• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben varim:) yogurdumu yiyorum.10 liralık ne çorabı aldın da Kumbara boş kaldı. Benimde hesapta 50 ve 17 tl gibi bişey var ama 17 ile yarın bimden tart kalıbı alacağım inş.
Corabi bugun esimin verdigi 10tl ile aldim.
Kumbaraya giremeden gitti olsundu.
Benim para nasil birikir bilemedim.
Ama umutluyum.
yarin kargoya gidicem petek temizligi gelmemisti gecen kizmistim adama gelicem dedi gelmedi yarin gelcekmis.
aksamda eltimin kizi gelin dedi.
kaca bolunurum bilmem.
yemegimde yok herzamanki gibi.
yakalim bu gezegeni
Var

Ben varim:) yogurdumu yiyorum.10 liralık ne çorabı aldın da Kumbara boş kaldı. Benimde hesapta 50 ve 17 tl gibi bişey var ama 17 ile yarın bimden tart kalıbı alacağım inş.

Var
ya birisi yardim icin satiyordu tanesi 3 idi aslinda ben 2 tane aldim 10 verdim.

valla ya cok samimi seker sakaci

ya pembik gelinlerin seysi o kociskolata :KK70:
Kociskolata diyince aklıma çikolata geldi iyi mi:))
Kendi resmimi öncesi sonrası yapcam:)
Şöyle ki lelliyle tanışmadan önceki halim yani kilom bide lelliyle tanıştıktan sonraki halim/kilom.Bunları yan yana koycam.
Sizde aradaki 7 farkı bulun bakam:KK70:

ya birisi yardim icin satiyordu tanesi 3 idi aslinda ben 2 tane aldim 10 verdim.
Canım hatırladım biraz gec oldu ama kusura bakma bende elti kızına aldın sandım hediye alacağım demiştin ya.hergun okuyorum ama işten evde çocuklardan vakit bulup yazamıyorum elti kızı muhabbeti ne sevindim senin adına

Su aksam olunca herkes kaciyo Z zynpzeynep123 gelir ama
Benim adam yok gelin da
Geldimmm.
Akşam olunca okuyabiliyorum ya bu hafta benim adam gidiyor 3 te bu akşamda mesai ye kalcakmış. Evde oldumu giremiyorum gündüze geçince de oğlan izin vermiyor bakamıyorum gece az okuyup çıkıyorum.
Ay bakamadım daha ürün koymaya.
Bu ay çok sıkıştık. Apartmana gider çıktı 650 tl vardı bende onu verdim eşime araba sigortaları evin sigortaları ay sevmiyorum şu aralık ayını ya hep masraf.

Bugün anneme gittik arkadaşım geldi oturmaya.
Lüks bir restorana gitmişler onu anlatıyor.
Annemde diyor siz iki kişi 300 vermişiniz biz hiç gidemeyiz 5 kişiyiz diypr eyvahlar olsunnnn. Ay biz kocamla hiç gezemicez sanıyorum. Bende dedim ay x ben eşime söyleyimde doğum günüme götürsün beni oraya içki içmiyotux 300 tutmsz bizim dedim annem aaa diyor bizsiz mi. Ya ima ediyorum yok ya anlamıyor mu anlamak mı istemiyor.
Neden böyle oldu son 1 senefir böyle haftasonu geliyor annem nereye gidicez çok bunaldım diyor. Valla günaha mı giriyorum Rabbim affetsin içimi döktüm başka kimseye anlatamam ki. Anneye of denmezmiş de benim derdime bak töbee

Kociskolata diyince aklıma çikolata geldi iyi mi:))
Kendi resmimi öncesi sonrası yapcam:)
Şöyle ki lelliyle tanışmadan önceki halim yani kilom bide lelliyle tanıştıktan sonraki halim/kilom.Bunları yan yana koycam.
Sizde aradaki 7 farkı bulun bakam:KK70:
hahahha bende bende

İyi geceler...Bacılar bi kaç gündür model çıkarma derdindeydim. Sonuçta başardım :KK69:

Screenshot_20181213-230350_Gallery.webp

Back
X