- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.947
- 798
- 38
oHHH missBisküviler pasta haftası ilan ediyorum o zaman kV akşam 2 borcam yapmış![]()
Afiyet olsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oHHH missBisküviler pasta haftası ilan ediyorum o zaman kV akşam 2 borcam yapmış![]()
Bende cuma gunu yapicam susamli halka olanlardan.Benimde dünden beri tuzlu kurabiye yapasım var.Ama biraz daha dayanicim:)
ooo herkese bizden biskuvili pasta ozaman.Bisküviler pasta haftası ilan ediyorum o zaman kV akşam 2 borcam yapmış![]()
Tamam o zaman:) cuma günü yapalım.Bende cuma gunu yapicam susamli halka olanlardan.
Oglum cok seviyor (gerci hamur isinde ne sevmiyor ki)
hep halka olanlari o yedi
yine halka yaparim
yapalim :)
ooo herkese bizden biskuvili pasta ozaman.
kesinlikleTamam o zaman:) cuma günü yapalım.
Ama gerçekten özellikle kışın çayın yanına çok güzel gidiyor.
Ben hiç mahlepli yapmamıştım.Marketlerde olur mu ki mahlep lellimkesinlikle
mahlepim yok benim mahlep alicam.
mahlepli guzel oluyor.
Zaten adam boşamış gibi bi hali vardı dava cıkısı acıklamasındababyloading87 Bence Acun bıkti artik bu kadinin sacma salak hareketlerinden.
giyiminden dolayida kiskaniyordu bi ara bisiler diyordu.
bombos biri beyinde terk..
Acun akilli adam.
Hevesdi geçti demek.
Diger karisi cok agir hanimafendi asil bir durusu vardi.
Bu nedir ya.
Kimse adam yerine koymaz bunu bi mekana girse.
ergenlikdenmi cikamamis naapmis.
yakinda metroda akbil basar
Dün netten baktımda. 125 bin onun garip partilerine yetmez ki:)))Zaten adam boşamış gibi bi hali vardı dava cıkısı acıklamasında
Acun kıskanç bi adammış.Zeyneple evliyken askılı giymesine bile kızarmış.Sonradan nasıl olduysa böyle
>Ay cafesine icra gelmiş bide
125.000 bin yetmediyse zaaarBosandıktan 2 saat sonra icra gelmiş
![]()
Hee aynenDün netten baktımda. 125 bin onun garip partilerine yetmez ki:)))
Bide hiç evli gibi değildi zaten.O parti senin bu parti benim geziyormuş
Ki acun onun başkalarıyla yaptığı uygunsuz danslara iyi dayanmış.
125bin hatunun 1 cantasidir yaw.Zaten adam boşamış gibi bi hali vardı dava cıkısı acıklamasında
Acun kıskanç bi adammış.Zeyneple evliyken askılı giymesine bile kızarmış.Sonradan nasıl olduysa böyle
>Ay cafesine icra gelmiş bide
125.000 bin yetmediyse zaaarBosandıktan 2 saat sonra icra gelmiş
![]()
sicak ulkeden soguk ist. gelince kizi hasta olur evet.Hee aynen
İstnbulu gezer artık
Yada gel kız seyma bizim topiğe diyelim.
Festival parası biriktirirsin
Market gez,indirim takip et.Fırın ck yakma elektrik gitmesin.O Melisayada corap giydir,hep çorapsız,hasta olup dr masrafı çıkarmasın sana diyelim![]()
var canim ama a101 bimde falan yok.Ben hiç mahlepli yapmamıştım.Marketlerde olur mu ki mahlep lellim
Anlatırız valla.Ev bile aldırırız biz onasicak ulkeden soguk istm gelince kizi hasta olur evet.
Gelsin 125binle nasil geciniliri anlatalim![]()
Hmm tamam lellim.Çok sağol. Burdaki marketlere bakim.var canim ama a101 bimde falan yok.
yerel marketlerde oluyor.
bir tur baharat ama o kokusu enfesto.
bu hazir kurabiyelere kullanilan sey iste mahlep.
Ya ben sizi daha önce nasıl görmedim ki yeni keşfettim bende birşeyler danışsam birikim konusunda akıl verir misinizsicak ulkeden soguk ist. gelince kizi hasta olur evet.
Gelsin 125binle nasil geciniliri anlatalim![]()
Hoşgeldiniz tabiki buyrun bir yardımimim olursa seve seveYa ben sizi daha önce nasıl görmedim ki yeni keşfettim bende birşeyler danışsam birikim konusunda akıl verir misiniz
ahhh her ay 125bin tl bir yerden aksa.Anlatırız valla.Ev bile aldırırız biz ona![]()
Ayşe armana eylülde mi ne röportaj vermiş.Hee aynen
İstnbulu gezer artık
Yada gel kız seyma bizim topiğe diyelim.
Festival parası biriktirirsin
Market gez,indirim takip et.Fırın ck yakma elektrik gitmesin.O Melisayada corap giydir,hep çorapsız,hasta olup dr masrafı çıkarmasın sana diyelim![]()
Ya inşallah çok imrendim size ..Hoşgeldiniz tabiki buyrun bir yardımimim olursa seve seve