Kızlar selam
Akşam alışverişe gittik eşimle. 93 lira multinetten gıda alışverişi yaptık. Başka bir marketten de 71 lira temizlik malzemesi aldım.
Kumbaraya bu aralar bakamıyorum 2-3 tl haricinde.. pek bişey çıkmasını beklemiyorum kumbaradan açıkçası..
Tv nin kulandası ve laptop bozuldu.. Laptop beklemede kalacak birkaç ay... kumanda için Servisi aradım 250 lira istediler.. Bu ay çatı için 2350 verdik son taksit bitti çok şükür.. o yüzden kumanda için tlf a program yükledim ordan idare ediyoruz.. en azından bir ay daha idare edersek bir dahaki aya alırız... Olmuyor kumandasız..
Birikim falan yapamayacağız sanırım 2-3 ay ondan sonra inşallah toparlarız.. Alınacaklar listem bayağı kabardı bu aralar... Sürekli erteliyorum..
Elektrik süpürgesi , telefon , laptop , tv kumandası listemdekilerin en pahalı olanları.. Aylara bölerek almam lazım
Benim evdeki süpürgem bosch runn eşim onu inşaata götürdükten sonra garip garip sesler çıkartıp ısınmaya başladı. Toz çekmişler temizlesem de içini pek işe yaramadı... servise verip en az 250ben -350 arası filtre parası mı ödemeliyim ? Yoksa yenisini mi almalıyım ? Hala düşünüyorum açıkçası !? Kızlar süpürge tavsiyeniz var mı ?