• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kumbaram 70tl oldu
dolap hesabim 119tl
bankadaki hesabimda 67tl kusurat var
o bana acayip batiyo bazen bakiyorum hesaba rahatsiz ediyo beni :)
o 67tl cekip kumbarama aticam.
uzerinide tamamlarsam 1 ceyrek alirim yepisyeni 2019 model :KK66:

Nasil baslarsak öyle gider belki ben ceyrekle baslicam seneye
Al al
Tırtıklaya tırtıklaya gidiyr o paralar..
Bereketli olsn bacımmm

İçimden hemen yazmak geldi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese de versin inşallahh maşallah diyelim :)

Nacizane tavsiye hamileşiğinizi oldukca rahat sakin gecirmeye bakın inşallah bebek de huzurlu olur :)
Canım benim saolsınn:KK200:
İns hedefimiz o yönde=)İzin verirlerse tabii:)

babyloadingggg çok sevindim senin adına arkadaşım, hayırlı sağlıklı olsun miniğin inşallah... :anne::KK200:
vala benim de gözlerim doldu, havadan mıdır nedir bugün bi duygusallık üstümde zaten, ağlayasım var:cry:
sizler iyisiniz inşallah kızlar?
lelli o türbe nerede, kiminmiş... ben de çoook oldu bir türbeye gitmeyeli. belki de ben de gitsem iyi olur

babyloadingggg çok sevindim senin adına arkadaşım, hayırlı sağlıklı olsun miniğin inşallah... :anne::KK200:
vala benim de gözlerim doldu, havadan mıdır nedir bugün bi duygusallık üstümde zaten, ağlayasım var:cry:
lelli o türbe nerede, kiminmiş... ben de çoook oldu bir türbeye gitmeyeli. belki de ben de gitsem iyi olur
yaaa bacımmm saolasınnnn amin insallajh:KK200::dua:

Selamlar
Beni yine aldı akşama ne pişirsem düşüncesi ne yapicam bilmiyorum dondurucudan bamya mi yapsam yoksa kuru fasulye mi yapsam karar veremedim bakicam artik

Aksam cayin yanında da mısır hhaslicam yazdan buzluğa koymuştum köyden gelince canim istedi sütle yapıyorlar acaba bı denesem mi nasıl olacak

Dün doğalgaz faturamı hesapladim 128 TL olmus ayın 27 sinde gelicek o zamana kadar 200 TL olur büyük ihtimal önümüzdeki ay biraz daha rahatlık az maaşa zam yapılacak

Haftasonu misafirim gelicek balık ve çorba yapmayı düşünüyorum yanına da salata yaparım içecek te olur tatlı olaraktan revani yapicam öyle düşünüyorum

Ben türbe gezmeyi cok severim.
bu zaat da semtimize yakin bir ermis.
yani rivayete gore o semtin meydanina kazan kurulmus yemek yapilcakmis bu zaat 1 avuc pirinc atmis o pirinc koca bir kazan pilav olmus.
Bereketli biriymis sanirim.
öyle rivayet ediliyor

Cok kalabalik ist yaw Dun metroda bi oturamadim.
bukadar insan nereye gider bilmem bu sogukda.
İşte biz o kalabalıkta büyüdüğümüz için başka yerler iyi gelmiyor boş sessiz alışveriş yapacaksan Bursada ya avm gidebilirim yada çarşısı var oraya yani ist gibi sokakta gezeyim alışveriş yapayım benim oturduğum yerde yok

Oradayken kalabalıktan şikayet ediyoruz ama ayrılıncada başka yerde yapamıyor insan...Lelli sakın ayrılma yerinden hem de annenin yanından

Bu arada türbe ermisler yani sadece aracilar tabiki.
Onlardan istemek hurafe.
Ben tum kalbimde diliyorum Allahim benim icimdekini sen biliyorsun Burada yatan ermisimizinde araciligiyla tum ermislerin erenlerin peygamber efendimizin araciligiyla senden istiyorum sen kabul et Yarabbi derim.

Tevafuk oluyor demek dilek kapilari acik oluyor

İşte biz o kalabalıkta büyüdüğümüz için başka yerler iyi gelmiyor boş sessiz alışveriş yapacaksan Bursada ya avm gidebilirim yada çarşısı var oraya yani ist gibi sokakta gezeyim alışveriş yapayım benim oturduğum yerde yok

Oradayken kalabalıktan şikayet ediyoruz ama ayrılıncada başka yerde yapamıyor insan...Lelli sakın ayrılma yerinden hem de annenin yanından
Annemden evet ya ayrilamam.
Haklisin o konuda istedigim fiyata herseyi bulabiliyorum.
butikler magzalar pazarlar.
Her yere her saat dolmus var
marketler bakkal gibi mahalle basinda o rahatliklari cok guzelde ben kalabaligi hic sevmiyorum.
Malesef kalabalik olmayan yerlerde de bu imkan yok

insallah sende kavusursun ailene

Ben türbe gezmeyi cok severim.
bu zaat da semtimize yakin bir ermis.
yani rivayete gore o semtin meydanina kazan kurulmus yemek yapilcakmis bu zaat 1 avuc pirinc atmis o pirinc koca bir kazan pilav olmus.
Bereketli biriymis sanirim.
öyle rivayet ediliyor

ben de severim. sanki onların yanında oturmak bile insana huzur veriyor... yani evet vefat etmişler ama orada manevi bir iklim var. ve ayette de geçiyordu ya, "onları siz öldü mü zannediyorsunuz...". aslında sanırım bizimle hepsi...
normalde de gönlü geniş, kalbinde dünya derdi tasası taşımayan, belki halk arasında bir işe yaramaz yada kendi halinde, suya sabuna dokunmayan diye düşünülen bazı insanların yanında da konuşmasam da huzur bulurum ben. yani aslında sohbet muhabbet güzel de bazı insanların susması, varlıkları bile ayrı huzur... sanırım türbelerde bunu buluyorum ben. bir de onlar Allah ın sevdiği kullar diye, belki diyorum orada olmak bize de onların bi emaresini katar...

Günaydın kızlarrr
Hepinizi ayrı ayrı öpüyormmmm
Dualarınız güzel dilekleriniz için...
Hepinizin ne muradı varsa versin Rabbim Tezz vakitte:dua:

Aksm yemek yendi kociye dedim bisey söylücem ama sakin ol
Birine bisey mi oldu noldu dedi?
Yok dedim
Biz 2019 a 3 kişi giriyomusuz dedim:KK70:
Adam sok.Adam iptalll
:KK70:
Valla mı valla mı diye soruypr
İste testi cıkardm,beta kağıdını verdim.
Sarısmalar ağlaşmalar
Ağladı kıyamam ya
Annemlere yazdım söyledim dedim
Kardesim hemen hayırlı olsun baba diye msj attı kociye
Annem atmış hemen aramayın dedim konusck durumda değil adam:)
Anneme o da katılsın aramıza büyüyelim kısmetse gibi bi cvp yazmış
SOnra kardeşimin esi aradı hayırlı olsna:)
Anam adam bi sonradan görme oldu:KK70:
Esniyorm bana dikkat et diyo
5 lt su vardı evde ,su koydm bardağa sen onu nerden koydn diyo
Dedim saçmalamayalım ama tmm:bicak:
Sonra nöbetçi ecz.buldu folikasidi aldı
Kapıdan girmiş.
55 tl ödemiş
Senin cocugunda sosyetik senin gibi diyo:KK70:
len dedim az evvel aglıyordn
ne cabuk benim çocuğum oldu:KK70:
Sabah da ben seni bırakcm dedi.
Getirdi beni kör karanlıkta buraya:bicak:
çok sevindim gözünüz aydın
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ne zamandır bebiş istiyodunuz :)

bizde 4 senedir istiyoruz gelen giden yok :)
olsun geç olsun güç olmasın
çok dikkat et kendine :)
herhangi bir sorununuz varmıydı kendiliğindenmi oldu canım?
Gelir gelir.
zamane bebekleri nazlı anacım.
Ben tüpümün biri tıkalıydı temmuzda laparoskopi oldm
sağ tüp tıkalıydı açıldı.
Bende hep sağdan yumurtlarım ondan tutmadı herhalde bugüne kadr cnm:
Hayırlısıyla ins tez zamanda müjdeni alırsın:dua:

Selam kızlar. Ay ne kar ne kar. Komşuma geçtim d.günüydü.
Ay kızlar biz 5. Kattayız üstümüz çatı çatı katına gitmeye kapı var kilitler apartmanca anahtarı belli bir yer var oraya koyarız ama izolasyon yapyırdık diye kimse çatıya çıkmaz sadece asansörcüler çıkar zaten komşumla istemiyoruz çıkmalarını eşyalarımız var.
Neyse. Geçen gece ben bir ses duydum eşimi kaldırdım dinkedik ettik anlamadık yattık tabi aklımıza hiç gelmiyor geçen kapıyı açtım çıktım hışırtı duydum ay dedim fare var. Gittim yöneticiye fare girmiş dedim ay kuştur o fare ne arasın çatıda dedi istasyon kurfurduk gelmez dedi ok dedim neyse gittim ben falan böyle unuttum.
Geçen gün eşim çatı çıkıp anteni düzeltcek sinyal yok anahtarda yok.
Komşum dedi bende de yok karton koycam dedi birkaç gğn daha geçti kartonlar yatak gibi serilmiş. Onn eşi gelmiş barda çalışıyor biz anlamafık tabi diyor burda ağır içki kokuyor dedim yemek kokusudur o x abi yok ya diyor bilmem ne konulmuş içki merdivenlerde yatak meğer çatıya biri yerleşmiş anahtarıda almış ay ne tırstım eşim gwç geliyor mesaidrn 5 te falan ben bu adamla altlı üstlü kalıyormuşum bir merdiven var aramızda

Back
X