- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.430
- 598
- 38
10.haftadan sonra sanırım rahatlıyor cnm.Kardesimde öyle olmuştu,2.yi bekliyor suan yine 10 dan sonra rahatladı.Her bünye farklı tabi..Ama sanıyırm artık yavaş yavaş düzene girer.Bi arkadaşım 4 ay kustu,4 aydan sonra yemekleri az az yiyebildi ama sadece colaylakızlar birşey soracağım size.. biliyorsunuz çok fazla bulantılarım var, afedersiniz sürekli kusmalar falan.. kokulara da hassasım. bir aydan fazladır evde yemek pişmedi, kv arada yemeğe çağırırı ki evleri yemek kokunca orda yediklerimi de atıyorum malesef.. iş yerinde az da olsa kahvaltı yapmaya çalışıyorum, öğle yemeğini de arada ekmek arası domates veya yine kahvaltılıkları koyup yiyorum.. ama akşam yemekleri tam işkence.. o sebeble dışarda yiyoruz sürekli.. ne bilim mesela bi lahmacuncu var oranın lahmacunu kokmuyor ve salataları olduğu için orda yiyebiliyoum, ayran salata az da olsa lahmacun.. fast food yiyorum.. içim hiç rahat değil hiç sağlıklı yiyecekler olmadığını biliyorum tabiki, ama açlıktan ve halsiz düşmekten bi nevi böyle kurtuluyorum..
istisnasız kv de yediğim her yemeği atmışımdır.. çorba bile gözümde karardı..
ne kadar mantıksız bi durum değil mi.. kafama da çok takılıyor bu.. ne diyosunuz ne yapabilirim yaaa...