• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar forumun güzelleri

Poşetler ücretli olcakmış ya kızlar
Annemde alışveriş çantası bakalım netten dedi

Baktık tam alcam alamadım hata verdi.Almaktan vazgecmiştim artık .Ertesi gün kargo bedava diye mesaj geldi. Tamam çok ısrar ediyosunuz alıyım bari dedim:KK70:

6 çanta 16 lira tuttu.Beğenmezsekte napalım çok para vermedikya:)Şansımıza bakalım nasıl birşey gelecek :-)

Bime de bebak marka 300ml el ve vücut kremi gelmiş. 7 liraya.3 kutu da krem aldım .
Kremleri stokladım :KK70:

Selamlar forumun güzelleri

Poşetler ücretli olcakmış ya kızlar
Annemde alışveriş çantası bakalım netten dedi

Baktık tam alcam alamadım hata verdi.Almaktan vazgecmiştim artık .Ertesi gün kargo bedava diye mesaj geldi. Tamam çok ısrar ediyosunuz alıyım bari dedim:KK70:

6 çanta 16 lira tuttu.Beğenmezsekte napalım çok para vermedikya:)Şansımıza bakalım nasıl birşey gelecek :-)

Bime de bebak marka 300ml el ve vücut kremi gelmiş. 7 liraya.3 kutu da krem aldım .
Kremleri stokladım :KK70:
Ayy bebak bende cok severimm
bende bakayımm

Herşeyin gramaji az fiyatı yüksek dolar dususte niye dussun deniyorlar asgari ücrete cuzzi bir zam nolcak bu halimiz dün eşimle de tartıştık. Hatta para bitti bana verdiğin dedim ne çabuk bitiriyon bilmem ne ya dedim senin fiyatlardan haberin yönü dedim paran senin olsun verme bidaha dedim cebinde 20 tlden fazla para olmaz gecen pideciye gitti para yok tabi pideci komisyon parası çekmiş kiİyo vermesinde diyo dedim sen erkeksin acil bisey olsa para yok sende dedim ya kaç kere bana para vermeyi unuttu ise giderken tamda misafir geldi böyle ablama telefon ettim o aldı geldi deli ediyor beni cebinde akrep var adamın calissam 5 kurusuni istemem
Arkadaşım naçizane fikrimi söylemek istiyorum erkeklere bir market göstermek lazım ben genelde alışverişi eşimle yaparım aylık gibi sonra arada ufak tefek şeyleri kendim alırım mesela hergün bakliyat yada etsiz bişeyler sadece sebze yapınca sıkılıyolar soruncada bişey kalmadı ne yapabilirim diyorum markette toplu halde görünce fiyatları anlıyorlar piyasanın halini bir yağ olmuş 40 lira bir deterjan olmuş 50 lira bundan sonra marketi beraber yapın hem herşeyin olur evde hem de markete sık gitmezsin harçlığın haricinde sık para istemek zorunda kalmazsın

3 çeşiti vardı.
Argan yağı, çay ağacı yağı bide aloe veralı vardı.
Ben beğendim güzel:)
25nden sonra da çerez ,cevizli sucuk falan geliyırmus bime.
Ona da bakmal lazım yılbasılık:)
Bide hiç bir markette bulamadığım lays kebap tadında gelcekmis:DTulum peynirlisi favoırim oldu.Bunuda denerim tadımlık:)

Oda oda gidiyorum ama dip köse girdim Allah ne verdiyse.

oglumum odasi bitti
bazasini dolabini falan cektim arkalarinida supurup sildim tülünü cekip toz aldim ciktim cektim kapisini.

oturma odasina gectim kanepeleri cektim uniteyi falan arkalarini sil supur simdi.tülünü asıp y.odasina gecicimm

sonra wc banyo mutfakla kapanisi yaparim artik.

B

Benim cildim yağlı ama ankarada kuru cilt oldu bulursam hangisini almamı onerirsin
Benim de yüz bölgem hariç cildim öyle kuru.
Aslında üçünün de üzerinde tüm cilt tipleri için uygundur yazıyor ama
Aloe veralı olanı değil de çay ağacı yağı ve argan yağlı olanı alabilirsiniz. Bunlar kuruluğa karşı daha etkili gibi.

Selamlarr

Bugün menumde etli nohut ve pilav var birazcık et çıkardım köyden 4 kilo nohut almıştım 35 TL ye çok güzel çıktı ya böyle iri iri çok güzel pişiyor

Benim de yüz bölgem hariç cildim öyle kuru.
Aslında üçünün de üzerinde tüm cilt tipleri için uygundur yazıyor ama
Aloe veralı olanı değil de çay ağacı yağı ve argan yağlı olanı alabilirsiniz. Bunlar kuruluğa karşı daha etkili gibi.
Çok teşekkür ediyorum canım

Günaydın kızlarrr
Hayırlı cumalarr
Bugun görüş günümüz kısmetse
İcim hic rahat değil :KK43:
Sanki dr hamile değilsin sen dicek gibi:KK43:
5.haftada hic bi belirti olmaz arkadaş:)
Valla dinliyorm kendimi,midem bulandı mı falan diye:KK70:
Aksm a101 e gittim.
Sırf o içli köfteler için:KK70:
2 paket kalmış aldım
minik minikler zaten 7 tane varmış içinde.
Yaptım 1 paketini hemen gidince.Sevdik kociyle.
Yemek saadece yeşil mercimek vardı,içli köfte kızarttım,2 patates kızarttım kociye.
Tursu ,yoğurt doyduk sükür.
Yalnuz kazanla yapmsım:KK70:
Yine yeşil mercimek var:KK70:
Mantı haslıcam yanına .
Artık bitiririz buaksm.
canım ben 11haftadayım dusun hala belirtim yok :KK70:sadece bel bacak agrım var onlar normalde de oluyo
kendını dınleme ılla bulantı vs olcak dıye sart yok oh rahat olursun ne guzel

Back
X