• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzu onu ben daha önce aldım.Koci sevmedi ama ben sevdim:)
biz sevmedik canim.
bir yudum alip esimle birbirimize baktik
ben sevmedim sen dedim bende sevmedim dedi.
cöp oldu sanirim aticimm.
damla sakizliyi sevmistik ama.

gulsuyu iciyormusum gibi geldi bana :)

Kafamda saçma sapan düşünceler var.
Çocuk konusunda
3,5 senedir istiyorz
Mayısta tüpe geccez inss
Yasım 31
Ben hep yasım gecio diye acele ettim.Asılama da falan.
Simdi acaba beklesem mi daha?
35 de evleniyor insanlar artık.Ben kendim mi takıyorm ?Falan diyorm.
Esimde bi karar ver artık diyo
Bundan önceki drum bi kontrolümde,sen daha kafanda çocuk olayını oturtamadın.Ondan olmuyor dediydi.
Yok artık demiştim.
Kafam karışık gızlaaarrr

Canım yaşın daha genç ya. 40 ında doğuran var artık. Sen takma hiç deneyin hormonların falan normalse kendini hiç kasma. Ben ne zaman bebek işini kafamdan attım o zaman oldu. Düşününce olmuyor sanki stresten. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.
Lelli sen düşündün mü bebe işini deneyecekmisiniz yine.

Kızlar ya nereyi duysam batmış işçi çıkarmış.
Eşimin iş yerinden de var çıkarmalar
Çok korluyorum valla. Rabbim yardımcımız olsun.

Slm laf çok üşüyorummm ben yaaa

Bugün hiç iş yapmadım takılıyoz evde öyle
Makarnalı tarhana çorbası yaptım
Karnabahar haşladım biraz gazı çıksında yemeğini yapıcam yanınada salata ayran tamamdır..

Valla nereye gidiyorsam sürekli işyerleri kapanmış belki 15 senelik banyo mobilyaları duşakabin dükkanı vardı dün gördüm kapatmışlar mahallemizde doğum günü süs eşyaları satan çok güzel bir yer vardı 2 aydır kirasını ödeyemediği için toplamış malzemelerini kapatmış gitmiş yazık valla...

Bizim işyeride 3 aydır tık yok kirasını bile birikimlerimizden ödüyoruz gitti kısıp kısıp biriktirdiğimiz paralar Rabbim önce sağlık versinde özel sektör esnaflar hepsi kötü durumda

Canım yaşın daha genç ya. 40 ında doğuran var artık. Sen takma hiç deneyin hormonların falan normalse kendini hiç kasma. Ben ne zaman bebek işini kafamdan attım o zaman oldu. Düşününce olmuyor sanki stresten. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.

Korunmuyrz zaten yıllardır ama tüp bebek yapcaksam madem az daha bekliyim kafası da var hani.
Bide ameliyat oldm tüpten temmuzda.Kapalı olan tüpüm açıldı.
Eylülde kimyasal gebelik geçirdim.
Esim ocakta git konuş bakalım diyo tüp bebek için drumuzla.
Ben de kimyasal olduysa normalde olur belki diyorm.
O da tipik ikizler burcusun,sürekli karar değistiriyrsn diyo:işsiz::KK51:
Ay Allah korusun valla,ben de asgari ücrete sendikalar 2200 falan istiyormuş.
Dİyorm biyandan olsn bizim maaslarda artcak
Bi yandan da o kadar olrsa bize direk kapıyı gösterir,hanımını oturtur valla:(
Allah herkesin yardımcısı olsunnn:dua:

Karnabahar haşladım biraz gazı çıksında yemeğini yapıcam yanınada salata ayran tamamdır..

Valla nereye gidiyorsam sürekli işyerleri kapanmış belki 15 senelik banyo mobilyaları duşakabin dükkanı vardı dün gördüm kapatmışlar mahallemizde doğum günü süs eşyaları satan çok güzel bir yer vardı 2 aydır kirasını ödeyemediği için toplamış malzemelerini kapatmış gitmiş yazık valla...

Bizim işyeride 3 aydır tık yok kirasını bile birikimlerimizden ödüyoruz gitti kısıp kısıp biriktirdiğimiz paralar Rabbim önce sağlık versinde özel sektör esnaflar hepsi kötü durumda
Afiyet olsn cnm
Gercekten bizim burda da 3 esnaftan 1i batmış..
Hala ılık bir tablo çiziliyor ama durum vahim..
Enflasyon 20.79 olarak açıklandı
1.44 düsüs varmış güya.
Ulastırmada düsüs olmuş,benzini düşürdü mazot aynı,parca ve isçiliklerde düsüs varmış bide.Valla bize de yüksek çıkan kaskolarda parçalar pahalandı diyor sirketler.Hangisine inanalım?

Selamlarr
Pazara gittim geldim domates çok ucuz yahu 2 liraydı aldım biraz
Domates
Salatalık
Pırasa
10 tane yufka ,
10 TL lik ceviz oğlum için
İki kilo bal kabağı aldım

Bu gün 3 beze mantı yaptık KV ile akşam yapicaz inşallah
Kv citir kabak tatlısı getirmiş bayıldım ya cok güzel olmuş

Dayimin calistigi fabrika parasiz izin verdi 2 hafta.
yilbasinda da isci cikarimi baslicakmis.
malesef ortalik böyle.

bebek icin esimle hic konusmadik.
Ben korkuyorum hele o dusuk olayi aklima geldikce aninda soguyorum o psikoloji o agri o bekleyis cok ama cok kotuydu.
1 dusuk daha goze alamam
dusuk olacak yine diye birsey yok ama korkuyorum kaldiramam cok agrili bir surecdi.

Esimde hic bisi demiyor.
istese sanirim dr. git falan derdi o bisi demiyor bende hic dr. gitmedim.
bebekden once dr. gitmem gerek öyle dedi dr. gorusmeden hamile kalmayi dusunme dedi.

Bende bugun cok usudum.

Gercekden öyle is yok kimsede alim gucu yok.
Herkes mutsuz ya bi kere.
Kimi gorsem zamdan bahsediyor giderden bahsediyor
Allah yardimcimiz olsun

yemeklerimi yaptim.
evimi supurdum.
camasir katlancak 3 ip duruyo yatagin uzerinde.
sabah esime yerim olsa aninda kurutma mak. ve dondurucu alicam dedim.
cok zorlugunu cekiyorum.

Dunden pasta var bugune yeter.
kestane pisircem.
ihlamurda attim ocaga erbaslar pek seviyor.

Bugunumuze sukur.

Afiyet olsn cnm
Gercekten bizim burda da 3 esnaftan 1i batmış..
Hala ılık bir tablo çiziliyor ama durum vahim..
Enflasyon 20.79 olarak açıklandı
1.44 düsüs varmış güya.
Ulastırmada düsüs olmuş,benzini düşürdü mazot aynı,parca ve isçiliklerde düsüs varmış bide.Valla bize de yüksek çıkan kaskolarda parçalar pahalandı diyor sirketler.Hangisine inanalım?
Saol cnm

Bildiğin krizin dibini yaşıyoruz hangi ılık tablo bunu görmemizi engellerki ama krizi daha hafif yaşayan vardır yani maaşlı çalışan yada memur ama ticaret yapan şuan bitik durumda düşünsene şuan biz hiçbirşeyi TV lerde izleyemiyoruz izlettirmiyorlar yani isyan eden kriz geçiren ne kadar insan vardır eskiden bu tarz durumları izleyip görüyorduk durumun ciddiyetinin sahada farkına varıyorduk.
Şimdi göstermiyorlar rahat rahat ortamı yumuşatıyorlar

Dayimin calistigi fabrika parasiz izin verdi 2 hafta.
yilbasinda da isci cikarimi baslicakmis.
malesef ortalik böyle.

bebek icin esimle hic konusmadik.
Ben korkuyorum hele o dusuk olayi aklima geldikce aninda soguyorum o psikoloji o agri o bekleyis cok ama cok kotuydu.
1 dusuk daha goze alamam
dusuk olacak yine diye birsey yok ama korkuyorum kaldiramam cok agrili bir surecdi.

Esimde hic bisi demiyor.
istese sanirim dr. git falan derdi o bisi demiyor bende hic dr. gitmedim.
bebekden once dr. gitmem gerek öyle dedi dr. gorusmeden hamile kalmayi dusunme dedi.

Bende bugun cok usudum.

Gercekden öyle is yok kimsede alim gucu yok.
Herkes mutsuz ya bi kere.
Kimi gorsem zamdan bahsediyor giderden bahsediyor
Allah yardimcimiz olsun
Biz zaten üşüyengiller :KK60: Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

3 gün saglikli beslenme yapicam.
2 yumurtami hasladim bol maydanoz dereotu pulbiberle kahvalti yapiyorum.
Lahana corbasi yapip bugun lahana corbasiyla gecistiricem

maydanoz cayi icicem.
Kilo almaya devam ediyorum.
bi sarsmam lazim metoyu.
sasirtmam gerek
eline saglık canım annem yapmıstı kavonozla verdi 2tabak yedim soylemesi ayıp bide biz lahanayı hafif iç yaglı yaparız muhtemelen siz de bılıyosunuzdur

Kafamda saçma sapan düşünceler var.
Çocuk konusunda
3,5 senedir istiyorz
Mayısta tüpe geccez inss
Yasım 31
Ben hep yasım gecio diye acele ettim.Asılama da falan.
Simdi acaba beklesem mi daha?
35 de evleniyor insanlar artık.Ben kendim mi takıyorm ?Falan diyorm.
Esimde bi karar ver artık diyo
Bundan önceki drum bi kontrolümde,sen daha kafanda çocuk olayını oturtamadın.Ondan olmuyor dediydi.
Yok artık demiştim.
Kafam karışık gızlaaarrr
ben de 89 dogumluyum 1.5yıldır ıstıyoduk canım bılıyosunuz yeni hamıleyım yasın gecıyo falan degıl ben hıc o gozle bakmıyorum ama sunu dusunuyorum yani bu kendılıgınden olmuyosa yardımcı tedavı yontemlerinden yararlanmak lazm eger bu tedavılerden yrarlanmayı dusunuyosan da yas avantajı her gecen zaman azalıyor bu acıdan bnce ıstıyosan tedavıne basla erteleme annelik yası ıcınse hıc dusunme benım annem kardesımı 40yasında dgurdu ıyıkı de dogurmus yani

tr_lelli tr_lelli lellim ya valla bak sımdı ıcımden gecti Allahım her ısteyene versin hayırlısıyla ama sana da hayırlı bi kız evlat nasıp etsın ınsAllah hamılenin duası kabul olurmus
babyloading87 babyloading87 canım ınsAllah sana da en hayırlı tez zamanda ınsAllah yuregını ferah tut Allah en ıyısını bılır nasıbınde varsa sen o yone gıdersın zaten

eline saglık canım annem yapmıstı kavonozla verdi 2tabak yedim soylemesi ayıp bide biz lahanayı hafif iç yaglı yaparız muhtemelen siz de bılıyosunuzdur
ben misir unu ve misir yarmasida koyuyorum canim.
ic yag evet cok guzel olur annem tuzlamisti onda var.

Back
X