Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun.Bizde kp ile bime gittik
Tavuk
Tavuk göğsü
Siyah zeytin
Süzme peynir
Peçete
Pilavlık pirinç
Çay
Çay şekeri
Pişirme kagidi
Strec
Süt
Oğluma kakaolu süt
6 li soda
Yaş maya
Yumurta aldık
Daha aklıma gelmeyen bir kaç şey daha aldık 145 TL ödedik daha doğrusu kayın peder ödedi sağ olsun
Binden çanta aldık baya büyük ve kullanışlı 4.95 bir tane daha alsam yeter galiba baya bişi doldurdum getirmesi de kolay oldu
Ay onu annemde izliyoisler bitti zuhal topal izlicem.
tek izledigim gunduz kusagi bu.
sardim birakamiyorum.
3 hafta dizilerde cekilmicekmis.
yani aksamsa bisi izleyemiyoruz.
netten film izliyoruz aksam.
Kurabis kalmadi evde.
buzlukda 3 tanecik kuruvasan ve böreklerim var.
Aksam yine oglum 4 borek yedi.
sabahda esime 3 börek isittim.
1 haftaya onlarda biter.
Hafta sonu yine firin acarım ben.
ay evet ya yiyolar yiyolar begenmiyolarAy onu annemde izliyo
Kadın sıkma portakal suyu istedi kız yuhh dedik
Kesinlikle bende aynı kafadayim almicam eşimin montun cebine bile katlayıp koydum poşet dedim sakin alma poşet falan diye bende taktım vermem yani poşete sıra gelene kadar bı çok pet şişeler falan var ince onlara çözüm bulsunlar benceBereketli olsun.
Kola takma olayini sevdim ben.
Daha az yorar.
ellerimiz aciyordu posetle.
uzak marketlere pazar arabasi.
yakin marketlere bez poset artik.
Kimine gore ne var ki 1tl veririm alirim 4 poset mantigi olsada ben taktim almicam poset.
Ben disari sık cikmiyorum cikincada 2-3 market,kahvaltici, kuruyemisci falan geziyorum.
Niye oraya 25krs. otekine 50krs. verim.
gunluk 1 ekmek parasi.
boyle boyle zengin olunuyor.
10krs. markete 15krs. devlere kalacakmis.
İlk gün kadının evinde beğenmedik demişler,program bitince oturup yemekleri yemişler açız diye kızay evet ya yiyolar yiyolar begenmiyolar
Ben gecen hafta dr randevuma girdim
Dr dedi aksm noldu bu bebeklere ya dedi herkes kanamyla geliyor
Hepinizde aynı haftadasınız dedi.
Ben de anlamıyorm okadr cokki
kocinin kuzeni 3 çocuk doğurdu kız diyrki ilkinde hic bisy olmadı,2. de az lekem geldi ,3.de 5 ay yattım wc ye kalktm diyo.
Gün geçtikçe kötülüyır yani durum.
Rabbim herkese sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bacımmm![]()
Aaa aktüellerde göremedim benBugün bime gittim indirim vardı baldo pirinc 17.95 den 12 tl düşmüş iki paket aldım yumuşatıcı aldım 6 tlye peynir 6 tl tavuk ta kg 6 idi iyi oldu hatta iki tane daha alıp dolaba atsammi dusunuyorum
Diziler niye çekilmiyormuş lelli
Zaten yakında onlarda paralı olcakmış
Bir de haberlerde gördüm elektrik gece ucuz olcakmış tüm tarifelere mi yoksa gece tarifesi geçerli olana mı anlamadım.
Trt ye toplayacaklarmış trt de paralı olacakmış böyle bir söylenti var ne kadar doğru bilmem.![]()
Kadin dizimiz kaç tl ola ki?
Naber komşu topik![]()
iyi canim sen nasilsin.![]()
Kadin dizimiz kaç tl ola ki?
Naber komşu topik![]()
Aktüel deil yeni açıldı bizim orda şubeAaa aktüellerde göremedim ben