Merhaba kızlar
Cevap yazamadım ama takip ettim topiği ben de.
Öncelikle
zelalke
canım hayırlı uğurlu olsun minik fasulye, sağlıkla kavuşun birbirinize inşAllah

tuce_tuce
tatlım bir gelişme var mı, dualarımız mehmetçiklerimizle

Onlar bizim gücümüz, umudumuz, Allah binlerce defa razı olsun onlardan, içinde de eşinden.. Ben asker ailelerinin de bir o kadar kutsal bir görevi olduğuna inanıyorum, Allah size kolaylık, ferahlık versin
@tr_lelli nevresimler hakkındaki geri bildirimlerini ben de bekliyorum canım. Ben English Home nevresimlerini kullanıyorum, 5 yıl oldu gayet güzel çıktılar ama sanki önceden tasarımları, desenleri daha güzeldi

Bir de bizim yatağımız standart ölçülere göre büyük olduğundan ben de yatağı aldığım markadan temel renklerde ayrı çarşaflar almıştım evlenirken, çok faydasını gördüm sonrasında. Sadece nevresim ve yastık kılıfı alarak halledebiliyorum böylelikle. Bir takım alayım diyorum ben de, bakınıyorum.
Kumbarada ben de varım ama bizim az olacak malum benim gelirim yok, eşimin de tam sınırda yetiyor. O nedenle hedefim marta kadar 1 gr altın alacak kadar biriktirmek

25 lira kağıt attık bir de 4.5 lira bozukluk. Geçen gün de bir tanıdığımız kızım için 50 lira vermiş bez parası onu da bu kumbaraya attım (normalde iş bankası kumbaramız var ama bir türlü götüremedik 3 aydır o yüzden dolu)sanırım böyle böyle gram alabilirim.
Dün a101'e gittim, kıza bir battaniye aldım 11 liraya, bir de yumuşatıcı alayım dedim 3.25'e aldığım abc yumuşatıcı 4.5 lira olmuş almadım

eti bor deterjan kullanıyorum çamaşırlara 2 yıl oldu neredeyse çok memnunum, o 5 kiloluğu 2.ürüne %50 ye girmiş tanesi 16.5 liraya geliyordu aslında uygundu stok yapabilirdim de bu defa da 10 kg olacak, evde de var dedim vazgeçtim ama aklım da kaldı.
Bu arada elektrik faturamızı önceki taktiklere aynen devam ederek 13 lira daha düşürdüm! yani aslında 50 günlük bir çabayla- gelen zamma rağmen- 25,90 lira indirmiş oldum gururlu ve mutluyum

Şimdi en zor kısmına geldik, korumaya. Misafirim olduğu zamanlar dışında çok dikkat ediyorum eşim de sürekli takılıyor bana sürekli fiş çekme, ışık kapatma, saat kontrol etme halindeyim ya

Pişman değilim, yine olsa yine yaparım :)
Günaydın herkese.