Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kızımın oyun halısı vardı
yiğenimden kaldı.
fazla kullanmadık.
2. için saklıyorum bende.

Eki Görüntüle 2115386

@yedirenk79 kızlar benim kullandığım model bu kendi sitesinde bulamadım
Tabi anne çantaları gibi ayrı bez kısmı biberon kısmı vs yok ama çok elzem değil bence işimi görüyor
https://www.flo.com.tr/sirt-cantasi-modelleri.html Buraya bakın bi

tr_lelli tr_lelli kuzu oyun halısı ve pusete tutumlu anneden bak bence
İstanbul kullanıcısı cok fazla elden alma şansın olur kargo olsa bile az tutuyor
Canim inceledim o siteyi alma satma konusunda ogrenmek icin seni biraz rahatsiz edebilirim bisiler sorcam

günaydın kızlar
bu trendyol bbeni öldürecek.Kahve presi almıştım,bana hamur sıkma torbası yollamış!Sikayet var a yazdım artık.Bu 2 oldu.Gecen de yanlış model gözlük yollamıştı.
Kumbaraya 30 tl bozukluk attım sabah:)Kocinin arabadan cıktı.Torpido da birikmiş benzin ıvır zıvır alırken.Sadece 1likleri aldım :)kalanlarla arabayı yıkatıyor:)
Evde hic bisey kalmadı ağza atmalık yalnız,kartın kesilmesini bekliyorm.Kuruyemis falan almam lazım.Bim A101 gezmem lazım:)
Herkese mutlu haftasonlarıı:kahve:
O site niyin kafasini yasiyo ben anlamadim

Selam toplantiya gittim geldim oglumun.
Evi oylece birakmistim esim evdeydi.
O cikmis hemen ortaligi topladim mutfagi toplicam simdide.
Bir de ev supurursem benden iyisi yok.

Cok cok usuyorum.
Gunledir resmem battaniyenin altinda yasiyorum.

Hirka giyiyorum terliyorum cok agir geliyor.
Cikariyorum usuyorum.
Zaten usuyen biriydim bu gebelikle usume 3-5kat artti bende.
Isinamiyorum nolcak anlamadim.

Dün kurban için 1 gr altın aldım. Elimizde 1400 tl kadar para var. Bir kısmına seyahat için döviz alacağız, bir kısmını da birikim için döviz alacağız. Ama ya düşerse diye bekletiyorum şimdilik

Kızım tahtaya bakınca sanki sallanıyorum bulanıklaşıyor falan diyordu göz Dr götürdü eşim
Miyop demiş 1 numara gözlük yazmış
Gözlüğün günü geçince bu gün özel bir göz hastanesine götürdük o dr de miyoğ değil 0,50 hipermetrop dedi
Kızım gözlük isteyince almışlar hemen eşimle ama benim kafam çok karıştı
Eşime diyorum götürelim başka bir dr eşim yeter diyor :KK43:

Kızım tahtaya bakınca sanki sallanıyorum bulanıklaşıyor falan diyordu göz Dr götürdü eşim
Miyop demiş 1 numara gözlük yazmış
Gözlüğün günü geçince bu gün özel bir göz hastanesine götürdük o dr de miyoğ değil 0,50 hipermetrop dedi
Kızım gözlük isteyince almışlar hemen eşimle ama benim kafam çok karıştı
Eşime diyorum götürelim başka bir dr eşim yeter diyor :KK43:

hawar hawar geçmiş olsun canım, kesinlikle bir doktora daha götürmenizi öneriyorum. Yaşadığınız şehirde özellikle çocuklarla çalışan bir doktor varsa onu tercih edin derim. Çocukluk çağında göz muayenesi çok önemli, hipermetrop çok çok nadir çocuklarda görülüyor genelde 40 yaş üzerinde görülen bir hastalık o. ben de çok küçük yaşta gözlük kullanan biriyim, erken teşhis çok önemli çünkü göz tembelleşmeye meyilli bir organ hakikaten gözlüğe çabuk adapte oluyor göz, içinde kalmasın en fazla bir muayene ücreti ödemiş olursunuz. Sık düşer ya da bir yerlerini çarpar mı kızçen?

Kizlar sagolun bilmem niye bi isinamadim gitti
Battaniye altinda yasiyorum resmen.
Ev soguk diil diyo eve gelen
Ben isinamiyorum bilmem niye
Soylicem gidince doktara

Bugun pazara cikmicam ama 50tl aldim.
Hemen zulaya.
Malum ihtiyaclar bitmiyor.
Ben bu sene birikim yapamicam oluyor bu.
Ama zulasiz kalmam o ayri.
Bes ve gün sagolsun.
En azindan vicdanim rahat ediyor bes bile yeter simdilik.
Ayda 350tl cok sukur odeyebiliyoruz.
Esime gün parasini kullanalim istersen dedim dün hayir sen onu birikim icin ayir cok mecbur kalmazsak dokunmayalim dedi.

Bu sene tek yapmam gereken irademe sahip cikip bebise az seyler almak olmali.
1.kuralim bu.
Surekli zaten hemen buyucek cok az kullanacaksin
Yikar kurutursun aksamdan sabaha diye telkin edicem.

Ben kenara para da atmazsam mutsuz olucam cunku.

Selam herkese

Pazar günlerine iyice gıcık olmaya başladım.

Bir pazarımız var. Eşim tekrar yattı uyudu. Spora gidecekmiş uyanınca da. Tamam insan bir pazar dinlenmek istiyor olabilir ama bizimki de can yani, insan gezmek istiyor

Kizlar sagolun bilmem niye bi isinamadim gitti
Battaniye altinda yasiyorum resmen.
Ev soguk diil diyo eve gelen
Ben isinamiyorum bilmem niye
Soylicem gidince doktara
canım aynı ben resmen donarak yasıyorum kesın kansızlık vardır benım kan depolama degerim 4cıktı bılıyomusun dr dedı bombos depolarn.muhakkak tahlil yaptır bak sımdı arkadasm doguma yakın kanı 10cıkmıs ona bıle doktor hemen kanını toparlayalm sezeryan ıcın en az 12 13olmalı demıs.uykumda cok geliyo benım mesala kansızlıktan hep

Kizlar biz ogluma soyleyemedik bebegi.
Biraz daha soylememicem.

Ama 2 seferdir gelip karnimi opuyor :)

Sen kardes mi istiyorsun oyy bebek olsa oyle opsen diyorum hayir diyor istemiyorum diyor.

Ama gobegimden opmesi falan yaaa keske istese istekli olsa
Daha mutlu olurdum

Ama haberi olmadigi kesin yani bilincli opmuyor cunku evde konusmuyoruz bebekle ilgili.

günaydın hanımlar
2 gün erken regl oldm.Buay 2.asılama ya geccez kısmetse.Yarın için drrdan randevu aldım.hayırlısı bakalım.
kumbaraya para atamadım h.sonu .Ama 25 tl dışında harcamam yok.Dün dısarda yemeyelim dedim.Evde alıp yaptık(hamişler var simdi menü vermiyim:)ama 80 tl harcadık 33 tlsi tereyag zaten.Metro ya gittik.kendime filtre kahve,kurutulmus domates,avakoda flan aldım.Sebze alınca mtlu oluyorm resmen:KK49:
Herkese hayırlı haftlar:kahve:

Back
X