Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bu döviz ve altının durumu ne olur acaba
Elimde 1000 tl var ve döviz almak istiyoruz. Ama ya düşerse tedirginliğimiz var.

Kızlar beklediğim primim yattı 923 tl kmh a 800 borcum vardı onu kapattım.Kk taksitlerim bitsin bir daha harcamayacağım.2 ay sonraki primi bundan fazla alacağım inş. Kenara ayırmayı düşünüyorum.Size bahsetmiştim evlenip şehir dışına gitme durumum vardı.O kişiyi reddettim duygularımdan emin değildim hem de başka şehire gitmek şube değiştirmek pozisyon değiştirmek ailemden de uzak olmak istemedim.Sonrasında birkaç hafta sonra ortak bir tanıdığımız beni biriyle tanıştırdı.Memur kendisi çocuğu beğendim o da beni beğendi hatta bağlanmış bana.Niyetimiz ciddi haftasonu ailesiyle tanışacağım bikaç haftadır görüşüyoruz.Aileler de duydu.Hatta uzaktan da akrabam çıktı :) Kısmetse eylül gibi düğün düşünüyoruz.Benim çeyizler var uzun zamandır var nerdeyse modası geçeçek malum 33 yaşındayım :) O da 37 yaşında.O da heyecanlı ben de.Şimdi bu çocuğun da güzel bir cip'i var evi de varmış ama erkek kardeşi ile yan yana imiş daireler.Eltiyle yan yana oturma fikri bana iyi gelmedi.Uzak olmakta fayda var.İki seçeceğimiz var o evi satıp üstüne kredi çekip annemlere ve onun ailesine yakın siteden ev almak ama düğün de yapacağımız için borçlanacağız.Benim araba kredim var o da arabasını satmak istemiyor 128000 ne almış.Ben de satmayı düşünmüyorum şimdilik.Ben de 48000 ne aldım.Belki ileride ben satarım arabamı o işe arabayla gitmiyor ben kullanırım onun arabasını.Diğer seçenek de kiraya çıkacağız şimdilik o evinden 550 kira alıyormuş üstüne koyup bir süre kirada oturmak düğün borçları bitince de kredi ile ev almak.Galiba bu yolu seçeceğiz.Bu günlerde evdi evlilikti eşyaydı bi heyecanlar heyecanlar yaşımız da var baya :)) Allahtan bir engel çıkmazsa niyetimiz bu yönde inşallah olur da mutlu oluruz.Sizinle paylaşmak istedim :)
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım.

Gunaydinnn..

Bugun oglumu okula ben birakicimm daha dogrusu esime kiyamadim ben mi hamile o mu anlamadik :)

Gece 3 e kadar uyuyamamis bi uyandim bi ara tv izliyor hayrola dedim sen misil misil uyudun ben uyumadim hic dedi.
O uyusun bari azicik daha.

Günaydın kızlar
Cumartesi köyden süt aldık. Gece yarısı eve geldik diye kaynatmadan dolaba kaldırdım. Dün kaynattım ama yine de ekşimiş , acı gibi tadı yazık oldu 5 kg süte :(

Kestirip ekşimik yapıp kv ye ya da komşuma vereyim.. Ben hiç ekşimik sevmem yaa of çok üzüldüm süte :(

Erkenden kalktım bu sabah.. kızımda kalktı ama uyudu tekrar.. yapılacak bir sürü işim var ama hiç keyfim yok bu aralar..

3 gündür hiç harcama yapmadık ekmek ve sigara dışında.. Bugün de dondurucudan bezelye yapıp günü harcamasız kapatmayı düşünüyorum. Bakalım bugün kiraları alıp 2350 tl son çatı taksidini de ödediğimizde bir tek kredi kartlarımız ve rahmetli annemin 3 yıllık vergi borcu kalıyor ödenmesi gereken.. vergi borcunu 1 ay daha erteleriz muhtemelen.. inşallah bi şekilde onlarında altından kalkarız da sadece tek kredi ödememiz kalır geriye.. zaten kredimiz de 38 ay sonra bitecek..

Esim bu sabah gec gidince azicik lafladik.
Aykkabi dolabinin onunde spor ayakkabilarina falan bakiyodu alcakmisin bu sene yeni falan die takildim yok bu sene hic bisi almicam diyo.

Ee sigarayida birakirsin artik bebene bez parasi
Bebek miccak diye ben sigarami icmicem diyo :) deli ya.

Bir kac eksigim kaldi yaziyodum buraya.
Avize, granit tencere ve tül gibi.
Ben granit tencere as eriyorum ona gore dedim :KK70:
Ben anlamam eksiklerimi alicam.
Al bisi mi diyorum diyor.

Yaa daha dr. Gitmeden her ani kullanirim boyle.

Yaa hem cok merak ediyorum hem de beklim gidince kese kalp atisi hepsini gorelim istiyorum.

Bulanti halsizlik vs. De yok cok sukur.
Ben oglumda da cok rahat bir hamilelik gecirmistim.
Hoplaya ziplaya doguma gittim..

Bir de kotu dusunup kotuyu cagirmak istemiyorum.

Gayet hic bisi yokmus gibi rutin ilerliyoruz bakalim ne kadar daha beklicem.
Mart 10 dedim kendi kendime.
Bekleyebilirsem :KK66:

Selam kızlar günaydın.
Unuttunuz benii
Eğitimdeyim kızlar. Sabah 8 geliyorum akşam 5 evdeyim yoğunum. Eve gidip yemek yap bilmem ne 10 da sızıyorum. Ne para birikti ne de birşeyden haberim var. Altın bilr kaç oldu bu arada bilmiyorum. Şubat sonu rahatlıcam. Bu haftada biraz boşum. 3 günden sonra rahatlarım. Dersede hoca gelmedi o arada yazayım dedim.

Lelli bebiş mi var. Son yazıdan yazdım
Tuce gelişmelerden alıntı yap beni girebilirsem okurum canım merak ediyorum

Back
X