzel hareketler bekliyorum şahsen ben.
Ben 2.5 yıldır evliyim hiçbir solma olmadı gayet memnunum.Hatta yenilerine bakıyorum.Güle güle kullanın nevresimlerinizi.
Allah gönlünüze göre versin.Dogalgaz nie okadr cok geliyorDubleks mi ev?Ben 200-230 ödüyırm en fazla ama evim küçük 2+1 mantolama var..ben de bebis için ugrasıorm 2,5 yldır ne demk bilirim.En son kasımda asılama yaptık tutmadı maalesef..İns tez zamanda kendiğilinden gelir mucizeniz
![]()
Aminn cnm insallahhhAllah gönlünüze göre versin.
InsAllah hamiş haberlerinizi aliriz tez vakitde.
Ben de öyle bi lanet bisey olsmn keskeeeBen çok pis lanet bisi oldum ya
Dün esime hafta sonu uludaga gidersek nekadar harcariz? Diye sordum
(Öyle bi niyetimiz var gunubirlik )
Mazot,kahvaltı,teleferik falan rahat 500tl gider dedi.
Gitmesek mi ben o parayla eksik olanlarımı alsam ki dedim.
Güldü hatun en sonunda sıyırdı dedi.
Yaa bu ara okadar bisilerden kısıyorum ki ihtiyaçlarım alınsın diye.
Çünkü beni şuan mutlu eden onlar.
Bir de uzun araba yolculuklarından bu yaz çok sıkıldım.
Üst-üste karadeniz turu-antalya-memleket falan arabayla bir yere gidesim yok.
Çok bunaldim o yolculuklarda darlandım.
Uludağada çıkasım var :)
Zalımsın hayat.
Ankaradayız dubleks değil.Neden böyle yüksek geldi anlamadım.Ben hastalandım bir süre eşim de ara koridoru ve mutfağın peteklerini açtırdı bana.Bir hafta yanmıştı sadece.Geçen ay da aynı seviyede yaktık ve 200tl gelmişti.Faturayı görünce hemen aranın ve mutfağın peteklerini kapattım zaten.Hiç sorma canım bebek sorunu içimde kanayan büyük bir yara canım.Allah bize sabır versin.İnşallah sen de aşılamaya gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın Allahın izniyle.Dogalgaz nie okadr cok geliyorDubleks mi ev?Ben 200-230 ödüyırm en fazla ama evim küçük 2+1 mantolama var..ben de bebis için ugrasıorm 2,5 yldır ne demk bilirim.En son kasımda asılama yaptık tutmadı maalesef..İns tez zamanda kendiğilinden gelir mucizeniz
![]()
Sorma ya esimde 1 geceliğine gidelim dedi.Ben de öyle bi lanet bisey olsmn keskeeeBizim dağda annemlerin ev var,Bursada oturuyorum bu arada.Dag o yüzdfen cazip gelmiyor bana
Evi ısıtması falan bi dert zaten suanda..Ben de sıcak su istyorm
Bi otele h.sonu kapanasım var,ama nerden baksm geceliği 250 tl falan.Kıs bitmeden yapcm galiba.Bizim burda sıcak su bölgesi var,Çekirge die geciy
tarafta hamamlar falan var.Cokk gidesim,burusana kadar suda kalasm var,bizim bütün özel günlerimizde fixdi yaz kıs farketmez bi gece otelde kalmak
![]()
Sana nasip etsin insallah Rabbim canım.Ankaradayız dubleks değil.Neden böyle yüksek geldi anlamadım.Ben hastalandım bir süre eşim de ara koridoru ve mutfağın peteklerini açtırdı bana.Bir hafta yanmıştı sadece.Geçen ay da aynı seviyede yaktık ve 200tl gelmişti.Faturayı görünce hemen aranın ve mutfağın peteklerini kapattım zaten.Hiç sorma canım bebek sorunu içimde kanayan büyük bir yara canım.Allah bize sabır versin.İnşallah sen de aşılamaya gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın Allahın izniyle.
Askania var iznikte,yer bulmak sıkıntı ama normal otellere göre daha uygunSorma ya esimde 1 geceliğine gidelim dedi.
Iznikde bir yer buldum geceliği kişi başı 170tl falan
1 gece bize 1000tl çıkar ee aksam yemeği cepten oda +kahvaltı çünkü.
Evet çok sıkı rekabet var farkındayım canım.Şimdi fişime baktım evet online alışverişlerde de geçerliymiş.Zaten ben de online alışveriş için kullanacaktım.Sağol canim Allah razi olsun.
Sagolasin insallah dokusundanda memnun kalirim.
Yarın gelir sanirim.
Rakip firma olayı zaten en sevdigim.
Fark edersen biri bisi getirsin misal lav ürünü digeride getiriyor.
Biri dikiş mak. Getiriyor o hafta öburude.
Peki bu çek int. Sitesi icinde gecerlimi?
Bilgin var mi?
Ankaranın ayazı malumAnkaradayız dubleks değil.Neden böyle yüksek geldi anlamadım.Ben hastalandım bir süre eşim de ara koridoru ve mutfağın peteklerini açtırdı bana.Bir hafta yanmıştı sadece.Geçen ay da aynı seviyede yaktık ve 200tl gelmişti.Faturayı görünce hemen aranın ve mutfağın peteklerini kapattım zaten.Hiç sorma canım bebek sorunu içimde kanayan büyük bir yara canım.Allah bize sabır versin.İnşallah sen de aşılamaya gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın Allahın izniyle.
Baktım orayada fiyat almak lazimAskania var iznikte,yer bulmak sıkıntı ama normal otellere göre daha uygun