• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

siz 1-2 ay alin
Hatta burayada yazin biz sizi motive ederiz.
zaten aldikca siz almak isticeksiniz.
Esinizinde hosuna gidecek.
yani ben aldikca esimin hosuna gitmisti
mesela gunluk aliyorsunuz ya ister gunluk 20tl ayirin.
ister son gunlerde (yani kira faturalar taksit ödenmis halde) kazanilanla alin.

Meyve sebze kahvaltilik icinde indirim takip edin.
bazi marketlerde kasar p., zeytin epey indirim oluyor.
meyve sebze icin pazarda alin derim ozellikle aksam uzeri cok dusuyo fiyat.
Bunlar bile size + olarak yansicaktir
Ay insallah yazarım ben zaten bir takıntım kk var :KK36: dediğin gibi zaten sebze meyve pazardan yani Konya'da olduğum için fiyat konusunda gayet avantajlı bir şehir çok şükür :KK5: ama market indirimleri de güzel fikir birde Konya da gross marketler var normal marketlere göre baya avantajlı çok şükür halimize :KK71:

Masallah valla sen bize fikir ver ablacm.
Esin nasıl sikayetci ya,daha ne olsn.
1500-2000 para giriyor eve,cocuk var.2.yolda onun kontrolü,masrafı.
Kredi kartı vs yok sanırım.Olmaması bbüyük sans zaten.
Ayy olmaz mı kredi kartı da var da limiti 500 lira onun borcu da varda onu hallediyoruz bir şekilde kullanmıyoruz şimdi 3 aydir çok şükür

Allah uzun ömürler versin annenize inşallah şöyle evladı için çabalayan anne gordummu çok mutlu oluyorum benim annemde öyledir sağ olsun
Babam pek öyle degildir ama annem o bosluguda dolduruyor cok sukur.
Allah basimdan eksik etmesin.

Ya inşallah çok imrendim size ..
Şöyle anlatayım eşim günlük para kazaniyor aylık net bir kazancı yok ama 2000 i buluyor daha azı nadir bazen geçiyor bile kazandığı miktar ben calismiyorum bı kızım var ve hamileyim eve toplam 1500 lira giderimiz oluyor buna kira faturalar dahil aşağı yukarı ama günlük gelen günlük gidiyor bu günlük gelen parayı nasıl elde tutariz biriktiririz bana bir akıl verin uzun oldu ama :halay:

mutfak masrafınızdan biraz bahseder misiniz? ne pişirirsiniz ne alırsınız? en çok mutfak masrafından korkuyorum kredi kartı borçlarına gömülmüş durumdayım da :)

Amann kızlar

Iyi ki ünlü filan değiliz:)Tamam para var ama nasıl yaşadıkları ortada.

Allah huzur sağlık bide kimseye muhtaç etmeyecek kadar kazanç versin.En güzeli bu.
ayy Allah korusun
cok para azdiriyorsa demek.
Hic ölmeyecek gibi yasiyorlar.
Nasil hesap verecekler bilmem.
Mehmet Ali Erbil adam can cekisiyor resmen.
organlari cokuyormus.
örnek almiyorlar kimseyi.

mutfak masrafınızdan biraz bahseder misiniz? ne pişirirsiniz ne alırsınız? en çok mutfak masrafından korkuyorum kredi kartı borçlarına gömülmüş durumdayım da :)
Kredi kartının tek çözümü kullanmamak maalesef bizde yoktu kafamız rahatti arabaya sigorta yaptırmak için actırdık mecbur sonra devamı geldi maalesef Allah'tan limiti düşük
Evlenmeden önce babamın kredi kartı yüzünden çok çektiğimiz için çok korkarım öyle büyük limitli kart hiç düşünmedik eşimde sevmez çok şükür
Yemek olarak da haftalık pazar alışverişi yaparım meyveyi cok alırım sebzeyi yeterince bir haftalık yemek çeşidi kadar bide bizde çok yemek yenmez eşim kahvaltı tarzı sever şimdi de diyette çok yemiyor mesela bu hafta karnabahar aldım bı tek pazar günümüz balık yada borektir yani pide gibi diğer günler de aldığım sebzelerden yaparım fırında patates yada tavuklu patates patlıcan oturtma gibi karnabahar kizartma yada çorba salata bizde iki çeşit yemek var tatlı öyle hergun olmaz zaten kocam diyette kıyamam dayanamıyor yiyor :)) böyle yani kızartma salata yoğurt yada çorba salata gibi menülerim genellikle :KK52:

500 lira bisy değil.Bİzim 6 bin ayhh içime fenalıklar basıyor.Esimin kartı:KK43:
Ben kendi kartımı kapattım.
Hep bizi bu kartlar vurdu bacım.
Onsuzda olmuyor onunlada.
Bize 3000tl kart borcu geliyor.
Esim arabanin bakimini taksitlendir vergisi yok lastigi tatili taksitlendir yedigi yemegi cektir.
boyle boyle karti costuruyor.
sigarayi birakacaksin huleyn diye dun tehdit ettim.
Birakmazda olsun cemkirmem gerekiyordu.

ayy Allah korusun
cok para azdiriyorsa demek.
Hic ölmeyecek gibi yasiyorlar.
Nasil hesap verecekler bilmem.
Mehmet Ali Erbil adam can cekisiyor resmen.
organlari cokuyormus.
örnek almiyorlar kimseyi.
Hayatın bir anlamı kalmıyor ki o zaman.
Mesela ev araba almak isteseler anında alirlar.
Ama bizim için daha güzel. İstiyoruz sabrediyoruz biriktiriyoruz. Alabiliyorsak öyle alıyoruz.Çok para beni her zaman korkutmuştur.

Ne anlatcam ben çocukken babam şans oyunu oynamış.6 sininda tutması gerekiyor ya 5i tuttu.Onlar evde üzülüyorlar işte tutsaydı şu kadar para alcaktik diye.
Tabisi bende seviniyorum iyiki tutmadı diye.Evdekiler bana uzaylı muamelesi yapmıştı ama olsundu:KK70:

Ama bizim için daha güzel. İstiyoruz sabrediyoruz biriktiriyoruz. Alabiliyorsak öyle alıyoruz.Çok para beni her zaman korkutmuştur.

Ne anlatcam ben çocukken babam şans oyunu oynamış.6 sininda tutması gerekiyor ya 5i tuttu.Onlar evde üzülüyorlar işte tutsaydı şu kadar para alcaktik diye.
Tabisi bende seviniyorum iyiki tutmadı diye.Evdekiler bana uzaylı muamelesi yapmıştı ama olsundu:KK70:
haram para bende istemem kuzu.
Ama hani miras falan kalsa olurdu.
miras helaldir.

cok mal haramsiz cok laf yalansiz olmaz derler.
Unlulere haram karisiyordur elbet.
zina yapiyorlar en basiti.
vergi kaciriyorlar.
hepsi emegiyle kzanmiyor malesef.

Çok paradan korktuğumuz doğru valla bizde öyle annemgil arsa sattı 100 bin lira para ordan alıp ev peşinatı olarak bankaya yatircaz bankaya yatirana kadar aklımız gitti üç kişi gittik bir bankadan çektik diğer bankaya yatirdik ama ömrümüzden ömür gitti resmen :KK53: sizin ki de öyle olmuş :KK70:

haram para bende istemem kuzu.
Ama hani miras falan kalsa olurdu.
miras helaldir.

cok mal haramsiz cok laf yalansiz olmaz derler.
Unlulere haram karisiyordur elbet.
zina yapiyorlar en basiti.
vergi kaciriyorlar.
hepsi emegiyle kzanmiyor malesef.
Aynen kuzum.

Zaten çoğu evliyim ilişkim var demiyor aldatıyor. Allahtan korkmuyor çocuklarından da utanmıyorlar.
Uyuşturucu filanda kullanıyorlar
Onların bazıları bu dünya için ahiretini kirletiyor.

Çok paradan korktuğumuz doğru valla bizde öyle annemgil arsa sattı 100 bin lira para ordan alıp ev peşinatı olarak bankaya yatircaz bankaya yatirana kadar aklımız gitti üç kişi gittik bir bankadan çektik diğer bankaya yatirdik ama ömrümüzden ömür gitti resmen :KK53: sizin ki de öyle olmuş :KK70:
Aynı durum bizde de oldu. Bizimde annemin babası evini satıp bize 100bin vermişti. Para evde 2 3 gün kaldı ama nereye saklayacagimizi şaşırdık :KK70:
Evi alıp parayı verince rahatlamıştık :KK70:

Amarylliss Amarylliss annemin bizim cevizli kurabislerde akli kalmis.
Gelmis diyoki ne katiyorsun sen ona.
yap diyemiyo kiyamam yapacak.
evde vardi uzun dayaniyor ya.
ona verdim kalanlari 1 pasta tabagi cikti.
yiye yiye gitti kiyamam cani cekmis.

Back
X