Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rüya geçmiş olsun canım

Kızlar bişiy sorcam ya sonunda ban yemek var mı bilmiyorum
Yani şu neti nasıl saçma şeylere kullanıyoruz.uzun süre akıllı telefon almadım ben. Çünkü gerçekten doğru düzgün kullanmıyoruz.
Watsapta üniversiteden bir grup var kızlar grubu
Pek aktif değilim sevdiğim birkaç arkadaşım var onlar için duruyorum
Arkadaş düşük yapıomuş ya çektiği resim wc de akan kanlar
Hayır ben görmek zorundamıyım çıksam olmuyor kalsam olmuyor neyse günah derler adet kanının başkasını görmesi bu adet kanı değil ama abdest alıp oturmuştum gittimi abdest şimdi benim
(Sorum saçma gelebilir ama sıracak başka kimsem yok)

Rüya geçmiş olsun canım

Kızlar bişiy sorcam ya sonunda ban yemek var mı bilmiyorum
Yani şu neti nasıl saçma şeylere kullanıyoruz.uzun süre akıllı telefon almadım ben. Çünkü gerçekten doğru düzgün kullanmıyoruz.
Watsapta üniversiteden bir grup var kızlar grubu
Pek aktif değilim sevdiğim birkaç arkadaşım var onlar için duruyorum
Arkadaş düşük yapıomuş ya çektiği resim wc de akan kanlar
Hayır ben görmek zorundamıyım çıksam olmuyor kalsam olmuyor neyse günah derler adet kanının başkasını görmesi bu adet kanı değil ama abdest alıp oturmuştum gittimi abdest şimdi benim
(Sorum saçma gelebilir ama sıracak başka kimsem yok)
Tobe yarabbim ya, insanlar artık iyice farklılaştı, hiç mahrem falan kalmamış
Çıkın siz de o gruptan sevdiğiniz arkadaşlarınızla yeni gurup açın olmaz mi

Kızlar eşim yarın sabah gidiyor . Bana Çarşamba için bilet aldık annemlere gidiyorum. Evi kapatıyoruz buzdolabını boşattım bugün biraz. Yaptığım fasulyeler patlıcanlar filan hep komşuya verdim. Halıları kaldırıcam filan işlerim var. Uçakla gidemiyorum çünkü hem bizim bulunduğumuz şehirde uçak Yok 80 km başka şehire gidicem oradan da uçak aktarmalı in bin zor . Yol çok uzak olacak Çarşamba öğleden sonra 14:30 da binicem perşembe sabah 10 da inermişim. Ayrıca balığımız var onu uçağa almazlar . Kavanoza koyucam çiçekler komşuda. 600 tl parayı eşimle bölüştük maaşımız yatacak zaten offf ki ne offf

Kızlar eşim yarın sabah gidiyor . Bana Çarşamba için bilet aldık annemlere gidiyorum. Evi kapatıyoruz buzdolabını boşattım bugün biraz. Yaptığım fasulyeler patlıcanlar filan hep komşuya verdim. Halıları kaldırıcam filan işlerim var. Uçakla gidemiyorum çünkü hem bizim bulunduğumuz şehirde uçak Yok 80 km başka şehire gidicem oradan da uçak aktarmalı in bin zor . Ayrıca balığımız var onu uçağa almazlar . Kavanoza koyucam çiçekler komşuda. 600 tl parayı eşimle bölüştük maaşımız yatacak zaten offf ki ne offf
Hepsinin Allah yardımcısı olsun, korusun, sağ salim ailelerine kavuştursun

Allahim cumlesinin yardimcisi olsun canim Allah emeklerinizi zayi etmesin sadece asker ve polisimizin degil ailelerinin de ustumuzde cok hakki var Allah kolaylik versn
Eşime diyorum ki gitmek mi zor sence kalmak mı diyorum. Eşim tabiki kalmak zor diyor cidden öyle ama keşke ben gitsem keşke beni de götürseler beklemek çok zor

Tobe yarabbim ya, insanlar artık iyice farklılaştı, hiç mahrem falan kalmamış
Çıkın siz de o gruptan sevdiğiniz arkadaşlarınızla yeni gurup açın olmaz mi
Canım çıktım birkaç kez yine ekliyorlar.
Birçoğu ile görüşlerim aynı depil zaten çok da aktif değilim. Diğerleri ile farklı grup kuramam çok ayıp olur gelin grup kuralım olmaz 12 yıldır görüşüyorux böyle bir ayırım gruplaşma olmadı.sadece çok fazla konuşmayarak çözüm buldum. Hatta bazen görüş ayrılıklarımı bahane ettim ayrılmak için ama ne zaman gruptan çıksam 15 dk sonra yine ekliyorlar
Ben şimdi neden böyle foto koydun ayıp desem kendi canım. Sıkılacak ama çok ayıp. Gerçekten ne mahrem var ne ayıp biliniyor ne günah.
Foto yu eşimde görebilirdi watsap resimleri galeriye düşüyor çok ayıp

Kızlar eşim yarın sabah gidiyor . Bana Çarşamba için bilet aldık annemlere gidiyorum. Evi kapatıyoruz buzdolabını boşattım bugün biraz. Yaptığım fasulyeler patlıcanlar filan hep komşuya verdim. Halıları kaldırıcam filan işlerim var. Uçakla gidemiyorum çünkü hem bizim bulunduğumuz şehirde uçak Yok 80 km başka şehire gidicem oradan da uçak aktarmalı in bin zor . Yol çok uzak olacak Çarşamba öğleden sonra 14:30 da binicem perşembe sabah 10 da inermişim. Ayrıca balığımız var onu uçağa almazlar . Kavanoza koyucam çiçekler komşuda. 600 tl parayı eşimle bölüştük maaşımız yatacak zaten offf ki ne offf

Allah yardımcınız olsun tuce_tuce tuce_tuce eşin hayırlısı ile gider gelir inşallah.Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

Teşekkür ediyorum Zeynepcim

Allah kavustursun.. gitmeyi de kalmayi da yasiyorum. Bazen cok daha zor oluyor bugun de sirtim tutuldu zor bela dondum sabir ceke ceke.. icinde belli ozgurluklerimiz olsa da zor.. bu gece hic gormediginiz birinin kalbinde duadasiniz..

Allah kavustursun.. gitmeyi de kalmayi da yasiyorum. Bazen cok daha zor oluyor bugun de sirtim tutuldu zor bela dondum sabir ceke ceke.. icinde belli ozgurluklerimiz olsa da zor.. bu gece hic gormediginiz birinin kalbinde duadasiniz..
Canımsın ya biliyorum . Bana hep iyi geliyorsun biliyorsun dimi

Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...

Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de

Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...

Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de

Basiniz sagolsun.. Allah mekanini cennet eylesin..

Back
X