Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Kumbarada 200 tl var ama karışmadım üstüne devam tam altınparası olana kadar açmam
Belki yaza kadar bu sene tatil yapmak istiyorum onun için ayırabilirim tabi üstüne eklemek lazım bolca

Dün pazara 50 tl verdim sadece 3 çeşit meyve ve salata malzemesinin bir kısmını aldım
34 tl markete verdimi 101 cumhuriyet sucuk indirimdeydi bide ıslakmendil bisküvi çikolata aldım

Kızımda haçlığını biriktiriyor haftada 2 tl istediği bir oyuncak var sen biriktir ben atım sonunda tamamlayacağım dedim dün baktık 18 tl olmuş üstüne 60 tl eklemem lazım

Kizlar ya kafam cok karisti esim suan ozel miayinhaneye gitmeme sicak bakmiyor.

Sen surekli hastanemi geziceksin testlerin icin sonuclarini gostermek icin muayinhane zamanini bekliceksin, son zamanlar sık cagiriyorlar ya nts falan sen onlari orda burda yaptircaksin sonucu dr. Nasil ulastiracaksin o an nts falan acil bi durum olsa dr. Bulcanda hastaneye gelcekde vs vs
Kafami bulandirdi.

Maddiyatla alakasi yok bu arada cunku hastanedeki dr.larda 10tl asagi neredeyse aynilar yani.
Testlerin hastanede yapilir dr. Takip eder son zamanlar sık gittiginde doktorla hastane ortaminda olursun diyor.

Aman ya diger kadinida 1 defa gordum zaten eski dr. Falan diil.

Sizce ben napim.

Aslinda su yonden hakli acil bisi olsa hastane ortami neticede.

Ya da sezeryan olcak zaten devletde de olsa yontem ayni diil mi zaten bayil kes ayilt.

Benim testlerimi yapsin takip etsin bana yeter dr. Cok kanka olacak degilim neticede ben sevmem ne dr.lara ne ogretmenlere yalakalik yapanlari mıc mıc olanlari.

Olmamda zaten
Benim dogumumu yaptirsin dogru duzgun gerisi teferruat.

Sen surekli hastanemi geziceksin testlerin icin sonuclarini gostermek icin muayinhane zamanini bekliceksin, son zamanlar sık cagiriyorlar ya nts falan sen onlari orda burda yaptircaksin sonucu dr. Nasil ulastiracaksin o an nts falan acil bi durum olsa dr. Bulcanda hastaneye gelcekde vs vs
Kafami bulandirdi.

Maddiyatla alakasi yok bu arada cunku hastanedeki dr.larda 10tl asagi neredeyse aynilar yani.
Testlerin hastanede yapilir dr. Takip eder son zamanlar sık gittiginde doktorla hastane ortaminda olursun diyor.

Sizce ben napim.

Ya da sezeryan olcak zaten devletde de olsa yontem ayni diil mi zaten bayil kes ayilt.

Benim testlerimi yapsin takip etsin bana yeter dr. Cok kanka olacak degilim neticede ben sevmem ne dr.lara ne ogretmenlere yalakalik yapanlari mıc mıc olanlari.

Olmamda zaten

özel muaynaneye mi gidecektin, hastane daha iyi sanki sadece yoğunluk oluyor kadın doğum bölümünde.

özel muaynaneye mi gidecektin, hastane daha iyi sanki sadece yoğunluk oluyor kadın doğum bölümünde.
Ozele gidecektim esim caydirdi.
Hastane ortami olsun diyor
Olsun yogunluk hafta ici gider beklerim kantinde vs.
Annem olur yanimda.
Boyle sanki zor olcak hele son zamanlar karnim burnumda hastane hastane nts aricam sonuclari doktora ulastircan artik whatsapdan mi atiliyo yaninami gidiliyo pek bilmiyorumda.

Esim caydirdi beni

Kafami bulandirdi.

Sizce ben napim.

Olmamda zaten
Ben de kesinlikle esinizle aynı fikirdeim.Hastane ortamı en iyisi.Söyle söyleyeyim benim kardeşim buay kısmetse doğum yapcak.Gittiği dr özel mauyene.Bende aynı dra gidiyordum.Dogum için sen hastaneden bi fiyat alıyorsun dr a söylüyorsun.Su fiyat hoop bi saat sonra hasta ne arıyor.Sizin dr dısarddan gelcekmis(ki bunu fiyatı alırken sende söylüyorsn tabiki hastaneye)o yüzden o fiyat değil bu fiyat diyorlar.Günahını almıyım ama drlar kendi parasını düşünüyor.Onu gec misal seni anlaşmalı hastanesine yönlendiriyor test vs için.Drun yönlendirmiş kabul etmiyorlar,hoop bi muayene parası da hastane drna.Biz aylardır kardeşimde yasıyorz bunu.Sen bi hastane begeniyorsn,dr istemiyorsa o hastaneye gelmek hemen arıyor fiytı arttırıyor.Sen de diyosnki madem drun dediği de aynı ben onunkine gideyim.Sırf bu yüzden dr değiştirip hastaneye geçtik bizde.Asılama için:
Hakkınızda hayırlısı bacım..

Ben de kesinlikle esinizle aynı fikirdeim.Hastane ortamı en iyisi.Söyle söyleyeyim benim kardeşim buay kısmetse doğum yapcak.Gittiği dr özel mauyene.Bende aynı dra gidiyordum.Dogum için sen hastaneden bi fiyat alıyorsun dr a söylüyorsun.Su fiyat hoop bi saat sonra hasta ne arıyor.Sizin dr dısarddan gelcekmis(ki bunu fiyatı alırken sende söylüyorsn tabiki hastaneye)o yüzden o fiyat değil bu fiyat diyorlar.Günahını almıyım ama drlar kendi parasını düşünüyor.Onu gec misal seni anlaşmalı hastanesine yönlendiriyor test vs için.Drun yönlendirmiş kabul etmiyorlar,hoop bi muayene parası da hastane drna.Biz aylardır kardeşimde yasıyorz bunu.Sen bi hastane begeniyorsn,dr istemiyorsa o hastaneye gelmek hemen arıyor fiytı arttırıyor.Sen de diyosnki madem drun dediği de aynı ben onunkine gideyim.Sırf bu yüzden dr değiştirip hastaneye geçtik bizde.Asılama için:
Hakkınızda hayırlısı bacım..
Benimde kafama sunlar takildi.
Arkadasim bu hastane ortamindaki dr. Dogum yapti.
Gercekden maddiyatini suan dusunmuyorum yavrum saglikla gelsinde ama hani kiyas yapcam arkadasim 1.500tl dogum yapti o ozel dr. 3000tl istiyor.
Arkadasim mmuayineye diye gitti son ayi nts bebegin sancisi cikmis dr. Beklemeyelim doguma alalim seni bugun demis.
Misal ozel dr. Olsaydi nolcakti.
Dr. Aricakti izah etcekdi dr. Hastaneye gececekti arkadasim oraya gececekdi vs vs.
Dusununce ne sacma.

Ben karnim burnumda zaten korku stres dr. Hastaneylemi ugrascam bir de.

Boyle ornekler kafami karistirdi.
Zaten bende panik atak var duser bayilirim o an panikden.

Doktorumada soylicem zaten panik atagimi falan.

Bu dr. da anadolu yakasinda cok hastasi olan bir doktor.
Yogun hastasi var.

Benimde kafama sunlar takildi.
Arkadasim bu hastane ortamindaki dr. Dogum yapti.
Gercekden maddiyatini suan dusunmuyorum yavrum saglikla gelsinde ama hani kiyas yapcam arkadasim 1.500tl dogum yapti o ozel dr. 3000tl istiyor.
Arkadasim mmuayineye diye gitti son ayi nts bebegin sancisi cikmis dr. Beklemeyelim doguma alalim seni bugun demis.
Misal ozel dr. Olsaydi nolcakti.
Dr. Aricakti izah etcekdi dr. Hastaneye gececekti arkadasim oraya gececekdi vs vs.
Dusununce ne sacma.

Ben karnim burnumda zaten korku stres dr. Hastaneylemi ugrascam bir de.

Boyle ornekler kafami karistirdi.
Zaten bende panik atak var duser bayilirim o an panikden.

Doktorumada soylicem zaten panik atagimi falan.

Bu dr. da anadolu yakasinda cok hastasi olan bir doktor.
Yogun hastasi var.
Gercekten cok saçma bi uygulama var.Yani öyle 300-500 olsa bi derece de arada dag gibi fark oluyor.Bir de dediğin gibiacil durumda sen git benn gelirim oraya olayı var,dr belki doğumda belki o an hastası var bırakıp çıkamaz,e yol trf vs sen bekliyorsn acilde drun gelcekte ilgilencek:/

Gercekten cok saçma bi uygulama var.Yani öyle 300-500 olsa bi derece de arada dag gibi fark oluyor.Bir de dediğin gibiacil durumda sen git benn gelirim oraya olayı var,dr belki doğumda belki o an hastası var bırakıp çıkamaz,e yol trf vs sen bekliyorsn acilde drun gelcekte ilgilencek:/
Ayy tabi insan herseyi dusunuyor.
Her hamilelik hani son gune kadar normal olacak diye bisi de yok.
Sanci olabilir erken vs.
Insanin aklina hersey geliyor

Bugun evdeyim yine.
Harcama yapmayarak katkida bulunayim bari butceye yapacak bisi yok.
Zulama dokunmamaya devam.
Hastane masraflari icinde karta yuklenecegim.

Kardesim araba aliyor kimseye para falan vermem dedim ama kardesime kiyamam.
20bin nakitleri var ( tapuda belediyenin bize borcu cikti yerimizi isgal etmisler 20bin oduyorlar)
Uzerini kardesim tamamlicak 35-40bine bisi alacak.

Simdiden diyorki abla arabayi alim sizi hafta sonu evde birakmam bebekde olunca rahat gezersin sende ehliyet al araba gunduz kapida yatacak islerini halledersin altinda olur diyor.

Ben buna kiyamam ki.

Gun param +atalarimi verebilirim.
10 atam var 10bin tl.
2 binde gun param islerini gorur.
5bin kadarda onlarda var.

Bankaya faiz odeyecegine benimkileri oder.
Ya onun araba almasi isime geliyo o avm falan gezmeyi sever.
Goturmem demez asla.

Oglumla gider alacaklarini alirlar.
Bizi birakir alir.

Ya hersey ne guzel vaktiyle oluyor.
Borcunada sadikdir zaten 2.300 falan maasi var bekar oder bana.

Ozele gidecektim esim caydirdi.
Hastane ortami olsun diyor
Olsun yogunluk hafta ici gider beklerim kantinde vs.
Annem olur yanimda.
Boyle sanki zor olcak hele son zamanlar karnim burnumda hastane hastane nts aricam sonuclari doktora ulastircan artik whatsapdan mi atiliyo yaninami gidiliyo pek bilmiyorumda.

Esim caydirdi beni

Bence de iyi olmuş eşin iyi dşünmüş canım

Lelli hastaneye git cnm eşin doğru söylüyor
İleride çok sık çağıracak dr hemen hastanede bakıcak.

20tl esimden taksidim icin aldim.
Cezve tkm. Almistim.
Mart taksidini odedim fakat ben cabuk bitirmek istiyorum 60tl. Borcum var.

Diger eksiklerimi almak icin bunu kapatmam gerek.

Catal kasik bicak takimi bakiyorum.
Uygun gunluk kullanmaya alicam.
250tl gecmek istemiyorum. 12 kisilik.
Nisan ayı alacagim bu olacak
Bu ay yine 100tl limit koydum tül yaptiracagim y.odama.

Mayisda da tencere isine bulasirim.
Boyle boyle eksiklerimi almis ya da degistirmis olurum.

Lelli hastaneye git cnm eşin doğru söylüyor
İleride çok sık çağıracak dr hemen hastanede bakıcak.
Saol canim seninde gorusun icin.
Kafama benimde yatti sabah onda dogum yapan arkadasimi aradim.
O da bana canim git cok tatli guler yuzlu bir kadin memnun kalmazsan degisirsin dedi.
Carsambaya randevu aldim.
Hastane yeni acilmis, temizmis.

Ya aslinda benim aradigim bisi yok dr. da
Hani aciklayici konussun testlerimi takip etsin aklima takilan sorulara cvp versin yeter.

Ben oyle cok zirt pirt aricak bisi sorcak ya da yalakalik seven biri degilim.

Doguma gelince zaten bayil kes ayilt yani hangi dr. Olsa aynisini yapacak neticede.
Degisik bir yontemi yok ki bunu.

Lelli bencede hastahane olmali ben aksini dusunemiyorum bile hatta kapsamli bir haatahane olmali bencede dogru karar vermissin..

tr_lelli tr_lelli bence de kesinlikle hastane olmalı. Özel muayenehane pek çok açıdan dezavantajlı
Haklisin canim ben de mantikli dusununce.
Bu kadini tavsiye eden arkadasim mesel hamileyken ben nerede nets halletsem diye dolaniyordu.

Bazi yerlerde cunku direk seni nts almiyorlar doktorun yazmasi onermesi gerekiyor testlerde bile.
Yani o hastaneye tekrar muayine actirman gerekiyor.
Cunku tomigrafide basima geldi
Hastaneye gittim ben tomografi cektircem dedim danisma muayine acmadan olmaz dedi.
Extra muayine odetti bana.

Lelli bencede hastahane olmali ben aksini dusunemiyorum bile hatta kapsamli bir haatahane olmali bencede dogru karar vermissin..
Evet canim bu hastanede kuvez vs var insAllah oyle bir durum olmaz tabi de insan herseyi dusunuyor

Back
X