• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

yani canim ben söyle biriyim
sik sık gelinmesinden birileriyle sık vakit gecirmekden hoslanmayan biriyim.
bu ailemde olur esimin aileside arkadas cevreside genel yani.
bak esimin yegeni her hafta geliyor sıkıldım.
ama benim kuzenimde böyle sık gelirken sıkılıyordum esim biliyor.
Gelmeseler diye dua ediyordum.
sevmiyorum.
Ben esimle cocugumla daha huzurluyum.
birileriyle tatile gitmekden de hoslanmiyorum.
Bir avm gitmekden de.
Cunku herkes baska sey yapmak istiyor.
misal sen pizza yemek istiyorsun digeri kofte diyor.
Ben sali pazarina falan bile ya yalniz giderim ya annemle.
bir kac kisi hele asla gitmem.
Herkes ayri yere bakmak istiyor
bu nasil diye fikir soruyor kendimemi bakim yanimdakinemi.

Senide cok iyi anliyorum.
Ben mesela babamla asla bir yere gitmek istemem.
Esim babanlarda gelsin der ozaman ben gelmiyorum derim.
Herseye bir bahane bulur hic bisi begenmez memnuniyetsiz.
Ben gerilmek istemiyorum
Lelli aslında bixe zararları yok ama ne kadar da olmasa birilerinr bağlı geziyoruz genrlde biz pikniğe fln gitsek zaten tek gitmeyiz sıkınyım her hafta avm ye gidilsin yemek yensin istekleri. Bende kalabalık sevmem yani şunu kv demy yapsa annem konuşur durur ama düşünemiyorlar iş gezmek oldumu çok seviyorlar gezmeyi.

Lelli aynı bende sen gibiyim tek başıma çocuklarım la daha iyiyim tek gezmek daha iyi başkasıyla uğraştığını vakte kendinle ugrasirim geçenlerde abimgil sürekli geliyor üstelik tam sofra kurcam YENGEM o saate denk getiriyor haftada iki uç geliyor yani yemek saatinden once arasa birşeyler yaparim ona gore bu ayarlıyor resmen küçük oğlum var 1.5 yasinda durmuyor birde ye iç kalk yardımda etmez bunalıyorum her hafta artık
cok sikintili bir durum
o an yemegin var mi yok mu kucuk cocugun varmis ev mi daginik hic dusunemiyorlar

ay bu esim iyi alisti kahve icelim yaninada bisiler vardir senin diyor.
kurabiye kek araniyor
yarin bana mutfak hamur yollari gorunur.
hic bisi kalmadi buzlukda.
acma, kek ve kurabiye yapsam iyi olur.
pazarada cikmam gerek.
hic ama hic disari cikasim yok.
kisin evde olmak iyi baskasinin evinde de rahat edemiyorum.

cok sikintili bir durum
o an yemegin var mi yok mu kucuk cocugun varmis ev mi daginik hic dusunemiyorlar

Bide çocukla yapamıyor um kucakta ilgi istiyo kizmda ilgi istiyor canı yemek yapmak istemeyince nasılsa yapiyo bu her zaman pek dışarı çıkmam ama kendime gore yapıyorum çocukları evi dağıtır kndi çayını bile doldurmaz lokanta gibi oh git gel sikildim yani artık biliyoruz hangi saatte sofrada olduğumuzu geçen hasta olmuştum yatttim eşim geldi işte tam yemek yiycez teelfon çaldı YENGEM npiyosunuz valla bende karnım ağrıyı yeni kalktim dedim hi iyi ozmm napiyon diye aradiydim dedi kapadı ertesi gün damlası yine bide şu huyu var bende yada birinde bisey gorse ay bana al ben sana sonra veririm parasını der yok bidaha parasını alamazsin

Oğlum olmadan önce kek pasta sürekli yapıyordum ama yok eskisi gibi yapmıyorum eski oturduğum evde komşular vardı iki tane onlarla iyi oluyordu yeni eve pek alışamadım fırsatta pek olmuyor çocukla sen yaptıkça benimde istek geliyor valla bugün kek yaptım[/QUOTE]

Bide çocukla yapamıyor um kucakta ilgi istiyo kizmda ilgi istiyor canı yemek yapmak istemeyince nasılsa yapiyo bu her zaman pek dışarı çıkmam ama kendime gore yapıyorum çocukları evi dağıtır kndi çayını bile doldurmaz lokanta gibi oh git gel sikildim yani artık biliyoruz hangi saatte sofrada olduğumuzu geçen hasta olmuştum yatttim eşim geldi işte tam yemek yiycez teelfon çaldı YENGEM npiyosunuz valla bende karnım ağrıyı yeni kalktim dedim hi iyi ozmm napiyon diye aradiydim dedi kapadı ertesi gün damlası yine bide şu huyu var bende yada birinde bisey gorse ay bana al ben sana sonra veririm parasını der yok bidaha parasını alamazsin
Mesafe mi koysaniz acaba sinir okokuyorum insanları kullanan tiplere bu nedir yahu ya kusmeyinde anlasın birazcık istemediğini

Mesafe mi koysaniz acaba sinir okokuyorum insanları kullanan tiplere bu nedir yahu ya kusmeyinde anlasın birazcık istemediğini

Ya yapıyorum ama maşallah hiç anlamaz yemek yapmayı sevmez gezmeyi para harcamayı pek sever abim şuan işsiz kaç aydır işten karısının aklıyla çıktı şuan iş bulamıyor aldığı tazminatı da yedi annemgilde yardım ediyor idare yok yigenimin diyo hala biz hergun bir yere gidiyoruz bugün sıra sende diyo cocuk

akşam ki dogum günü çocuklarına 50 şer TL vermeyi düşünüyoruz.
annesi ne istiyorsa alsın
Canım oğlun nasıl oldu. Astım var sanırım benim oglsnda alerjik bünye astım var ventolin alıyor bugün çok oksurdugu için Dr başka ilaç verdi sen ne kullanıyorsun geçmiş olsun inşaallah

Ya yapıyorum ama maşallah hiç anlamaz yemek yapmayı sevmez gezmeyi para harcamayı pek sever abim şuan işsiz kaç aydır işten karısının aklıyla çıktı şuan iş bulamıyor aldığı tazminatı da yedi annemgilde yardım ediyor idare yok yigenimin diyo hala biz hergun bir yere gidiyoruz bugün sıra sende diyo cocuk
Vallahi Allah akıl fikir versin ne diyeyim anlıyordu işine gelmiyor demekki benim çocuğum çok sakin olmasına rağmen utanırım en yakinima bile bu kadar sık gitmem insanın evi gibi yok gerçekten milletin evinde nasıl rahat ediyor anlamıyorum hadi sizden çekilmiyor eşinizden de mi çekinmiyor

Maviskelebegim

Çok rahattır kendisi esimde söylenir küçük çocuğu var sana niye yardım etmiyor der ben zorlami yaotircam ya aklı sira kar ediyor ben rahat edemiyorum nebilim evden pek çıkmam gezsemde tek gezmeyi severim ertesi gün ev darma duman oluyor ablamda aynıdır çocukları döker saçar gik demez durun demez kabul etmiyorum valla geçen babamdan demiş yengeme her hafta citl de ne işin var senin çocuğu küçük demiş geldi ertesi günü anam bu çeyrek altını böyle böyle biriktiriyordu demek ki valla bende yok[/QUOTE]

Maviskelebegim

Çok rahattır kendisi esimde söylenir küçük çocuğu var sana niye yardım etmiyor der ben zorlami yaotircam ya aklı sira kar ediyor ben rahat edemiyorum nebilim evden pek çıkmam gezsemde tek gezmeyi severim ertesi gün ev darma duman oluyor ablamda aynıdır çocukları döker saçar gik demez durun demez kabul etmiyorum valla geçen babamdan demiş yengeme her hafta citl de ne işin var senin çocuğu küçük demiş geldi ertesi günü anam bu çeyrek altını böyle böyle biriktiriyordu demek ki valla bende yok
[/QUOTE]
Ama boş verin öyle çeyrek altın olacağına olmasın daha iyi bende utanırım gerçekten gitsem de kimsenin sofrasına yemeğine ituramam gittiğim yerde de yardim ederim toparladım falan yani

[QUOTE="Maviskelebegimm,

Mesela ben onlara gittiğimde duramam her yerde soyleyim hemen kalkar yardım ederim esimde kiziyo sende kalkma orda bak o oturuyo sen çocukla bide ona yardım ediyorsunuz diyo

Oğlum olmadan önce kek pasta sürekli yapıyordum ama yok eskisi gibi yapmıyorum eski oturduğum evde komşular vardı iki tane onlarla iyi oluyordu yeni eve pek alışamadım fırsatta pek olmuyor çocukla sen yaptıkça benimde istek geliyor valla bugün kek yaptım
olsun buyuyunce yaparsin.
ya da pratik seyler yaparsin.
afiyet olsun

Bazisi malesef anlamiyor.
o tipleride sevmem vaktim yok sen al diyorlar.
izninde alsin aksam alsin hani calisiyorsa banada bir arkadasim demisti.
70tl tabak netten almistim ben, sen bana al ben veririm dedi almadim

Lelli bende dedim ki şuan kredi oduyoruz elime zaten para geçmiyor dedim ufacık çocukla dışarı cikamiyorum ben dedim seninkiler büyük dedim aldığım yeri tarif ettim git al burdan dedim açık açık soyledim

Lelli bende dedim ki şuan kredi oduyoruz elime zaten para geçmiyor dedim ufacık çocukla dışarı cikamiyorum ben dedim seninkiler büyük dedim aldığım yeri tarif ettim git al burdan dedim açık açık soyledim
işlerine gelmez
Çünkü hazıra alışmışlar.
Hep baskalarina is yaptirmaya alismislar.
parasini vermese isteyemiyoruzda.

Ben boyle bir arkadasimdan 1 goz kalemi rica ettim
onun gidecegi semtte vardi o kozmetik magzasi bizim semtte yoktu.
parayi aldi benden ne goz kalemi var ortada ne para.
ikiside yok.
2 sene oldu.
Hayir bu ne piskinlik sonra defalarca evime geldi ben soramadim hani cuzi bir rakam okadar paranin hesabini yapmis olmim diye o da hic bisi demedi aciklama yok.

O para az bir rakam olabilir ama benim icin o davranis onemliydi.
ayagini kestim.
suan gorusmuyorum.

Bana guven verecek insan lazim ben onu evimede sokup guvenemem artik.

Günaydınlar,
Öğle ezanı okunuyor şimdi, :)
Kızımla kahvaltı yaptık toparladım mutfağı, toz aldım mutfak salon söyle bir süpürdüm, evi havalanırdım, büyük kızımla konuştum (çook özledim:(.
Hava kapalı,
Mutfağa gececem namaz kılıp biraz hamurişi yapayım, annemlere de götürürüm hem.
Banyolari ve wcyi yarın yıkarım derinlemesine akşama kadar kullanan olmaz kurur hem.

Back
X