Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ruya Ruya başın sağolsun. Allah sabırlar versin. Babanın ölüm yıl dönümünde annenin de yanına gitmesi çok üzücü ve de birbirlerini ne kadar da severlermiş dedirten bir durum.

Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...

Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de
Allah rahmet eylesin cnm. Sizede Allah sabır ve dayanma gücü versin

tuce_tuce tuce_tuce Allah sağ salim tez vakitte kavuştursun inşallah sizide

Kızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...

Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de
canım Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun inşallah..

Oha artık hakkaten oha evet cok kötü bi durum ,canı acyo ama sana o fotoyu gören ne yapabilir?Dua edebilir onu o fotoyu görmedende eder zaten.İnsanlar gerçekten abartıyo,bebek forumların da da gördüm ben yerleşme kanaması mı diye pedini atanlar:KK11:ban yediler ama ne fayda,gördük bikere..Allah sabır ve azcık tevekkül versin ne diyim..
Hiç gizli birşey kalmadı
İdrarı görmek zorundayız sanki
Yani zaten arayıp soruyoruz ne yaptın ne ettin diye.

Selam kızlar
Tuce ne durumdasın iyimisin inş. Eşin hayırlısı ile gidip gelcek aklım sende kuzum bugün bakamıcam etiketle beni alıntı yap

Araba bozuldu yaklaşık 600 masraf var diyor eşim inş. Yanışıyordur
Tam kursum başlamak üzereyken şimdi 600 tl ona çıkmasın bir de
Kv eşimi çağırıp duruyor
Oğlumun doğum gününe 1 ay kalmış eşime hrdiye almış eşime doğum günü hediyesi aldım sana diyırmuş oysaki doğum gününe 3.5 ay var. Oğlumun doğum gününe gelmicek yine herhalde. Zaten kimsemiz yok ilka ısrarla davet ettiriyor kendini
Birde yol parası masrafı çıktı

Hiç gizli birşey kalmadı
İdrarı görmek zorundayız sanki
Yani zaten arayıp soruyoruz ne yaptın ne ettin diye.

Selam kızlar
Tuce ne durumdasın iyimisin inş. Eşin hayırlısı ile gidip gelcek aklım sende kuzum bugün bakamıcam etiketle beni alıntı yap

Araba bozuldu yaklaşık 600 masraf var diyor eşim inş. Yanışıyordur
Tam kursum başlamak üzereyken şimdi 600 tl ona çıkmasın bir de
Kv eşimi çağırıp duruyor
Oğlumun doğum gününe 1 ay kalmış eşime hrdiye almış eşime doğum günü hediyesi aldım sana diyırmuş oysaki doğum gününe 3.5 ay var. Oğlumun doğum gününe gelmicek yine herhalde. Zaten kimsemiz yok ilka ısrarla davet ettiriyor kendini
Birde yol parası masrafı çıktı
Canım merhaba havaalanından geldik arkadaşımla yolcu etmek için gitmiştik. Sabah midem bulandı o yüzden çıkarttım birşey de yememiştim dünden beri. Sonra sabahta yemeden acil haber geldi arabayı da bırakmıştım askeri araçlarla gittik çok üzücü ama çok güzeldi . Yeni birşey yedim evde işlerim çok ama halim Yok

Canım merhaba havaalanından geldik arkadaşımla yolcu etmek için gitmiştik. Sabah midem bulandı o yüzden çıkarttım birşey de yememiştim dünden beri. Sonra sabahta yemeden acil haber geldi arabayı da bırakmıştım askeri araçlarla gittik çok üzücü ama çok güzeldi . Yeni birşey yedim evde işlerim çok ama halim Yok

Allah kavuştursun..

Az önce asker eşleri gurubunda gördüm fotoğrafları orada olabileceğini düşündüm aklıma geldin Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepinize küçücük bebeklerle gencecik gelinler ailelerinden askerlerimizinde Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah

Allah kavuştursun canım.Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah

5tl yol parasi harcamam oldu.
Idrarda enfeksiyon varmis sanirim bol su iç bi de kadın dgmcuya kontrol ol dedi dr.
Yanma vs sordu oyle bir şikayetimde yok.

Eve geldim yemek yaptim
2.mak astım
Ortalık topladim ve uzandim nihayet
Oglum da dün üşüdü galiba soguktu halsizdi uyudu.

Bende sabahtan evi topladım çocuklar yokken her tarafı çamaşırsuyu ile elden geçirdim
Süpürdüm toz aldım
Markete gittim 2 çeşit çay aldım 45 tl
Başka bir marketten kaşar peyniri labne
Bulaşık deterjanı tahin ve toka aldım 46 tl de oraya verdim 2 tl de ekmek

Öğleden sonrada yemek yaptım biraz kitap okudum
Yarın mesai var akşama emar randevusu aldım
600 tl nedir arkadaş bir göz MR için

Canım benim hayırlısı ile gitsin gelsin tüm askerlerimiz inş. Rabbim yardımcıları olsun

Arkadaşıma gittim bugün oğlum oynasın diye. İyi oldu değişiklik
Kot gömlek almak istiyorum yeni 2 kazağım var almasam da olur ama alayım diyorum sonra kararsızım çok masraf yapmak da istemiyorum
Stoklar bitiyor şeker bitti küp şekerle devam edicem birkaç gün maaşa kadar
5 kilo şekeri 3 ay kullandık
Tatlılar ve çay dahil.
Yağım bitiyor 1 lt kaldı. Bitene kadar almıcam. Pirinç yarım kilo kaldı eylülde almıştım 2.5 kilo kadar.
Kırmızı mercimek ince bulgur az kaldı iyice bitmeden almıcam. Bakliyat çok var en çok onları almışım zam gelir korkusuna. Seneye bile kalır
Dondurucuyu da azalttım baya.
Azalsın ferahlasın.
Buna rağmen 550 tl ile ayı kapadık tabi su ekmek dahil.birde stok yapmasam ne olurdu bilemiyorum.
Kart 600 geldi faturalar dahil. Taksitli alışveriş 150 tl gibi bişiy
Kumbara yerinde sayıyor

Back
X