• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen birlikte veremeyiz valla bizim kafa kurabişe keke çalışıyor:)
Geleceğum:)
Çağırdığına pişman edeceğum sizi çenemle.Siz görürsünüz :KK70:
Kimse bizimle yurumeye gelmiyo :/
resmen yanimiza arkadas ariyoruz.
cunku esim kosuyor bir kac tur ben kesiliyorum yoruluyorum falan.
annemide kandiramadim
oglumda bir kac defacik geldi.
esim arada tur atiyo ben mac izliyom:D

selam kızlar
bugün bayağ yoğunum
hayırlısı ile biter

kreşe muzlu pudignli bisküvili pasta yaptım
bir küçük boyda eve yaptım
eşim bayıldı :)
dedim sen puding sevdiğin için tatlı gelmiştir.
eşim beni gazlıyor
bence en güzel pasta senin ki olacak diyor
dedim he he

çarşamaba allahın izinli ile kazasız belasız umarım bursaya ulaşırız
dönüşümüzde sağlıkla olur inşllah
bir tırsıyorum yani yalan yok
oğlum var yanım da o olunca daha manyak oluyorum :)
Aman Allah korusun kazasiz belasiz

Esim yilbasi aksami icin karadenizli sanatcilarin olacagi bir karadeniz mekanina gidelim dedi.
125tl kisi basi
Karadeniz sarkilarinida cok severim.
Alkolsuz falan canli muzik bir mekan.
Yilbasi kutluyomusuz gibi falan sacma oluyor dedim.
Bir de kaza olayo malum yilbasi gecesi olmusti annem takintili asla yollamaz.

Ama yilbasi haricinde de o sanatcilar olmuyor malesef.

Bosver dedim 250tl para
Oglum gelmek istemez cok ses sevmiyor 2miz napcaz öyle.

canim babyloading87 babyloading87 sagolsun anlatti @dimple81 sordum kafama takilani ogrendim.
Hatta aman kim alcak falan diyordum ama oyalanirim nolcak satilmazsa da diye öyle koydum.
7 parca sattim 2 haftada.
115tl falan param oldu.
sattiklarimda taki 1 cizme ve 1tshrt.
soruyorlar yani urunleri indirim istiyorlar.
ben ucuzdan veriyorum zaten kullanmadigim hep etrafima verdigim seyler.
hic yokdan bak 115tl param oldu.
Çok teşekkür ederim tabi ya hiç olmazsa oğlum için harcarim su sikisiklikta iyi olur vallahi kafama takılan olursa bende sorarım 3,5 kuruş ne gelirse hem alanın işine yarasın hem bana faydası dokunsun

Çok teşekkür ederim tabi ya hiç olmazsa oğlum için harcarim su sikisiklikta iyi olur vallahi kafama takılan olursa bende sorarım 3,5 kuruş ne gelirse hem alanın işine yarasın hem bana faydası dokunsun
sor sor ogrendim bende yardimci oluruz sana

sor sor ogrendim bende yardimci oluruz sana
:KK200: çok teşekkür ederim
pazardan aldigim sute bayildim tas gibi yogurdu oldu
hele sutlac sapsari kapmak bagladi valla yagi alinmamis artik alirim o tezgahdan gittikce
Bende burda seyyar satan birinden alıyordum bozdular süt bı tuhaf kokuyor bı markete geliyor günlük oradan alicam hazır yoğurt hiç yiyemiyorum alışmışım köy yoğurdu yemeye
Evde süzme yoğurt var kahvaltıda bile yiyoruz iyi oluyor ama oğlum yiyemiyor onun için yoğurt yapicam 2 lt alıp bu gün

Yapr yapr annesi.Oglanlar biraz pasa oluyo
Bizim 8 aylık oglan,yere bırakıyor annesi.Ufaktan emekliyor oyuncak falan varsa karsısında.
Oyuncaga ulasmaya calısmıyorda aglıyor:KK70: verin diye:)
Ablası kıyamam hemen atlıyor veriyor,biz vermiyorz.Kaldırsın totosunu alsın diye:)Erkekler dogustan keyifci:)
Aynrn valla
Ben yaparım ama istemiyorum diyor
Dünden peri siliyor kendi valla tembel oluyorlar ya. Ev temizliğine can atar ama öyle olsun getir götür yaptırıyorum ilerde karısınada yapsın yok öyle

Selam kızlar
Bugün sil süpür yemek yap derken geçti zaman. Kargo bekliyorum gelmedi hala.
Akşama okumaya çalışcam ama eşim evde bu hafta akşamları

:KK200: çok teşekkür ederim

Bende burda seyyar satan birinden alıyordum bozdular süt bı tuhaf kokuyor bı markete geliyor günlük oradan alicam hazır yoğurt hiç yiyemiyorum alışmışım köy yoğurdu yemeye
Evde süzme yoğurt var kahvaltıda bile yiyoruz iyi oluyor ama oğlum yiyemiyor onun için yoğurt yapicam 2 lt alıp bu gün
Bizim pazar iyi ya yani gelen begeniyor.
hele bir peynircimiz var hic bi marketden aldigim peynirde o tadi bulamiyorum.
kuyruk oluyo surekli.
bekliyorsun sira gelsin diye.

Aynrn valla
Ben yaparım ama istemiyorum diyor
Dünden peri siliyor kendi valla tembel oluyorlar ya. Ev temizliğine can atar ama öyle olsun getir götür yaptırıyorum ilerde karısınada yapsın yok öyle

Selam kızlar
Bugün sil süpür yemek yap derken geçti zaman. Kargo bekliyorum gelmedi hala.
Akşama okumaya çalışcam ama eşim evde bu hafta akşamları
İste ideal kvde:)
Keske bizim kocalara da zamanında bi isin ucundan tut yatma camıs gibi deselermis:D

Kimse bizimle yurumeye gelmiyo :/
resmen yanimiza arkadas ariyoruz.
cunku esim kosuyor bir kac tur ben kesiliyorum yoruluyorum falan.
annemide kandiramadim
oglumda bir kac defacik geldi.
esim arada tur atiyo ben mac izliyom:KK70:
Tamam aranan kan bulundu:)
Çekirdeklerimizi çıtlaya çıtlaya yürürüz(şaka şaka çekirdek yok cısss:) )
Topiğede selamm ederiz:halay:

uyumusum azcik kapiya uyandim.
oglum geldi ona manti isittim uzandim geri
su pilavida yapaydim eyiydi.
Yapmasamda esim niye yapmadin demez kiyamayrum.

esime lif aldim gelirken bugun 9.90 verdim
Gecen su kopuren lifi bozmus bozuluncada o topuz halinden acilmis tabi lif upuzun onuda yukaridan asagi dus basligindan musluga dogru asmis.
banyoya bir girdim musluk gelin olmus gidiyor bize veda ediyor.
Bizim muslugun dugunu varmis ya la dedim

Guluyo bu adamin boyle seyleri var.
alyansimi ortada gorurse gider unitendeki suslerin uzerine asar
ojelerimi gorse onlardi dizer falan.

isin mi yok allasen diyorum.
1 defa alyansimi saatlerce aradim.
Eminim koydugum yerden ama yok.
oradaki bir sususun tepesine asmis hic de dikkatli bakmak aklima gelmedi suse.
sonra gordum.

Ay bugün çok yoruldum dolma sardim yeni bitti ocakta yeşil fasulye sütlü çorba salata yeter çamaşır yikadim bugün valla oturmadan akşam oldu azsonrada herif gelir gün bitti işte ha bu arada dolar almaya gittiydim kuyumcuda dolar yok iyimi heriften ucbes tirtikladigimi saklayın dediydim

Bizim pazar iyi ya yani gelen begeniyor.
hele bir peynircimiz var hic bi marketden aldigim peynirde o tadi bulamiyorum.
kuyruk oluyo surekli.
bekliyorsun sira gelsin diye.
Bizim pazarda güzel uygun kıyafetler nevresimler halılar falan var bir de peynir olarak örgü alıyorum bir tek pazardan onun dışında peynirinin köyden geliyor çok sukur

Selamlarr
Oğlumu arabaya koyup pazara gittim bu gün KV ler var ama çocuk durmuyor ne yazikki mecbur götürüyorum hem hava almış oluyor pazarımız yakın zaten
Karnıbahar 5 TL
Pırasa 1,5 kilo aldım oda 5 TL
Muz aldım 6 TL
1kilo soğan aldım 5 TL
Kıvırcık 3tl
Dereotu 1tl
Mandalina aldım 2kilo 6 TL
Çeri domatesi aldım 5 TL
Salatalık aldım 5 TL
Havuç aldım 2tl
1 litre süt aldım 4 TL

Balık hamsi 7 TL idi dün k.babam almış iki kilo 30 TL ama çok taze ve güzel balıktı kokmadi bile tava yaptım 60 TL gibi harcadım galiba biraz sebze ağırlıklı beslenmek istiyorum brokoli goremedim alacaktım

Eşim bu gün su pratik dikey süpürgeleri en alacak KV yüz lira vermiş al diye çünkü çocuk çok döküyor esirgemiyoru.byerken çünkü zaten bişi yemiyor şimdi bişi desem hiç bişi yemiycek elimin altında bulunsun iyi oluyor daha önce Fantom hamarat kullandım baya memnundum yine onu alicak 170 lira diyorlar bir kaç yere sorduk 250 kadar çıkıyor fiyatlar bakalım 170 TL olanı alacak supurgem var ama ikide birde koca süpürgesi getirmek istemiyorum gırgır da iyi toplanıyor iyi olacak yanibenim için
Ay çok şükür birikim yapamasamda düzlüğe çıktık birazcık ya hamdolsun su ocağı da atlatirsak eşimin maaşına zam olacak biraz daha rahatlariz inşallah

Benim bugün kötü başladı oğluşum karın ağrısıyla uyandı aslında mide yani çıkardı falan doktora götürdük zaten bende şüpheleniyordum ve Reflü çıktı hiç kendimde değilim üzüntüden daha 3 yaşında..

Rabbim e bin şükür beterinden korusun diyoruz napalım

Benim bugün kötü başladı oğluşum karın ağrısıyla uyandı aslında mide yani çıkardı falan doktora götürdük zaten bende şüpheleniyordum ve Reflü çıktı hiç kendimde değilim üzüntüden daha 3 yaşında..

Çok geçmiş olsun canım hastalık küçük büyük tanımıyor.Allahım büyük dert vermesin

Selamlarr
Oğlumu arabaya koyup pazara gittim bu gün KV ler var ama çocuk durmuyor ne yazikki mecbur götürüyorum hem hava almış oluyor pazarımız yakın zaten
Karnıbahar 5 TL
Pırasa 1,5 kilo aldım oda 5 TL
Muz aldım 6 TL
1kilo soğan aldım 5 TL
Kıvırcık 3tl
Dereotu 1tl
Mandalina aldım 2kilo 6 TL
Çeri domatesi aldım 5 TL
Salatalık aldım 5 TL
Havuç aldım 2tl
1 litre süt aldım 4 TL

Balık hamsi 7 TL idi dün k.babam almış iki kilo 30 TL ama çok taze ve güzel balıktı kokmadi bile tava yaptım 60 TL gibi harcadım galiba biraz sebze ağırlıklı beslenmek istiyorum brokoli goremedim alacaktım

Eşim bu gün su pratik dikey süpürgeleri en alacak KV yüz lira vermiş al diye çünkü çocuk çok döküyor esirgemiyoru.byerken çünkü zaten bişi yemiyor şimdi bişi desem hiç bişi yemiycek elimin altında bulunsun iyi oluyor daha önce Fantom hamarat kullandım baya memnundum yine onu alicak 170 lira diyorlar bir kaç yere sorduk 250 kadar çıkıyor fiyatlar bakalım 170 TL olanı alacak supurgem var ama ikide birde koca süpürgesi getirmek istemiyorum gırgır da iyi toplanıyor iyi olacak yanibenim için
Ay çok şükür birikim yapamasamda düzlüğe çıktık birazcık ya hamdolsun su ocağı da atlatirsak eşimin maaşına zam olacak biraz daha rahatlariz inşallah
Ben gündelik ondan kullaniyorum cok memnunum.
fantom 125tl burada.

cok gecmis olsun baharatli falan mi seyler tetikliyordu onu sanirim yasakli gidalari var.

Back
X