Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim inceledim o siteyi alma satma konusunda ogrenmek icin seni biraz rahatsiz edebilirim bisiler sorcamEki Görüntüle 2115386
@yedirenk79 kızlar benim kullandığım model bu kendi sitesinde bulamadım
Tabi anne çantaları gibi ayrı bez kısmı biberon kısmı vs yok ama çok elzem değil bence işimi görüyor
https://www.flo.com.tr/sirt-cantasi-modelleri.html Buraya bakın bi
tr_lelli kuzu oyun halısı ve pusete tutumlu anneden bak bence
İstanbul kullanıcısı cok fazla elden alma şansın olur kargo olsa bile az tutuyor
O site niyin kafasini yasiyo ben anlamadimgünaydın kızlar
bu trendyol bbeni öldürecek.Kahve presi almıştım,bana hamur sıkma torbası yollamış!Sikayet var a yazdım artık.Bu 2 oldu.Gecen de yanlış model gözlük yollamıştı.
Kumbaraya 30 tl bozukluk attım sabah:)Kocinin arabadan cıktı.Torpido da birikmiş benzin ıvır zıvır alırken.Sadece 1likleri aldım :)kalanlarla arabayı yıkatıyor:)
Evde hic bisey kalmadı ağza atmalık yalnız,kartın kesilmesini bekliyorm.Kuruyemis falan almam lazım.Bim A101 gezmem lazım:)
Herkese mutlu haftasonlarıı![]()
Kızım tahtaya bakınca sanki sallanıyorum bulanıklaşıyor falan diyordu göz Dr götürdü eşim
Miyop demiş 1 numara gözlük yazmış
Gözlüğün günü geçince bu gün özel bir göz hastanesine götürdük o dr de miyoğ değil 0,50 hipermetrop dedi
Kızım gözlük isteyince almışlar hemen eşimle ama benim kafam çok karıştı
Eşime diyorum götürelim başka bir dr eşim yeter diyor![]()
canım aynı ben resmen donarak yasıyorum kesın kansızlık vardır benım kan depolama degerim 4cıktı bılıyomusun dr dedı bombos depolarn.muhakkak tahlil yaptır bak sımdı arkadasm doguma yakın kanı 10cıkmıs ona bıle doktor hemen kanını toparlayalm sezeryan ıcın en az 12 13olmalı demıs.uykumda cok geliyo benım mesala kansızlıktan hepKizlar sagolun bilmem niye bi isinamadim gitti
Battaniye altinda yasiyorum resmen.
Ev soguk diil diyo eve gelen
Ben isinamiyorum bilmem niye
Soylicem gidince doktara