- 1 Mart 2010
- 45.499
- 116.352
- 1.123
Gorursun canim hemen buyuyorlar boyuma geldi benimki.Çok memnun degıller lellıcım ya. SInıflar cok kalabalık deniyor aynı sekılde hala 40 kısıler, ogretmenlerın sureklı degıstıgınden bahsedıyorlar.
Ben mudure gıtsem kadrolu ogretmen sayınız nedır, sozlesmelı ne kadar gıbı benı tersler mı, mudurlere soru sorulmuyor yemın edıyorum .
Buarada oğlunu buyutmusun ya maşallah , bende o gunlerı gorecekmıyım sag salım ınsallah cok merak edıyorum
Bırde sız evde desteklıyebılıyor musunuz, bılgınız yetıyor mu yanı? Bızım zamanımız gıbı degıl konular cok agır hakketten 4.sınıf ama ısın seyrı bır anda degıstı açıkçası.
Buarada eve yakın başka devlet okulu yok semt degıstıremeyız ama adres alırız, etütlü okullar var ancak orasıda 50 kışıymış. Vay basımıza gelenler valla![]()
Bu seneye kadar fen sosyal ve turkceden yetebiliyordum.
mat ve ing. yok bende otur sifir yani.
ama bu sene saldim bi akisina
cunku ozel ders okul testler bunaliyor.
uzerine gitmiyoruz zaten kendi odev yapip test cozuyor.
mudur iyi bir mudurse konusulabilir..
Ben okulun genel anlamda nasil bir okul oldugunu sormustum.
tabi kotulemezler ama siniflari esit dagitacagiz 30u gecirmemeye calisacagiz ne sorun olursa gelin sinifda sikinti olursa degisiriz gibi seceneler sundular.
Dediklerini yaptilar
Mesela ogretmenleri telf.no verdiler geneli.
her tenefus gelin sorun dediler goruselim.
Oglum okula gitmedi diye matematik ogretmeni hemen sordu mesela hastami diye.
Dikkatliler.
ama bizim sansimiza bu okul boyle az mevcut
mahalleye gore ayrilmadan onceki okulu da kalabalikdi.
hatta suan 45-50kisilik siniflardan bahsediyolar.
Gunluk neler yapmis defterini kontrol et.
yani bilsin ki annem konulara hakim.
Ben oglumla ders calisiyordum oturup
Hatta bir gun oglumu almaya gittim 5.sinifti.
aksam karanlik soguk kış.
sinavi vardi okuldan cikti konusarak gidiyoruz sosyal dersiydi ben bi konu sordum simdi unuttum misal anadolu uygarliklarini sordu mu ogretmen ciktimi dedim?
ogretmen onumuzdeymis hic fark etmedim ve bizi dinliyormus kadin dondu dediki; sormadim :)
Ben sok oldum soyle kapsonumun altindan baktim sosyalci
gulustuk.
Boyle hep sorardim.
oturur bende konuyu okurdum soru cevap cikarirdim.
Artik kafam basmiyo