Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar gunaydiiinn
Ya bende baslamak istiyorum artik birikime tekrardan cok ara verdim
Eski arkadaslarima selam olsun buradan:halay:
Hepinizi cok ozledim
tr_lelli tr_lelli @Papatya @elecda (hayirli ugurlu olsun kiz bebisin canim) elenaferrante elenaferrante (ismin degismis oncekini ben cok sevmistim) @hawar ve hatirlayamadiklarim beni affedin canim arkadaslarim:KK200:

Hedefimi yazayim da burada dursun sonra yapamadigimda gozume batmasi icin
Aylik 6.bin biriktirebilmek.
Biraz agir oldu ama hedefim bu
Yapamazsamda en azindan yapmaya calisirim diyorum.
Birde nazarlik koyayimda kendi kendime bu kararimda nazar degdirmeyeyim:nazar: :KK70:

Günaydın
Ayda 6 bin diyorum. Yılda 72 bin.
Ay hadi inşallah

aralik sonuna kadar hedefim canim 60bin insallah. Hedefim ev almak kredi cekerek kismet olursa tabi. Nasilsin? Bebisin dogdu mu?

Ay sen epeydir yoksun. Ben erken doğum yaptım. Bebeğim küvezde 3 gün yaşadı. Çok ağladım yıprandım ama hayatta olan diğer kızım için toparladım çok şükür

Ay sen epeydir yoksun. Ben erken doğum yaptım. Bebeğim küvezde 3 gün yaşadı. Çok ağladım yıprandım ama hayatta olan diğer kızım için toparladım çok şükür
canim ozur dilerim eger uzduysem. Bilmiyordum gercekten. Ne diyecegimi sasirdim su anda. Belki hatirlarsin benimde olmuyor bebegim. O yuzden ne kadar aci oldugunu anlayabiliyorum. Allah sabir versin. Allah kizina uzun saglikli omurler versin insallah

Gunaydin
Beth18 Beth18 canim hedefine emin adimlarla ilerlemen dilegiyle.
Umarim gönlündeki evi alirsin tez vakitde.

canim ozur dilerim eger uzduysem. Bilmiyordum gercekten. Ne diyecegimi sasirdim su anda. Belki hatirlarsin benimde olmuyor bebegim. O yuzden ne kadar aci oldugunu anlayabiliyorum. Allah sabir versin. Allah kizina uzun saglikli omurler versin insallah

Yok canım sorun değil, atlattım çok şükür. Belki doğunca eve getirebilseydim, biraz büyütebilseydim de kaybetseydim daha çok yıpranırdım

Kizlar henuz dr. Gitmedim o sebepden etrafimda kimseye soylemedim.
Keseyi ve kalp atisini gormek duymak istiyorum.
Ama suan gayet iyiyim beklicem biraz panik yapmicam.

Biliyorsunuz bir önceki durumu.

Ama bu ay cift cizgi gordum ben..
Sat ocak 12 gibi (burada bi 10-12 tereddutluyum)

Ama sizinle paylasmadan da olmayacak.
Kendimi tuhaf hissedicem

Umarim bu defa kucagima almaya nasip eder Rabbim..

Bu baby 2018 de gelecek cok kararli

Kendimi tuhaf hissedicem

aa lelli hamile misin. Hayirli ugurlu olsun canim

Ahh canim sanirim evde test yaptim suanlik
Cift cizgi cok net.
Sata gore 6.hafta ama bilemiyorum.
Beklicem bir sure daha dr. Icin.
evet canim sanirim 5+4 falan sata gore. Allah hayirlisini versin. Kese ve kalp atisi duyulmadan kimseye soylenmemeli ben onu anladim. Yoksa herkese dert anlatmak zorunda kaliyosun

evet canim sanirim 5+4 falan sata gore. Allah hayirlisini versin. Kese ve kalp atisi duyulmadan kimseye soylenmemeli ben onu anladim. Yoksa herkese dert anlatmak zorunda kaliyosun
Malesef.
Hem seviniyorum paylasmak istiyorum hem de aman sus lelli diyorum.
Hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim.
Bekliyorum sabirla.

Malesef.
Hem seviniyorum paylasmak istiyorum hem de aman sus lelli diyorum.
Hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim.
Bekliyorum sabirla.
cok iyi anliyorum seni bi yandan bagirarak herkese soylemek istiyosun. Bi yandan da susturuyosun kendinj bakalim sabret 6.haftayi bitir oyle git istersen dr.a yada 7.haftayi bitirip git. Bekleyebilirsen tabi ;)

cok iyi anliyorum seni bi yandan bagirarak herkese soylemek istiyosun. Bi yandan da susturuyosun kendinj bakalim sabret 6.haftayi bitir oyle git istersen dr.a yada 7.haftayi bitirip git. Bekleyebilirsen tabi :KK66:
Caanim suan bi sıkintim yok
Dr. Aradim (dusukden sonra 3. Ayda kalmis oluyorum ki daha beklemeyi dusunuyorduk nasil oldu anlamadik) hic bisi olmaz sakin ol 12 gun sonra falan goruselim dedi.
Martin 10una kadar beklemeyi dusunuyorum.
Saglik ocaginda kan testi yaptirip degerime bakarim ama 5000lerden sonra ancak kese kalp atisi vs gorunuyor diye biliyorum.
Degerimi takip edicem.

Caanim suan bi sıkintim yok
Dr. Aradim (dusukden sonra 3. Ayda kalmis oluyorum ki daha beklemeyi dusunuyorduk nasil oldu anlamadik) hic bisi olmaz sakin ol 12 gun sonra falan goruselim dedi.
Martin 10una kadar beklemeyi dusunuyorum.
Saglik ocaginda kan testi yaptirip degerime bakarim ama 5000lerden sonra ancak kese kalp atisi vs gorunuyor diye biliyorum.
Degerimi takip edicem.
ne guzel dr.un bi yol cizmis sana. Peki biseyler hissediyor muaun kasik agrisi gogus agrisi falan

ne guzel dr.un bi yol cizmis sana. Peki biseyler hissediyor muaun kasik agrisi gogus agrisi falan
Yooo hic bisi yok.
Dusukde kasik agrim coktu bunda hic bisi yok.
Ben oglumda da agri bulanti kusma hic bisi yasamadim.
Bakalim belki daha erkendir neler bekliyor beni.

Kendimi tuhaf hissedicem

Hayırlısı olsun inşallah

Back
X