Küçük Düşün Büyük Olsun!

Politikam para isteme benden buz gibi soğurum senden.huyumu herkes bilir kolay kolay isteyemezler. Eşimde ilk başlarda kredi kartına kadar veriyordu yapma etme dedim kendime benzettim. Valla kaanırken zor kazanıyoruz.

Senin yine iyi benim 17 tl fark var.

Güle güle kullan canım

Ferdinant a gittik.bu da animasyon mu canım bu aralar pek takip edemedim.
Yarasa mı ney var o film mi

Vakit kaybedince öyle oluyor kaynıyor aarada. Ben oğluma vetilenleri de alıp kendime altın alıyorum. Krediyi kapamak amaçlı biriktiriyoruz.
Bu ara oğlum için dolar alıyorum.
Bazen de kumbarasında ki paralarla ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Evet animasyon yarasa değilde iskeletler var
Benim koz 4 yaşında sayılır korkar sandım ama korkmadı

Merhabalar hepimize güzel,hayırlı haftalar diliyorum :)
Kredi kartı kullanmama kuralımı kullanırsam tek çekim olacak şekilde revize ettim ve kota koydum kendime.
Bu ay 90 tl harcamışım sadece o da nakitim kalmadığı için market harcamalarına gitti.
Netten güzel 2 bot aldım 200 tlye geldi bence makul bir fiyat ihtiyacım vardı
Sevgililer günü yaklaşıyor eşime parasının çarçur olmaması için ihtiyacım olan bişeyi almasını isteyeceğim. Mont ihtiyacımız var birbirimize bunları alıp hem hediye hem ihtiyaç listemizden bir kalemi eksiltmiş oluruz.
Hayat çok zor, çok pahalı. 2 kişi çalıştığımız halde düşünmeden tek kuruş harcayamıyoruz. Faturası,kirası,yemeyi içmeyi derken bitiveriyor. Rabbim kimseleri darda koymasın. Darda olanlarıda feraha çıkarsınm inşallah

Merhabalar hepimize güzel,hayırlı haftalar diliyorum :)
Kredi kartı kullanmama kuralımı kullanırsam tek çekim olacak şekilde revize ettim ve kota koydum kendime.
Bu ay 90 tl harcamışım sadece o da nakitim kalmadığı için market harcamalarına gitti.
Netten güzel 2 bot aldım 200 tlye geldi bence makul bir fiyat ihtiyacım vardı
Sevgililer günü yaklaşıyor eşime parasının çarçur olmaması için ihtiyacım olan bişeyi almasını isteyeceğim. Mont ihtiyacımız var birbirimize bunları alıp hem hediye hem ihtiyaç listemizden bir kalemi eksiltmiş oluruz.
Hayat çok zor, çok pahalı. 2 kişi çalıştığımız halde düşünmeden tek kuruş harcayamıyoruz. Faturası,kirası,yemeyi içmeyi derken bitiveriyor. Rabbim kimseleri darda koymasın. Darda olanlarıda feraha çıkarsınm inşallah
Kk na bulaşmadan ay cıkmıs negüzell,darısı basıma:KK14:

Kk na bulaşmadan ay cıkmıs negüzell,darısı basıma:KK14:

Kredi kartı çok avantajlı aslında ama limitni koyabilirsen. Baktımki ben bir kısır döngü içindeyim düyorum-harcıyorum borcum hiç azalmıyor. Bu ay hiç harcama yapmadım bu 90 tl haricinde nakitte sıkıştım açıkçası ama kumbarama koydum yaklaşık 100 tl yani çarçur ettiğimden elim sıkışık değil bu beni motive ediyor :)
Kredi kartı kesim tarihi geldiği içinde botları alıverdim. Ödemesi martta olacak
Kendimizi frenlememiz gerkiyor malesefki. Herşeyi her istediğimizde alamıyoruz hayat şartları :ruh:

Kredi kartı çok avantajlı aslında ama limitni koyabilirsen. Baktımki ben bir kısır döngü içindeyim düyorum-harcıyorum borcum hiç azalmıyor. Bu ay hiç harcama yapmadım bu 90 tl haricinde nakitte sıkıştım açıkçası ama kumbarama koydum yaklaşık 100 tl yani çarçur ettiğimden elim sıkışık değil bu beni motive ediyor :)
Kredi kartı kesim tarihi geldiği içinde botları alıverdim. Ödemesi martta olacak
Kendimizi frenlememiz gerkiyor malesefki. Herşeyi her istediğimizde alamıyoruz hayat şartları :ruh:
Aynn ben kartın limitini yavaş yavaş düsürüyorm.Öyle bir sansımız var kızlar,misal 3000 tl limitli kart,500 tl yatırdın ara bankayı düşürün limitimi de,2500 e düşürüyor.Böyle böyle eritmeyi planlıyorm.

Aynn ben kartın limitini yavaş yavaş düsürüyorm.Öyle bir sansımız var kızlar,misal 3000 tl limitli kart,500 tl yatırdın ara bankayı düşürün limitimi de,2500 e düşürüyor.Böyle böyle eritmeyi planlıyorm.
Bizde de eşim düğün zamanımızda banka kartından eksiye düşmüş 5000 malesef . Bizde ilk altın bozdurup kapatalım altını yerine yavaş yavaş koyalım dedik . Sonra vazgeçtik aynen sizin dediğiniz yöntemle ayda 500 tl yatıra yatıra kapatmak istiyorum. Acaba doğru bir yöntem mi diye düşünmeden edemiyorum

Selamlar
Bugün bankadan çıkamadım.

İlk önce bankadan aldığım kızımın kumbarasını açtırdım. 67 lira çıktı, kızımın hesabına yatırdım.

Sonra bankadaki kasamı boşalttım ve kasayı iptal ettim. 368 lira iademi aldım.

Evdeki kumbaramızda biriken 650 lirayı tümlettim.

Kasadan çıkartığım altınları bozup altın hesabıma aktardım.

2 gram altın daha aldım

Şimdi kızlar iş bankası çocuk kumbarasına istediğimiz bozuklukları atıyoruz 0.5 kuruş 25 kuruş 1 tl 10 tl vs sonra bankacı açıp kendimi sayıyor.5 kuruşlar için iyi olabilir elimde dünya kadar 5 kuruş var. Ve istediğimiz zaman mı götürüyoruz.
elenaferrante elenaferrante bilgi verirmisin canım işbankası kumbarası değil mi

Lcw nevresim yorum bekleyenler.

Dokusu cok hoş ama ince.

Yani benim evdekilerle kıyas bile olmaz.
Bendekiler kalın ama desenleri saçmaydı ve eskidiler.

Bu çok ince bisi yazlık sanki ama iade etmicem cunku rengini cok sevdim.
Serer serer izlerim tamamen görsel. :)

Şimdi kızlar iş bankası çocuk kumbarasına istediğimiz bozuklukları atıyoruz 0.5 kuruş 25 kuruş 1 tl 10 tl vs sonra bankacı açıp kendimi sayıyor.5 kuruşlar için iyi olabilir elimde dünya kadar 5 kuruş var. Ve istediğimiz zaman mı götürüyoruz.

Aynen öyle. Biz 1 lira ve 50 kuruşları büyük kumbaraya atıyoruz. Onları sayması kolay ama diğer küçükler için de kızımın kumbarasını kullanıyoruz. Nasılsa onları makine sayıyor.
Bizimki işbankası kumbarası.

Kizlar sizi çok rahatsız ediyorum ama
Hazır yorgan kullanan var mi?
Kullanıcı yorumları önemli benim icin.
Kışın sıcak tutacak, yıkanacak, yıkanınca toplamayacak hazır yorgan bakiniyorum.
Taçı önerdi arkadaşlarım ama zilyon tane çeşidi modeli var
Yok bambu bilmem nesi.
Yok mikrofiber yok ben anlamam ki.
Orta halli fiyat ve sıcak tutan ne alabilirim?

Selamlar
Bugün bankadan çıkamadım.

İlk önce bankadan aldığım kızımın kumbarasını açtırdım. 67 lira çıktı, kızımın hesabına yatırdım.

Sonra bankadaki kasamı boşalttım ve kasayı iptal ettim. 368 lira iademi aldım.

Evdeki kumbaramızda biriken 650 lirayı tümlettim.

Kasadan çıkartığım altınları bozup altın hesabıma aktardım.

2 gram altın daha aldım
bozdururken ne kadar kayip oldu acaba? bereketli olsun insAllah

is bankasini bilmiyorum da canim bizim kumbramiz vardi epey bozukluk vardi.merkez bankasina goturdum hemen butunluyolar saymana falan gerek yok makinalari var.tek sartlari ayri ayri olmasu 50 kuruslqr bi poset 1lira bi poset gbi

Kışın sıcak tutacak, yıkanacak, yıkanınca toplamayacak hazır yorgan bakiniyorum.
Yok bambu bilmem nesi.
canim ben tacin mikrofiber yorganindan almstm ceyizime kullaniyorum 1.5yildir makinayada sigiyor. baktim simdi fiyatina netten h...b.. diye site var ya adini yazamiyorum 74 tl orda.cok iyi bnce

direkt grami neyse onu mu yatiriyolar hesabiniza ? cok soru sordum kusra bakmayin

Aynen öyle.
Her şeyi tartıyorlar. Ayarı düşük olanları da 24 ayara çevirip öyle hesaplıyorlar.

Sayıları aklımda kalmadı ama benim 150 gram 22 ayar bileziğim vardı , 24 ayarlık olsalardı 140 gram a tekabül edecekti.

Her şeyi 24 ayar gibi hesapladılar

Yok bambu bilmem nesi.
Lelli yatas kullaniyorum. Hafif sicacik ve terletmiyor.
Cok memnunum. Annemdekiler daha orta halli. English home fln. Ama naylon gibi disi hele english home arap istilasindan sonra resmen sapitti cok bozdu kendini. Turkiyeye gelen araplar ordan alisveris yapiyor die 4 kat zam yapip yariya dusurdu 1 senede ikiye katladi fiyatini.
Eger yatas pahali gelirse madame cocodan misafirlik almisim. Onunda disi daha pamuklu oda hosuma gitti terletmiyormus
Hazir yorgan benimkiler, yatas kardesimede aldik oda memnun. Turlu turlu cesidi var ztn. Sicak tutan, terletmeyen, makinede yikanan yun.
En iyisi magazadan bak veya yatasin sitesine bak orda ozellikler yazar.
Persembe benimkileri de yazabilirim su an annemdeyim.

Back
X