- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
İnşallah ya bu darlikta bide onla ugrasicaz olmazsa akşam müşteri hizmetlerini ararız artık ne olursaiste bu yanlisiginda bedelini size odetmezler insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya bu darlikta bide onla ugrasicaz olmazsa akşam müşteri hizmetlerini ararız artık ne olursaiste bu yanlisiginda bedelini size odetmezler insallah.
Pisirilen evet ama krema sırf bu kolaya benziyor.pisenlerden mi bacı risk yaw.
ben cesaret edemedim daha ona
Şükür benim oğlum taktırdı serumu ikimizde aldık serumu ama yine de çok iyi sayılmayız...Geçmiş olsun pazar gecede benim oğlum öyle oldu serum takalım dediler taktırmadı
Saol salgına yakalandıkGecmis olsunnnn![]()
Bende 10 gün önce ekledim bişiler ama henüz alan yok sadece soruyorlar...Kizlarinda destegi ile dolaba bisiler yukleyebildim.
satilirsa banyo paspasi alcam kendime o parayla
cok eskidi bi de 1 tane var yika kurut kullan bezdum.
Bizde topalak var aksama kemik suyuyla nohutlu patatesli sarimsakli yapicam insallah bu aksam tek cesit dusunuyorm ama annemler yemege kalirsa tarhana corbasi eklerim :)Günaydın kizlar. Ben de aksam ne yapsam diye düşünüyorum. Közlenmiş patlıcanla yapılan bi tarif var, onu mu yapsam. Tepsinin alti közlenmiş patlican üstü kiymali soganli harç. İlk denemem olacak yaparsam eğer. Bi youtube a bakim
Abiye zor satılıyor.Bende 10 gün önce ekledim bişiler ama henüz alan yok sadece soruyorlar...
2 tane abiye ve az kullanılmış koltuk vardı bekliyorum inş satılır
sayac okuma bedeli bile 40tl diyorlar nasil olmus öyle bisi
hangi sehirde nerdeKoltuk satılsa bari görüklede otursam öğrenciler kapardı herhaldeAbiye zor satılıyor.
Öne çıkar yaptınız mı?
Sezon kapandığı için benim abiyelerinde yüzüne bakan yok:)Kaldırcam.
Baharda satışa cıkarcam.
Yagmur botu,hırka,mont o tür seyler rabet görüyor suan.

Azcık googleyayım dedim.Sikayet varda cok ürünü gelmeyen,para iadesi alamayan varmışYa bu instada İthal dolap diye bi sayfa var.
Fiyatlarda aşırı değil.Ay o gecelik takımlarına falan bitiyorm ama kapıda ödeme yok
Acep alsm ne gelir...
Bilen var mı hiç o sayfayı?
Satılır ins cnmKoltuk satılsa bari görüklede otursam öğrenciler kapardı herhalde![]()

Benim oglanin botu ve montuda vardi onlarida koyim.Abiye zor satılıyor.
Öne çıkar yaptınız mı?
Sezon kapandığı için benim abiyelerinde yüzüne bakan yok:)Kaldırcam.
Baharda satışa cıkarcam.
Yagmur botu,hırka,mont o tür seyler rabet görüyor suan.