Küçük Düşün Büyük Olsun!

tabi paylaşırım ara ara yazıyorum o gün ne yaptığımı
mesela bu hafta neler yaptım yazayım fikir olsun
hamsi buğulama, salata
sebzeli sulu köfte,pilav,cacık
sucuklu fırında makarna
yarın da döner sandviç patates kızartması yapabilirim ya da mantı
sulu yemekleri 2 günlük yapıyorum genelde

hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursun güzel heyecanlar :KK68:

Çok teşekkür ederim :KK54:

Kızlar beklediğim primim yattı 923 tl kmh a 800 borcum vardı onu kapattım.Kk taksitlerim bitsin bir daha harcamayacağım.2 ay sonraki primi bundan fazla alacağım inş. Kenara ayırmayı düşünüyorum.Size bahsetmiştim evlenip şehir dışına gitme durumum vardı.O kişiyi reddettim duygularımdan emin değildim hem de başka şehire gitmek şube değiştirmek pozisyon değiştirmek ailemden de uzak olmak istemedim.Sonrasında birkaç hafta sonra ortak bir tanıdığımız beni biriyle tanıştırdı.Memur kendisi çocuğu beğendim o da beni beğendi hatta bağlanmış bana.Niyetimiz ciddi haftasonu ailesiyle tanışacağım bikaç haftadır görüşüyoruz.Aileler de duydu.Hatta uzaktan da akrabam çıktı :) Kısmetse eylül gibi düğün düşünüyoruz.Benim çeyizler var uzun zamandır var nerdeyse modası geçeçek malum 33 yaşındayım :) O da 37 yaşında.O da heyecanlı ben de.Şimdi bu çocuğun da güzel bir cip'i var evi de varmış ama erkek kardeşi ile yan yana imiş daireler.Eltiyle yan yana oturma fikri bana iyi gelmedi.Uzak olmakta fayda var.İki seçeceğimiz var o evi satıp üstüne kredi çekip annemlere ve onun ailesine yakın siteden ev almak ama düğün de yapacağımız için borçlanacağız.Benim araba kredim var o da arabasını satmak istemiyor 128000 ne almış.Ben de satmayı düşünmüyorum şimdilik.Ben de 48000 ne aldım.Belki ileride ben satarım arabamı o işe arabayla gitmiyor ben kullanırım onun arabasını.Diğer seçenek de kiraya çıkacağız şimdilik o evinden 550 kira alıyormuş üstüne koyup bir süre kirada oturmak düğün borçları bitince de kredi ile ev almak.Galiba bu yolu seçeceğiz.Bu günlerde evdi evlilikti eşyaydı bi heyecanlar heyecanlar yaşımız da var baya :)) Allahtan bir engel çıkmazsa niyetimiz bu yönde inşallah olur da mutlu oluruz.Sizinle paylaşmak istedim :)
cook sevindim senin adina Rabbim hayirli eylesin Allah utandirmasin insAllah

Hayırlı olsun beren_naz beren_naz bu hafta hep güzel birliktelik haberleri duyuyorum. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...

Kızlar bugün veraset için gittim ama olmamış daha haftaya gel dediler... Pazar vardı ona uğradım 20 liraya tshirt aldım kendime.. Marketten abur cubur aldım. 37 tl multinetten harcadım. 5 tl yol parası ve 11 tl sigara..

Yarın yani Bugün hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorum:(

Cumartesi köye gideceğiz süt alırız. Pazar da arkadaşımın ev Mevlüt’ü var bakalım gidebilirsem ona hediye alıp gidicem... Ne alsam derdi sardı şimdiden :(

Ben ayda 1 alıyorum. Dip köşe her yeri yapıyor. Koltuk halı cam siliyor. Mutfak dolapları, buzdolabı siliyor. Ütü yapıyor, ütülediklerini yerlerine yerleştiriyor. Erzak dolabım çok dağılıyor bir ayda, orayı yerleştiriyor. Yani her şeyi yapıyor.
2 senedir 150 veriyordum, bu yıl 160 yaptı fiyatını. Ben bugün biraz fazla kaldı evine geç gitti diye 200 verdim sevap olsun diye.
Bunların hepsini 1 günde yapıyorsa çok iyi.Benim aldıklarım yetiştiremiyor .Hele ütü hiç yapılmadı.İstediğim gibi birini bulamadım açıkçası.Almıyorum uzun süredir birini .

Kızlar beklediğim primim yattı 923 tl kmh a 800 borcum vardı onu kapattım.Kk taksitlerim bitsin bir daha harcamayacağım.2 ay sonraki primi bundan fazla alacağım inş. Kenara ayırmayı düşünüyorum.Size bahsetmiştim evlenip şehir dışına gitme durumum vardı.O kişiyi reddettim duygularımdan emin değildim hem de başka şehire gitmek şube değiştirmek pozisyon değiştirmek ailemden de uzak olmak istemedim.Sonrasında birkaç hafta sonra ortak bir tanıdığımız beni biriyle tanıştırdı.Memur kendisi çocuğu beğendim o da beni beğendi hatta bağlanmış bana.Niyetimiz ciddi haftasonu ailesiyle tanışacağım bikaç haftadır görüşüyoruz.Aileler de duydu.Hatta uzaktan da akrabam çıktı :) Kısmetse eylül gibi düğün düşünüyoruz.Benim çeyizler var uzun zamandır var nerdeyse modası geçeçek malum 33 yaşındayım :) O da 37 yaşında.O da heyecanlı ben de.Şimdi bu çocuğun da güzel bir cip'i var evi de varmış ama erkek kardeşi ile yan yana imiş daireler.Eltiyle yan yana oturma fikri bana iyi gelmedi.Uzak olmakta fayda var.İki seçeceğimiz var o evi satıp üstüne kredi çekip annemlere ve onun ailesine yakın siteden ev almak ama düğün de yapacağımız için borçlanacağız.Benim araba kredim var o da arabasını satmak istemiyor 128000 ne almış.Ben de satmayı düşünmüyorum şimdilik.Ben de 48000 ne aldım.Belki ileride ben satarım arabamı o işe arabayla gitmiyor ben kullanırım onun arabasını.Diğer seçenek de kiraya çıkacağız şimdilik o evinden 550 kira alıyormuş üstüne koyup bir süre kirada oturmak düğün borçları bitince de kredi ile ev almak.Galiba bu yolu seçeceğiz.Bu günlerde evdi evlilikti eşyaydı bi heyecanlar heyecanlar yaşımız da var baya :)) Allahtan bir engel çıkmazsa niyetimiz bu yönde inşallah olur da mutlu oluruz.Sizinle paylaşmak istedim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin. Eltiyle de yanyana oturmamak süper bir karar. Kabul etmeyin derim ben.

sonunda yıllardır hayalini kurduğum dikiş makinecimmii aldım :))))
299tl :)
çok şükür ....çok mutluyum. uzun süredir istedim sabrettim ve sonundaaa kavuştum....
en güzeli de sabretmek hayalini kurmak taksitsiz nakit almak :)))

Selamm
Sabah sapsigi ogulcugumm resim çantasını evde unutmus.
Bi de tenefusu kaçırdım yarim saat kantin, katlar sınıf kapıları tavaf ettim okulu.

9 30 da zil çaldı verdim hemen sınıfın kapısından

Brokoli almistim gecen onu salata yaptim
Yeşil mercimek pisirdim.
Bunlar benlik kisim.

Esimede dünden pilav ve patatesli et yemeği var.

Evi supurdum
2 mak çamaşır astim.
Toz aldim.

Şimdi de bisiler elemeye devam evi didiklicem.

20tl param vardi onuda ogluma verdim biriktiriyor ya
Dayısı hergun 5tl veriyor.
Babasıda haftalık veriyor
Arada da ben veriyorum böyle.

Heveslensin.

Hava tam benim havam işlerimi tamamen bitirip uzanicam.

Herkese selam..Günaydınlar..
tr_lelli tr_lelli canım ya akadaşın için çok üzüldüm..RAbbim acil şifalar versin inş..
Rabbim sağlıkdan ayırmasın..İnş tez vakitte düzelir..
Benimde bu aralar bir sıkıntım var..
Kombi..Kış başında bir arıza çıkartmıştı bize zaten..250 tl ödedik yaptırdık..Her sene bir arıza bıktık artık!!
Demirdöküm milenyum serisi bizim kombi..Zamanında da araştırıp tavsiye üzerine bu kombiyi almıştık.. ve 12 yıl önce 1100 tl ye almıştık..Beyaz eşya da iyisini alırız ki bizi senelerce idare etsin diye..
Eşim diyor artık bu kombiye masraf yapmam yazık dedi..şimdiki arızası içinde 400 tl istiyorlar..
Eşim daha geçen ki arızada demişti değiştirelim diye ama ben idare edelim biraz daha dedim yaptırdık almadık.
Bende çok pişmanım..Şimdi kombi araştırmasına girdik..Araşatırdığımız kadarıyla viessman, buderusyada vaillant aklımızda şimdilik..Tavisyelerinizi bekliyorum..Hem sağlam olsun hem tasarruflu olsun istiyoruz.. hemde güzel ısıtsın..
Canım benim diğer evimdeki vaillant yoğusmalı kombiydi cok memnundum.
Burdaki eca hic sevmiyorum.

Canım benim diğer evimdeki vaillant yoğusmalı kombiydi cok memnundum.
Burdaki eca hic sevmiyorum.
Evet canım Vaiilant youşmalı düşünüyoruz.. Yada Viessman yoğuşmalı.. ikisi arasında kararsızız şuan .. bakalım biraz daha araştırmalara devamm.Vaillantı övüyorlar.. ama eski modellerini Almanya üretimi olanları sağlammış..
Türkiye de üretilenleride pek önermiyorlar..Viesman alman modeli imiş.. orada üretiliyormuş..
işte bakıcaz artık.. Yoğuşmalı istiyoruz.. Ama tesisat uyacakmı bilmiyorum.. onun bir gider borusuna da takılması gerekiyormuş..Yoğuşma yaptığı için su atıyormuş öyle dediler.. bakıcaz artık..Çok teşekkürler önerin için..)::KK200:

Hosbulduk :KK54:

Arkadaslar, Supermarket arastiriyorumda sizce mopas a101 bim şok migros carrefour hangisinden ne alinir fikir verirmisiniz
ben sana aldığım memnun kaldığım ürünleri yazayım
migrosun M markalı ürünleri var kendi markası onları sık sık deniyorum genelde beğeniyorum ünlü firmalara ürettiriyor
beğendiklerim süt,un, şeker,süzme beyaz peynir,döner,sıvı sabun,ton balığı

bimde beğendiklerim un,süt,meyveli yoğurt,mantı,baharatlar,pil,döner,bazlama,bazı abur cuburları,tahn,pekmez,meyvesuyu

a101de beğendiklerim genelde haftalık gelen aktüel ürünler ve yine haftalık yapılan indirimler

Hosbulduk :KK54:

Arkadaslar, Supermarket arastiriyorumda sizce mopas a101 bim şok migros carrefour hangisinden ne alinir fikir verirmisiniz
Zorunlıu olarak migrosa giidiyorm migrosun kendi ürünleri uygun oluyr cnm.Şokta bisey bulamıyorm ben.A101 ve bim de yakında yok bana ama nerde görsem hemen girerim:)Dost markasının yoğurdu günlük sütü iyi oluyor.Bir özellikle A101 e gelen ithal ürünleri seviyorm.Atıstırmalık vs için.

Back
X