• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bak sonradan pişman olma.
Ben bu eteğe az pişman oldum ama satmış bulundum.
1 kere giymiştim ama ofiste flan giyemiyordm abiye bi etek.
Kotonda kadife bi takım gördüm
incili flan böyle
Biriken parayla güzel bisey alırım dedim.
yok ya koydugum urunlerden pisman degilim zaten alan yok :)

esim bugin evde tırasa gitti gelir az sonra.
oglani aldi geldi dürüm yaptirtmis benim sıpa her cumartesi döner dürüm kebap bisi aldiriyor babasina.

mercimek corbasi var sadece yanina bi sulu yemek yapmam lazim en acilinden.
evi supurdum havalandirdim.
unitenin falan tozunu aldim.
mutfagi topmadim makineler calisiyor
su yemegide halledimde bi oturim accik.

Selam kızlar.
Dışarı çıktık bugün annemle yeni yıla hediye almaya.
Oğluma ve arkadaşıma aldım annem babam ve eşim kaldı.
Birazını da yarın çıkarırım.
Kızlar ya birşey anlatıcam beni yanlış anlarsınız diye korkuyorum.
Şimdi biz haftaiçi pek gezemiyoruz.
Küçük bir yerde yaşıypruz ama 2 avm var. Kışın başka yere gidilmiyor.
Biz çoğunlukla eşimle şöyle karar almıştık. Dışarı çıkarken yemek yicez çıkıcaz dışarda oğluma hamburger fln yedirmiyoruz başka srçenekte yedirmiyoruz hem kendimizde yemiyoruz.
Annemle babam her haftasonu bizi avm ye götürün yemek yicez diyorlar ee biz dışarda yemiyoruz ve her hafta avm ye gitmek iatemiyoruz çoğu zaman beraber vakit geçiriyoruz haftasonu sinemaya gitmek yada beraber alışveriş yapmak istiyoruz ama annem ve babam yok avm ye değil desek küsüyorlar.hatta daha önce baya küstüler. Söylüyorumda ben oğkuma yedirmk istemiyorum diye lahmacun al diyor iyide ben her hafta 10 tl yemek parası ve kendimize yemek parası vermek zorunda değilim.yiyip gidelim desem o saatte ne yapcam evde diyor.
Yani 2 kişi çay içmek başka 4 kişi başka ki çoğu zaman 2 3 sefer içildiğinde haftalık çay parası 30 tl yi buluyor. Durumlar malum.
Yani bazen diyorum tamam bugün varsa yarın yok gönülleri olsun ama c.tesiden program yapıyorlar üstelik bir planınız var mı diye sormuyorlar sanki mecburmuşuz gibi davranıyorlar.
Araba olmadan gezemiyorlar ve hep bizimle plan yapıp ona uymamızı istiyorlar yani şuan bunları yazdığım için bile içim ragat değil ama bende eşim çocuğumla vakit geçirmek istiyorum birgün. Eşim birşey demese de illa içinden geçiriyordur.

Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ucbes bende evde biriktirmek istiyorum

Zeynep bence haklisin eşinle çocuğuna vakit geçirmek istiyorsun ama ailem anlayışla karşılaşıyorlar esin belki içinden söylüyordur seni kirmamak için demiyordur bence uygun bir dille söylemeliyim ailene yada gitmiycez evde işimiz var dersin hep sizden niye ailem odemiyormu cafede ucreti

Selam kızlar.
Biz çoğunlukla eşimle şöyle karar almıştık. Dışarı çıkarken yemek yicez çıkıcaz dışarda oğluma hamburger fln yedirmiyoruz başka srçenekte yedirmiyoruz hem kendimizde yemiyoruz.
Annemle babam her haftasonu bizi avm ye götürün yemek yicez diyorlar ee biz dışarda yemiyoruz ve her hafta avm ye gitmek iatemiyoruz çoğu zaman beraber vakit geçiriyoruz haftasonu sinemaya gitmek yada beraber alışveriş yapmak istiyoruz ama annem ve babam yok avm ye değil desek küsüyorlar.hatta daha önce baya küstüler. Söylüyorumda ben oğkuma yedirmk istemiyorum diye lahmacun al diyor iyide ben her hafta 10 tl yemek parası ve kendimize yemek parası vermek zorunda değilim.yiyip gidelim desem o saatte ne yapcam evde diyor.
Yani 2 kişi çay içmek başka 4 kişi başka ki çoğu zaman 2 3 sefer içildiğinde haftalık çay parası 30 tl yi buluyor. Durumlar malum.
Yani bazen diyorum tamam bugün varsa yarın yok gönülleri olsun ama c.tesiden program yapıyorlar üstelik bir planınız var mı diye sormuyorlar sanki mecburmuşuz gibi davranıyorlar.
Araba olmadan gezemiyorlar ve hep bizimle plan yapıp ona uymamızı istiyorlar yani şuan bunları yazdığım için bile içim ragat değil ama bende eşim çocuğumla vakit geçirmek istiyorum birgün. Eşim birşey demese de illa içinden geçiriyordur.
Kirmamak icin cabaliyorsun fakat ben cok sıkılırdım ya esin bisi demiyor mu? bu duruma.
Bence bir care bulmalisin.
hem her hafta hazir yemek yiyorsun saglik acisindan zararli hem de butcene zarar.
ayrica her hafta sonu aileyle vakit gecirmek bilmem ven istemezdim.

Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ucbes bende evde biriktirmek istiyorum

Zeynep bence haklisin eşinle çocuğuna vakit geçirmek istiyorsun ama ailem anlayışla karşılaşıyorlar esin belki içinden söylüyordur seni kirmamak için demiyordur bence uygun bir dille söylemeliyim ailene yada gitmiycez evde işimiz var dersin hep sizden niye ailem odemiyormu cafede ucreti
merhaba hosgeldiniz

Selam kızlar.
Bazen su büyükleri anlamak gerçekten zor dediğim dedikler yani ben ne kendi ailemle ne eşimin ailesiyle böyle bir duruma gelmekten hoşlanmıyorum illa vakit geçirecek de evde vakit geçirebilirsiniz ayrıca her hafta sonu insan gerçekten sıkılır insan yine de anne baba olunca kirmiyor kiramiyor

Selam kızlar.
Annenle babanın bu konuyu düşünmesi gerek,her hafta sizinle dışarı çıkamayız,üstelik yemek de var işin içinde diye..Sen güzel bir dille söyle bence,eşin şuan birşey demiyor belki ama yakında o da bunalır ve aranız bozulabilir.Hem sen de istemezsin,annenle baban da olsa,her hafta birlikte olmayı..Çekirdek ailenle vakit geçirmek istersin

Kirmamak icin cabaliyorsun fakat ben cok sıkılırdım ya esin bisi demiyor mu? bu duruma.
Bence bir care bulmalisin.
hem her hafta hazir yemek yiyorsun saglik acisindan zararli hem de butcene zarar.
ayrica her hafta sonu aileyle vakit gecirmek bilmem ven istemezdim.

Bazen su büyükleri anlamak gerçekten zor dediğim dedikler yani ben ne kendi ailemle ne eşimin ailesiyle böyle bir duruma gelmekten hoşlanmıyorum illa vakit geçirecek de evde vakit geçirebilirsiniz ayrıca her hafta sonu insan gerçekten sıkılır insan yine de anne baba olunca kirmiyor kiramiyor

Annenle babanın bu konuyu düşünmesi gerek,her hafta sizinle dışarı çıkamayız,üstelik yemek de var işin içinde diye..Sen güzel bir dille söyle bence,eşin şuan birşey demiyor belki ama yakında o da bunalır ve aranız bozulabilir.Hem sen de istemezsin,annenle baban da olsa,her hafta birlikte olmayı..Çekirdek ailenle vakit geçirmek istersin

Ay eşim akşam ayrılırken görüşürüz yarın bişiyler yaoarız diyor eve gelince söylrdim belki birlikte bir pkan yapardık diye kırılmasınlar diye bişiy diyemiyoruz.
Daha önce kardeşimle dertleşmiştim aramış annemi anne herhafta beraber gezmeyin belki birlikte gezmek isterler demiş annemle babam küstüler bize neden küsler bilmiyoruz sonra kardeşim söyledi tabi gönüllerini almak zor oldu yani yakın oturuyoruz gün aşırı annemle görüşüyoruz. Haftaiçi de gittiğimiz oluyor akşamları istiyorlar hergün her geve beraber olalım.
Haftasonları yemek işi çok sıkıntı olmaya başladı üstelik gezemiyorlarda. Yani gidiyoruz gezicez dedikmi surat yapıyorlar otursalar bir yerde sıkılıyorlar onca insan çolyk çocul çıkıyoruz 1 saat dışarda yemek ye çay iç dön. Yani kırılmasınlar diye çok bunaldım. İma ediyorum ta sıkıldım aynı şeylerden gitmek istemiyotum dışarda yemek yedirmek istemiyorum oğluma falan diye ki hamburger falan yemiyor zaten aç kalıyor. Verilen paralara yazık günah ne edicem bilmem

Ay eşim akşam ayrılırken görüşürüz yarın bişiyler yaoarız diyor eve gelince söylrdim belki birlikte bir pkan yapardık diye kırılmasınlar diye bişiy diyemiyoruz.
Daha önce kardeşimle dertleşmiştim aramış annemi anne herhafta beraber gezmeyin belki birlikte gezmek isterler demiş annemle babam küstüler bize neden küsler bilmiyoruz sonra kardeşim söyledi tabi gönüllerini almak zor oldu yani yakın oturuyoruz gün aşırı annemle görüşüyoruz. Haftaiçi de gittiğimiz oluyor akşamları istiyorlar hergün her geve beraber olalım.
Haftasonları yemek işi çok sıkıntı olmaya başladı üstelik gezemiyorlarda. Yani gidiyoruz gezicez dedikmi surat yapıyorlar otursalar bir yerde sıkılıyorlar onca insan çolyk çocul çıkıyoruz 1 saat dışarda yemek ye çay iç dön. Yani kırılmasınlar diye çok bunaldım. İma ediyorum ta sıkıldım aynı şeylerden gitmek istemiyotum dışarda yemek yedirmek istemiyorum oğluma falan diye ki hamburger falan yemiyor zaten aç kalıyor. Verilen paralara yazık günah ne edicem bilmem
yani canim ben söyle biriyim
sik sık gelinmesinden birileriyle sık vakit gecirmekden hoslanmayan biriyim.
bu ailemde olur esimin aileside arkadas cevreside genel yani.
bak esimin yegeni her hafta geliyor sıkıldım.
ama benim kuzenimde böyle sık gelirken sıkılıyordum esim biliyor.
Gelmeseler diye dua ediyordum.
sevmiyorum.
Ben esimle cocugumla daha huzurluyum.
birileriyle tatile gitmekden de hoslanmiyorum.
Bir avm gitmekden de.
Cunku herkes baska sey yapmak istiyor.
misal sen pizza yemek istiyorsun digeri kofte diyor.
Ben sali pazarina falan bile ya yalniz giderim ya annemle.
bir kac kisi hele asla gitmem.
Herkes ayri yere bakmak istiyor
bu nasil diye fikir soruyor kendimemi bakim yanimdakinemi.

Senide cok iyi anliyorum.
Ben mesela babamla asla bir yere gitmek istemem.
Esim babanlarda gelsin der ozaman ben gelmiyorum derim.
Herseye bir bahane bulur hic bisi begenmez memnuniyetsiz.
Ben gerilmek istemiyorum

Hava buz buz İstanbul'da ayaklarım ısınmiyor dönüyoruz da dışarısı baya ayaz olmaya başladı önümüzdeki üç ayı atlatirsak Mart'ta ısınmaya başlar havalar yavaştan
Gercekden öyle ben bugun hic ama hic isinamadim.
kombiyi yukselttim battaniyenin altina girdim.

yani canim ben söyle biriyim
sik sık gelinmesinden birileriyle sık vakit gecirmekden hoslanmayan biriyim.
bu ailemde olur esimin aileside arkadas cevreside genel yani.
bak esimin yegeni her hafta geliyor sıkıldım.
ama benim kuzenimde böyle sık gelirken sıkılıyordum esim biliyor.
Gelmeseler diye dua ediyordum.
sevmiyorum.
Ben esimle cocugumla daha huzurluyum.
birileriyle tatile gitmekden de hoslanmiyorum.
Bir avm gitmekden de.
Cunku herkes baska sey yapmak istiyor.
misal sen pizza yemek istiyorsun digeri kofte diyor.
Ben sali pazarina falan bile ya yalniz giderim ya annemle.
bir kac kisi hele asla gitmem.
Herkes ayri yere bakmak istiyor
bu nasil diye fikir soruyor kendimemi bakim yanimdakinemi.

Senide cok iyi anliyorum.
Ben mesela babamla asla bir yere gitmek istemem.
Esim babanlarda gelsin der ozaman ben gelmiyorum derim.
Herseye bir bahane bulur hic bisi begenmez memnuniyetsiz.
Ben gerilmek istemiyorum

Lelli aynı bende sen gibiyim tek başıma çocuklarım la daha iyiyim tek gezmek daha iyi başkasıyla uğraştığını vakte kendinle ugrasirim geçenlerde abimgil sürekli geliyor üstelik tam sofra kurcam YENGEM o saate denk getiriyor haftada iki uç geliyor yani yemek saatinden once arasa birşeyler yaparim ona gore bu ayarlıyor resmen küçük oğlum var 1.5 yasinda durmuyor birde ye iç kalk yardımda etmez bunalıyorum her hafta artık

Back
X