• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oglanin botu ve montuda vardi onlarida koyim.
Bana hic satilir gibi gelmiyor koyduklarimda ama neyse .
Bana eglence cikti
Valla satılıyr.
Hatta ben bile bazı seylere bakıyorm aa bu alınırmış diye.
Misal parfüm.Marka parfümleri satanlar var.200 tllik sise 50 tl.Alınabilinir yani.

bende çocuk kıyafeti verdim 3 parça , marka ise hemen alıyorlar. orjinal mi diye soruyorlar hemen.

toplam kazancım 70-TL oldu
saga sola verecektim en azıncan böyle değerlendirilmiş oldu
Çocuk eşyaları en kolay satılanlar.
Hele markaysa hemen bulur alıcı
Bereketli olsn.

akşama makarna ve bamya var
birde börülce salatası
yarına da allah kerim

yıl sonu olması nedeni ile yemek çeklerimiz erken yüklenecekmiş
akşam giderken onuda yükletiyim diyorum
içinde de biraz bakiye vardı.

evde yemek olunca yine getiririm çok rahat oluyor öyle olunca
ne yiyeceğim derdi olmuyor

haftaya benim işler yoğun olur kesin, ay sonu
bu ay maaşlarıda alıp ödemeleri de bir yaparsam çok harika olacak :)
elime kalan ne onu bilirim
oğlanın vadelisine atacağım.

Kızlar ben de amigurumi oyuncaklar örüyorum. Hobi niyetine başladım kızkardeşim satalim diye gaza getirdi. İnstagram sayfasi açtı hatya yaptıklarımın fotolarını ekledi. İnstagramdan henüz sipariş gelmedi yeni diye ama kizkardesimin arkadaşları falan istedi. Kuzenim almanyada o da 5 tane istedi. Arkadaşlara yaptim 160 tl.kazandim, kuzenime de örüyorum ( 3 tanesi bitti ) tanesi 70 tlden 5 adet. 3 hafta sonra geliyor verecem ordan da 350 tl kazanacam insallah. Çok severek örüyorum sipariş geldikçe de devam edecem insallah. Belki fiyatları biraz daha düşerim bakacam artik

cok yorgunum a dostlar..
posetler sanirim agritti bi de azcij islanmis olabilirim.
Esim maca bende teyzeye gecicem.
Evde bi is yapmadim ancak yemek.
Bugun nasil bir gundu anlamadim.
Elim hic bisi degmedi.
Bende öyleyim
Sabah oğlanı doktora tekrar götürüp işe geçtim
İşleri toparladım çok yoruldum
Eve geldim yemek yedim sızdım
Birde dizim var

Kızlar ben de amigurumi oyuncaklar örüyorum. Hobi niyetine başladım kızkardeşim satalim diye gaza getirdi. İnstagram sayfasi açtı hatya yaptıklarımın fotolarını ekledi. İnstagramdan henüz sipariş gelmedi yeni diye ama kizkardesimin arkadaşları falan istedi. Kuzenim almanyada o da 5 tane istedi. Arkadaşlara yaptim 160 tl.kazandim, kuzenime de örüyorum ( 3 tanesi bitti ) tanesi 70 tlden 5 adet. 3 hafta sonra geliyor verecem ordan da 350 tl kazanacam insallah. Çok severek örüyorum sipariş geldikçe de devam edecem insallah. Belki fiyatları biraz daha düşerim bakacam artik
Nasıl birşey o oyuncak

Nasıl birşey o oyuncak
Örgü oyuncak. Organik iplerden yapılıyor. Sekil şekil. Benden en cok istenen zurafa ve inek mesela. Cok da zevkli örmesi. İçi elyafla dolduruluyor. Makinaya da atılıp yıkanabilir. Kızıma da yapıyorum hatta.gecene gün çıngırak yaptim :) ilerde hatira olarak saklarım ona :)

Kızlar ben instagtamdan ilk defa bi bot istedim. Cok sevdim istediğim gibi geldi. Bi de kaşe lazım bana. Aranızda instagfamdan kaşe alan ve önereceğiniz bi sayfa var mi. Özelden yazabilirsiniz benim magaza bakmaya ne zamanim ne de sabrım var..

uyuyamadim tabiki..
bulasik mak. bosalttim.
sonra doldurdum.
tezgahi ocagi sildim.
1 mak. kirli doldurdum sabah calistiricam.
2. mak. olarakda sepete ayirdim.
camasir katladim.
sabaha supur sil toz al kaldi.

Günaydın kızceler
hayırlı cumalarr
Geldi canııım cuma:halay:
Sebzelikte 2 dal pırasam varmış dolapta,hemen çektim rondodan aksm
1 tane de büyük havuç çektim.
2 yumurta,biraz zeytinyağı,baharat ve tambugday unuyla kek gibi yaptım verdim fırına aksm(ilk fırın yakışım buay:))
Miss gibi fırın mücver olmuş.Pırasa mücverii:D
Dilimledim yanıma aldım.Öğlen onu yerim dedim:)
Aksm anamdayız yemek derdim yok:)
Acil hamsi alcam temizleyip difrize atcam.Bolmus cok busene..

Back
X