• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hey Allahımmm
Enerjisini emiyorlar insanın heppp
Sanane yiyo mu?Yemiyor mu?
Yiyorsa da senin paranı mu yiyo
Hic sevmiyorum o kadini acsam daha cok moralimi bozcakti laf sokmaya bayilir.
Annemleri arayamiyor babamin korkusuna benim yuzumu yumusak buluyor hic taviz vermiyorum artik
küssün hatta bi zahmet evimede gelmesin.
Ay babam sulalesi hep böyle fesatlikdan ölcekler.

Ya şu yatak odasına girilmesi mevzusuna uyuz oluyorum ayıp denen bişi var belki kadının iç çamaşırlari var belki geceliği var
Benim KV ler burada bı tane odamız var çocuk odası ama henüz oğlum kalmıyor KV ler kalıyor geldikçe ama dolap yoktu komidinler vardı çamaşırları oraya koyuyorlar ama gömlekler falan malum asmak lazım eşime dedim buraya dolap lazım adam demesinmi bizimkine asariz bizimki boş ama yatak odası sonuçta olur ya acil üzerimi değişip dışarı cikarim camasirim ortada olur falan bunlar kıyafet almak istedikleri zaman benim odama girip dolabimi mi açacaklar diye su a101 e gelen dolaptan aldırdım şimdi onu kullanıyorlar yani beni kp KV ne işi var gardolabimda iyi oldu ya gerçekten namahrem yatak odası sonuçta hem ayıp bence hem günah yani
Ay aynı benim kv de sürekli girerdi biz yatarken pat açardı kapıyı yeni evliyken gece bile en sonunda bağırdım bu kapıyı ben acaba kadar kimse acmiycak dedim şimdi giremez oğlunu kıskanıyor resmen madem evlendirme hatta ilk eğlendiğimiz gün yok burda kalın dedi yok artık dedim ananla yatmiucam herhalde dedim benjmkine annneeee diye bi bağırdı benimki hep der karısının koynuna girdi unuttu diye oh sefam olsun

Bide simdi dolaplar boşaldı ya,hic biseyim kalmadı psikolojisindeyim:KK70:
Halbuki hic giyilmemiş,dolapta duran seylerdi.
Ama dolap dolu duuruyordu ya ondan hep,gözüm arıyor:)
ben cok eledim hele bu dolap uygulamasini onceden ogrenseydim acik sandaletler topuklu ayakkabilar hep dagittim
bileydim keske.
10-20 Allah ne verdiyse belki satilirdi.

Ama bende öyle marka bisi yok pek.

Dolabim icinde kislik hic bisi almadim almicamda. 3-4 kazagim var.
2 de hirkam
gomleklerim var evirip cevirip giyiyorum bir yere giderken.
kiloda aldim hic bisi alasim yok.
bir daha ki kısa artik
yazin yazlik 2-3 parca alirim ama

ben cok eledim hele bu dolap uygulamasini onceden ogrenseydim acik sandaletler topuklu ayakkabilar hep dagittim
bileydim keske.
10-20 Allah ne verdiyse belki satilirdi.

Ama bende öyle marka bisi yok pek.

Dolabim icinde kislik hic bisi almadim almicamda. 3-4 kazagim var.
2 de hirkam
gomleklerim var evirip cevirip giyiyorum bir yere giderken.
kiloda aldim hic bisi alasim yok.
bir daha ki kısa artik
yazin yazlik 2-3 parca alirim ama
Benimde en pahalı markam zara,polo,mango.
Öyşle İpekyol falan hic almadlar valla bana:D
2 senedirde trendyolmilla cok aldım.

Hic sevmiyorum o kadini acsam daha cok moralimi bozcakti laf sokmaya bayilir.
Annemleri arayamiyor babamin korkusuna benim yuzumu yumusak buluyor hic taviz vermiyorum artik
küssün hatta bi zahmet evimede gelmesin.
Ay babam sulalesi hep böyle fesatlikdan ölcekler.
Aynen uzak dursub bu tiplerr

Biz yiğenimi götürdük aksm.Çocuk evde kapalı günlerdir.
Okulda el ayak hastası 2 çocuk varmış:KK43:
Bu hafta göndermedi annesi.
3,5 yasında
Benim kociye asık bebekliğinden beri.
Yabancı ortam kucağından inmedi ilk 10-15 dk.
Bana sana gelmiyor eniştesine gidiyr diyorlar.
Dedim onlar eküri.
Sonra açıldı çocuklarla oynadı.
Ben mutfaktayım girmiş kulağına benim cisim geldi enişte demiş kıyamam:)
Teyzen götürsün kos dedi.
Kvdem sok:)
Kendi yiğenleriyle az arası ama bukadr yakın olamadılar maalesef..Çok uğraştım ama olmadılar..
5 kat taşıdı koci yolda uyudu kaldı yavrum.

ay o el ayak çok fena
allah korusun

ay o el ayak çok fena
allah korusun
Evet ya çocuklar okulda değilmiş suan.
Tedavi altındaymış ama kardeşim yumurtlamada döneminde başka cocuklarada bulaştıysa diye yollamadı.
İns hic birine bulaşmamıştır.
Hasta olanlar da tez vakitte iyilesir:dua:

Hangi uygylamadasın?
Dolap birazdaha markacı tabaka
Gardolaps da daha ucuz urunler satılıyor.
30 tl altında 3 ürün eklersen anasayfaya çıkar.Orda anasayfaya çıkma hakkı veriyr.
Dolapta da öne çıkar de hergün 1 ürününü.
Dolaptayım gardrops ta dolap gibi uygulama mı hiç duymadı. Bir inceleyim bir sürü ürün var satacak

Elektrik geldi 100 tl. Valla ayıp ama faturalar aşağı duruyor komşularınkine baktım aboww 150 ler uçuşuyor yahu 100 tl lik bişiyde yapmadık kullanım hep aynı. Yandık valla d.gaz 250 bekliyorum havaya ısındık

Ya şu yatak odasına girilmesi mevzusuna uyuz oluyorum ayıp denen bişi var belki kadının iç çamaşırlari var belki geceliği var
Benim KV ler burada bı tane odamız var çocuk odası ama henüz oğlum kalmıyor KV ler kalıyor geldikçe ama dolap yoktu komidinler vardı çamaşırları oraya koyuyorlar ama gömlekler falan malum asmak lazım eşime dedim buraya dolap lazım adam demesinmi bizimkine asariz bizimki boş ama yatak odası sonuçta olur ya acil üzerimi değişip dışarı cikarim camasirim ortada olur falan bunlar kıyafet almak istedikleri zaman benim odama girip dolabimi mi açacaklar diye su a101 e gelen dolaptan aldırdım şimdi onu kullanıyorlar yani beni kp KV ne işi var gardolabimda iyi oldu ya gerçekten namahrem yatak odası sonuçta hem ayıp bence hem günah yani

Günah valla öyle insanın çamaşırı olur falan.
Bende yeni doğum yaptığımda oğlum çok ağlıyordu o gün ilk kez yatağımı toplamamıştım. Komşular geldiler kapıyı çektim komşum açtı kapıyı ay senin tartın vqrdı tartılayım ben dedi
Oda darma duman çok utanmıştım ama ortada çamaşırım olur kocam uyuyor olur ya da onun eşyası olur falan girilmezki pat diye izinsiz. Ay dedim kusura bakma istesen getirirdim odaya girmek de nesi. Ay boşver ben kardeş gibi görüyorum seni falan dedi kardeşte olsa girilmez izinsiz bir yere girme bir daha dedim kadın gelir oturur kıpırdamadan gider artık.
Kv mi hiç sevmem ama girmez odama ne nerde onu bilmez. Badana yaptığımızda eşim bak demişti ona bile izin istemişti gireyim mi diye

Back
X