- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
merhaba arkadasımHERKESE günaydın arkadaşlarım :)
yeni bi hafta yeni bir gün ...
yeni ay :)
bu yıl ciddi anlamda düzeni bi şekilde günlük ajanda kullanmaya başladım ...
maddi manevi ne yapmama gerekir yazıyorum gerçekleşince üzerin,i fosforlu kalemle çiziyorum..
mesela namazlar mesela günlük harcamam ,kitap okundu mu Kur an okundu mu ders çalışıldı mı hepsinin kaydını tutuyorum ayrıca her gün bir şükür sebebi de yazıyorum ki kıymet bilmeye devam edeyim ..isyana düşmeyeyim..
para durumları biraz sıkıntı eşimin maaşının yatmamasından dolayı ...ancak önceki ay harcamadığımızdan durum stabil..
bundan sonra da dikkat etmeliyim ki güzel geçinebililelim..
ayrı bi yerde 500tl kötü gün param var şükür ki ..
her bir insanın kendine ait bir miktar birikimi olmalı...kötü günlerde ortaya çıkarp tüm aileyi rahatlatabilmeli :)
her gün bir misafirim var bu haftalarda..prarik tarif menü istiyorum sizlerden kızlar... :)
ben de oldu bitti not alma işlerine plan yapma işlerine meraklıyımdır hepte yapmısımdır
şimdi bi defterim var yılbasından beri neye harcadıgımı vs yazıyorum onun arka kısmını da okumalarıma ayırıcam inşAllah uanda reglim. ramazan-ı şerife 70 gün kalmıs inşAllah o zamana kadar okuyabıldıgım kadar okuyup bayramda da hatim etmek istiyorum. daha evvel 2 kere hatim ettim ama daha sonra hep okuduklarım yarım yarım kaldı basa döndüm tekrar kaldıgım yeri bilmeden bu sefer düzenli olmaya hevesliyim Rabbimde kabul eder inşAllah