- 1 Mart 2010
- 45.490
- 116.323
- 1.123
öncelikle hosgeldiniz.merhaba arakadaşlar :)
görüşürüz kredi kartı başlığı altına yazıyordum fakat orda kimsecikler yok beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
yeni bir ev kurdum çocuklarımla bekar bir anneyim. kenarda üç beş kuruş birikimim vardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı ev kurmak kolay değilmiş toplamda 17 bin tl gibi bir borç yaptım kredi kartına beyaz eşyalar halı perde tül mutfak malzemesi... herşeyin en uygununu almıştım halbuki..
yuvamız şahane oldu çok şükür rabbim sağlık versin hepimize.. borçlar dolayısıyla strese girdim ve buradaki desteğe çok ihtiyacım var o yüzden biraz bahsetmek istiyorum müsadenizle..
bu ay;
çocuklar hastalandı hastane ilaç masrafımız oldu gerçekten herşeyin başı sağlıkmış. kredi kartımda 2 tl limit kalmıştı cebimde hiç param yoktu.
rabbim darda koymadı çok şükür eski eş insafa geldi nafaka ödemeye başladı ay başı dediği nafaka ay sonu ödendi ama olsun sonuçta geldi 5 yıldır ilk kez. düzenli ödeyeceğine söz verdi inşallah sözünden dönmez.
ev sahibi gaz saatini kartlıdan faturalıya geçirmiş içinde 300 metreküp gaz varmış 150 tl verseniz yeter dedi sağolsun çünkü kiram sitedekilere göre yüksek öyle bi jest yaptı. bu yüzden bu ay gaz faturam da gelmedi. kiralar ortalama 800 - 850 benim kiram 1000 ev yeni yapılı olduğu ve cephesi konumu iyi diye fazla..
arkadaşlarım sağolsunlar evimin ufak tefek eksiklerini ev hediyesi olarak aldılar :)
bu ay 2200 tl bi karta yatırdım 600 tl diğer karta yatırdım
bi kartımda borç 1400 tl 7 ay 200 tl taksitle kaldı
diğer kartımda ise 8 bin kaldı ocak ve şubat 2200 tl sonraki 3 ay 1500 tl şeklinde gidiyor.
280 tl halı taksitim temmuz ayına kadar devam edecek.
baza alamadım köşe takımında yatıyorum ama hiç önemli değil borçlar bitince taksitle alırım inşallah
küllerinden doğmak denilen şeyi yaşıyorum şuan ve dua ediyorum rabbime ummadığımız yerden rızıklandır yarabbim bereket ver diye...
memura yapılacak zamda şuan gözüm %11 diye söylenti var 300 tl gibi bir rakam ediyor hayırla bereketle gelsin inşallah..
ağustosa kadar borçları bitirmeliyimki tekrar okul masrafı başlıyor 2 çocukla kolay olmuyor okuldan verilen listeleri almak..
işte benimde durumlar böyle :))
cok guçlu ve kararlısınız bu cok güzel birsey
Zaten bir kadin yeterki aklina koysun kesin yapar
Cok da guzel yapar hem de.
Umarım hersey gönlünüzce olur.
Rızk ve kısmet kapınız her daim açık olsun..