- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.947
- 798
- 38
Ay cok avam kıyafetlergelmedi bana
Bide maşallah aldığı fiyata satıyor.1800 tl elbisye fiyat koymus.Kim ne alsn senin 2.elini o fiyata

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok avam kıyafetlergelmedi bana

simdi geldi baktim aynen ya.Ay cok avam kıyafetler
Bide maşallah aldığı fiyata satıyor.1800 tl elbisye fiyat koymus.Kim ne alsn senin 2.elini o fiyata![]()
Marka falan ama 100 tl demiş bi tac a.simdi geldi baktim aynen ya.
kim alcaksa
Ozaman tezgünde dileginiz olur inşallah çok zor yaşamayan bilmez allah kolaylık versin canımNeredeyse 1 yıldır evet..
:) sanırımEvet araları bozuk olduğu hiçbiryerde yazmıyordu ben mi kaçırdım
Acun başka aşk mı buldu çok gizli çalışıyor adam artık

babyloading87 ayy evet ya usenmemisler almislar tasimislar oralara.
teleferikde bike bir dunya kuyruk milletde para var anacım.
Bu kış hic de bir yere gidesim yok.
Boyle gidince beni sarmayinca gidesim kaciyor.
söyle yol cekipde beklentime degmeyince icime oturuyor.hahaha aynı ben
bende beni sarmayınca kaçasım geliyor
bereketli olsun.Selamlar
Pazara gittim
Çeri domates 3 ,5lira
Domates 2.5 liraydi kilosu 6 liralık aldim
Salatalık 1 kilo 2.5
Pırasa 1 kilo 3.5
Havuç 1 kilo 2
Patates kilosu 2.25 ti 3 liralık aldım
Elma 1 kilo 2.5
Simit bir tane 1.25
Çamaşır ipi 2 TL
Mandal 2 TL
Birde oklava aldım uzun ( komşu aldı vermedi isteyemedimde mecbur yenisini aldım )5 TL
Muz 7.5 TL lik aldım kilosu 5.5 tü
Toplamda 45 gibi bir para harcadım
Evde kestane var cumartesi almıştık 1 kilo yarısını o gün yedik yarısında şimdi cizicem yapicam
Yemeğim yok mercimek çorbası yapicam birde bulgur pilavı yapicam soğanlı domatesli salçalı birde salata ve turşu var yeterse artar bile
Domateslerin bı kısmını doğrayıp dondurucuya koyucam
Teşekkür ederim kestanesi gidiyor ya şu yağışlı hava da bu hafta domatesler baya uygun du ya koca yaz 5 TL den yedik domatesi aldım biraz hemen soslarimi açmak istemiyorum çok yok zaten şimdilik onları kullanıyim soslaride öbür aylarda açarımbereketli olsun.
kestane cizcem bende.
bu hafta 2.5tl domates vardi biraz kucuktu ama mis gibi menemeni oldu.
cok guzel kokuyorlar.
ben soslara cok erken basladim.Teşekkür ederim kestanesi gidiyor ya şu yağışlı hava da bu hafta domatesler baya uygun du ya koca yaz 5 TL den yedik domatesi aldım biraz hemen soslarimi açmak istemiyorum çok yok zaten şimdilik onları kullanıyim soslaride öbür aylarda açarım
Olsun Mart'ta da domates yavaş yavaş çıkar yapacak bişi yok birde hazirca iyi oluyor ya yazın kosturmacadan yapamıyoruz yayıldı bayramdi derken yoksa daha fazlada yapılır aslında gerçi siz tatilden dönerken almıştım hatırladığım kadarıyla ohh mis afiyet olsunben soslara cok erken basladim.
gecen sene koyduklarim yaza kadar yetmisti bunlar subati ancak cikaracak gibi.
tarla domatesiydi cok lezzet veriyor kullanmadan duramadim
Daha bu havada bişi olmaz pirince gerçi eviniz kuzey tarafta yazın bile bişi olmaz eksikler bitmiyor ki Allah'tan kalabalık aileler değiliz vallahi şahsen üç kişinin karnını zor doyuruyoruz fazla çocuğu olanlara rabbim yardım etsinpilav dolma sık yapiyorum diye annemde sokdan 2.5kilo pirinc aldi.
10kilo pirinc oldu sanirim.
kilerdeler kurtlanmaz galiba bu havada daha.
cif ve aspirin detj. bitmis.
sık da kullandiklarimdan
bi el atmam gerek.
yumurtada 3 tane kaldı.
1 kolide yumurta lazım
persembe gunu cikinca alirim artik
Amin canım inşAh şu borçlar.. yine de cok şükür diyorum ev ve araba alındı sonuçta borçsuz olmazdı. Allah büyük abimden razi olsun iki yıl önce o bizi ev almamız için zorladı. Girin bi ev borcuna nerde sıkışsanız ben burdayim dedi. Sakın ödeyemeyiz altindan kalkamayız diye düsünmeyin takıldığınız yerde beni aramanız yeter dedi ve bi gaza getirdi. O zaman konut kredisi 0.89 la yarısını kredi çekerek aldik. Şuan ev kredileri duyduğuma göre cok yükselmiş. Geçen arkadas 2.5 oranından bahsediyordu.. nerdeyse bizim çektiğimizin üç katı.. 21 aydır oduyoruz 8 yıla çekmiştik cok şükür yaa :) rabbim ev almak isteyenlerin yardımcısı olsun insallah
Çok güzelmişÖğrencilerimin hediyesi...
Aylık 125.000 ..oy oyyyyO cercve bence.
Acun cat diye boşamış.
AMa sadece kendi için aylık 125.000 nafaka alck mıs.
Çocuk hariç.
Zaten ağlamaklı kız.Acun konuşmuş sadece:)
Allah razı olsun..evet zor cidden...Ozaman tezgünde dileginiz olur inşallah çok zor yaşamayan bilmez allah kolaylık versin canım
Trileçe tarifin var mı,güzel olan?pilav dolma sık yapiyorum diye annemde sokdan 2.5kilo pirinc aldi.
10kilo pirinc oldu sanirim.
kilerdeler kurtlanmaz galiba bu havada daha.
cif ve aspirin detj. bitmis.
sık da kullandiklarimdan
bi el atmam gerek.
yumurtada 3 tane kaldı.
1 kolide yumurta lazım
persembe gunu cikinca alirim artik