• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amarylliss Amarylliss canim bez torbalarin geldimi?
Geldi kuzum
20190101_172004.webp

Kuzum bez yada kumaş değil böyle naylonumsu birşey.
Annem diyordu Bime alışveriş çantası gelmiş aynı senin aldıkların gibi diye.Kumaş mı onlar demiştim yok bizim aldiklarimiz gibi sadece rengi farklı demişti.

Geldi kuzum
Eki Görüntüle 2220912
Kuzum bez yada kumaş değil böyle naylonumsu birşey.
Annem diyordu Bime alışveriş çantası gelmiş aynı senin aldıkların gibi diye.Kumaş mı onlar demiştim yok bizim aldiklarimiz gibi sadece rengi farklı demişti.
cok guzel gorunuyorlar fiyati neydi?
acaba tasir mi ya?
yani misal mesrubat un makarna pirinc falan tasir mi acaba alti saglam gibi durmuyor resimde bende almak istiyordum

cok guzel gorunuyorlar fiyati neydi?
acaba tasir mi ya?
yani misal mesrubat un makarna pirinc falan tasir mi acaba alti saglam gibi durmuyor resimde bende almak istiyordum
Pembe olan 1.80 tl.Diğeri 4 liraydi galiba.
Bana da çok sağlam gelmedi kuzum.Bez olsa taşırdı da bez değil işte.
Daha öyle denemedik.
Deneyelim bağalım:)

A101den su almıştım neyse şoka girdim kız kasadaki kız A dedim bunu başka yerden aldım burdan aldınız diyo sana yalan mı soyluycrm manyakmisin kızım dedim fisim var benim kasaki kiz hep ürünleri her gidisime iki kere geçiriyor sonra e bu üründen bidaha alın diyo beceremiyosan senin ne işin var dedim her zmn bunu yapiosun sen dedim

Bugün a101 gittim giderken de bim poseti goturdum kız bu bimin diyo napim dedim bedava vermiyosunuz evden getirdim tabiki dedim sonra soka gittim
aa tavra bak.
onaneymis sorma hakki yokki.
istedigim marka model gotururum
Ben baska markete ugrayip diger markete cokca girerim posetlerimle.

A101den su almıştım neyse şoka girdim kız kasadaki kız A dedim bunu başka yerden aldım burdan aldınız diyo sana yalan mı soyluycrm manyakmisin kızım dedim fisim var benim kasaki kiz hep ürünleri her gidisime iki kere geçiriyor sonra e bu üründen bidaha alın diyo beceremiyosan senin ne işin var dedim her zmn bunu yapiosun sen dedim
artik karisacak bu posetler yuzunden.
ama fisler sagolsun sokariz gozlerine.
en iyisi bez poset ya.
Alicam bende bakiniyorum

Pembe olan 1.80 tl.Diğeri 4 liraydi galiba.
Bana da çok sağlam gelmedi kuzum.Bez olsa taşırdı da bez değil işte.
Daha öyle denemedik.
Deneyelim bağalım:)
gorunusleri cok cici ama kuzum guzel gule kullan.
Guzel gunlerde kullan uygunda fiyati.

Merhaba hanımlar
bugün miskinlik günü
kek yaptım yarın işyerine götüreceğim
başka da bişey yapmadım dünden yemek var zaten

Sabah markete gittim bulaşık deterjanı ve çamaşır suyu aldım a101 den kadın poşet okutacakti almıyorum ben dedim cüzdanıma bir tane katlayıp goturmustum onun içine koydum geldim
İyi yapmışsın canım
ben daha alışveriş yapmadım yeni yılda ama sağdan soldan duydum kendi poşetini getirince baya bozuluyormuş kasiyerler

Kızlar bez posetlerden aldiniz mi?
Her market getirmis satiyor ama almadim.
ucuz nereden alabilirim acaba?

bende şu yurtdışında satılan katlanıp ufacık olanlardan vardı 2 tane de bez torbam var koyucam çantama
yarın şoka geliyormuş 4 lira
kendinden çantalı bulursam 1 tane de ondan alıcam

sok-2-ocak-2019-aktuel-sayfa4.jpg

Merhaba hanımlar
bugün miskinlik günü

İyi yapmışsın canım
ben daha alışveriş yapmadım yeni yılda ama sağdan soldan duydum kendi poşetini getirince baya bozuluyormuş kasiyerler

bende şu yurtdışında satılan katlanıp ufacık olanlardan vardı 2 tane de bez torbam var koyucam çantama

Aynen çok bozuldular almıyorum dedim bozuldular bozulursa bozulsun

Banada bozulan kasiyer catar insallah.
sen ver parasini posetlerimin ozaman derim ya da kasada birakirim eger bisi diyen kasiyer cikarsa.
Aslinda annemin elinden geliyor dikis.
dik dicem aliriz kumas bisi parca satiliyor pazarda.
annem keser vurur makineye

Merhaba hanımlar
bugün miskinlik günü

İyi yapmışsın canım

ondan bende 1 tane var tatilde plajda islaklari koyuyordum cilek canta
ama tartmaz sanki ince cunku

ondan bende 1 tane var tatilde plajda islaklari koyuyordum cilek canta
ama tartmaz sanki ince cunku
çok mu ince acaba yarın bir bakayım
markete çıkıyorum diye çıkmıyorum ki ben evden
hep iş dönüşü alıyorum o yüzden çantada taşımaya uygun olur diye düşünmüştüm.
her zaman bez çantaları taşıyamam küçük çanta kullanıyorum içinde çok yer kaplıyo

çok mu ince acaba yarın bir bakayım
markete çıkıyorum diye çıkmıyorum ki ben evden
hep iş dönüşü alıyorum o yüzden çantada taşımaya uygun olur diye düşünmüştüm.
her zaman bez çantaları taşıyamam küçük çanta kullanıyorum içinde çok yer kaplıyo
canim ifak tefegi tasirda deterjandi yagdi ne bilim agir seyleri nekadar tasir bilemedim.

aiy su dolap uygulasinda takaslasiyorlar guzel bisi aslinda.
Arkadasin falan olcak karsinda misal senin bulamadigin bisi alir koyar oraya veyahut onda olan senin hosuna giden bisi olur 5tl kadar dusurebiliyorsun sadece kargo dusuyor 2.99 senden mantikli ya.
birine bisi yollamak icin bile mis az bi kargo parasina yollarsin.
yapanlari okudum jeton dustu :)

Kızlar bez posetlerden aldiniz mi?
Her market getirmis satiyor ama almadim.
ucuz nereden alabilirim acaba?

Bende gittim bugün o sormadan çıkardım.
Bimden almıştım.1.5 tl di aldığımda bu söylentiler 1 yıldır var alıp koymuştum kenarıma hiççç para veremem 25 kuruş 25 kuruş biriktirir ekmek alırım. Ayrıca tükeyimde azalsın. Almanyada çok kullanıyorlar akrabamız hediye getirmişti annemde var 3 5 tane. Belliydi çok para isticekleri uyduruk bex poşetlere migros 5 tl diyor bu ne ya sapı kopcak 2 güne.
Ben aylık alışverişi çok yapıyorum pazar arabam boxuktu tamir etcem onla giderim
Birkaç parçaya çantama koymuştum bayadır var.
Eşimin cebinede küçük bez çanta koycam.
Paxarda fln geçerli değil sanıyorum ordaki poşetleride çöp poşeti yaparım.

Back
X