- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Pampam bol bol altınlardan birikimden konuşalım motive olalım400tl+kumbara 250tl
her ay 1 ceyrek mi alsak napsak?
nasil motive olurus ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pampam bol bol altınlardan birikimden konuşalım motive olalım400tl+kumbara 250tl
her ay 1 ceyrek mi alsak napsak?
nasil motive olurus ki

Hamarat suç ortağım ellerine sağlık.Yine yemekler bitti iyimi.
cay ve pasta faslindayiz.
2 tepsi acma cikti.
2 poset buzluga gitti 1 poset disarida biraktim oglum yedi bile
sabahda yerler.
Ben yarin ne pisircem dusunmeye baslim.
Buraya geleli 350 tl birikrirdim insan motuve oluyor harcamiyorum hatta markete gittim esimden aldim bez iki paket sleepy ucuz oluyor abur cubur yağ 203 tl tuttu esimde diyo napim dedim bez indirimdeydi dedim geçen pazarda 95 harcadimGecen sene her ay 1 gr alsaydim neredeyse 3binim falan olurdu atmayinca kenara olmuyor iste :/
gelin vallaSizin eve yerleşmek istiyoruz topikçe mümkünse![]()
Birikince kiyilmiyor dimi harcamayaBuraya geleli 350 tl birikrirdim insan motuve oluyor harcamiyorum hatta markete gittim esimden aldim bez iki paket sleepy ucuz oluyor abur cubur yağ 203 tl tuttu esimde diyo napim dedim bez indirimdeydi dedim geçen pazarda 95 harcadim
olmasin amin kuzuHamarat suç ortağım ellerine sağlık.
Afiyet olsun ama kilo olmasın:)
Anneye vereceksin fazla olanları artık..kız artık zaman eskisi gibi değil ben komşuya bir şey göndermeye de çekiniyorum mesela tatlı yapıyorum alt kattaki kadının 2 çocuğu var götürsemmi diyorum sonra ya atarsa diyorum eskiden komşumuz bir şey pişirip getirse nasıl iştahlı yerdik şimdi hepimiz tuhaf olmuşuz temiz yaptımı yapmadımı içine ne koydu acaba düşüne düşüne gerçekten zaman geçtikçe millet olarak sıyırıyoruz...eskisi gibi hepimiz doğal olsak insanlar güvenilir olsa ne güzel olurdu bahçemizde ızgara yapardık gelen geçene mutlaka ikram ederdik oturmasa bile ekmek içine koyar verirdik şimdi olsa ayyy o pistir şu pasaklıdır yok milletin ızgarasınamı kaldık daha neler neler geçer bu hastalıklı beyinlerimizdengelin valla
ciddi bazen pasta cok cikiyor verim birine diyorum hani ikram edim komsuda piser bize duser hesabi sevdiklerim uzaklar evime
binada komsum yok![]()
Aynen kiyamiyorumBirikince kiyilmiyor dimi harcamaya
Annemin tansiyonu cikiyor hamur isi yememsi gerek.Anneye vereceksin fazla olanları artık..kız artık zaman eskisi gibi değil ben komşuya bir şey göndermeye de çekiniyorum mesela tatlı yapıyorum alt kattaki kadının 2 çocuğu var götürsemmi diyorum sonra ya atarsa diyorum eskiden komşumuz bir şey pişirip getirse nasıl iştahlı yerdik şimdi hepimiz tuhaf olmuşuz temiz yaptımı yapmadımı içine ne koydu acaba düşüne düşüne gerçekten zaman geçtikçe millet olarak sıyırıyoruz...eskisi gibi hepimiz doğal olsak insanlar güvenilir olsa ne güzel olurdu bahçemizde ızgara yapardık gelen geçene mutlaka ikram ederdik oturmasa bile ekmek içine koyar verirdik şimdi olsa ayyy o pistir şu pasaklıdır yok milletin ızgarasınamı kaldık daha neler neler geçer bu hastalıklı beyinlerimizden

Banada 40-45 gelir hep.Aksm ben uyurken whattsap grubumuz karışmış
30 tl su faturası geldi yazmış arkadaş:)
30 tl mi demişler,bize 60-70 tl arası geliyor.
Evde yokuz gündüz,cocuk yok.
Bitlenirsiniz kız yazmış biri
Kıyamet kopmuş
Nedemek bitlenirsiniz,pismiyiz biz demiş kız haklı olarak.
Valla 30 tl bana hic gelmiyorBen de mi sıkıntı var acep.
Tlcde aşırı pintileri izliyorm.Adamlar nelerdn tasarruf ediyorlar valla.
Benimde kocinin duşları 2 saatBanada 40-45 gelir hep.
ama bizim sular cok tayzikli akmiyor ona bagliyorum.
Tesisat yuzunden.
Ama cok da harcarim.
yani makineler durmuyor.
dus da sık alinir.
ben hele abdest alirken yani isinsin diye biraz akitiyorum kovaya akitiyorum genelde balkon yikiyorum onunla ya da silme suyu oluyor.
Bi artisi bu bana galiba tesisatin eski olmasinin.
Yumurta bam telim oldu.kargolari vermemistim onlari verdim.
gelirkende markete girdim buzdolabinda bisi kalmadi.
esim spagettiyi peynirsiz yemez evde peynir kalmamis ki peynir delisiyiz kasar rendeledim beyaz peynir yoktu.
1 kalip beyaz peynir 26tl
yarim kilo zeytin 13tl
yarim kilo cecil. 16tl
1 koli yumurta 15tl
ogluma bardak ayran 10'lu 8tl
klozet icin blok 2 li 5.5tl
baydim paralari geldim.
daha mandalina, hamsi falan alicam.
yarin alirim onlari.
bir de acik salca satan bir yer gordum onu denicem yarin az az alicam cekirdek istiyorlar acik cekirdek begendik tadini cekirdek alirim.
Aman bitmiyor eksik.
marketde posetimi cikardim arkamda da biriyle fatih bey fatih bey diye telf konusan kasiyere 1 tane parlament diyen 40 yaslarinda bir hatun vardi suzdu beni ben poset cikarinca.
Niye boyle tuhaf bakiliyor cozemedim.
Alısirlar tez vakit umarim.
benim aldiklarim bugun 4 posete ancak sigardi.Yumurta bam telim oldu.
Yeminle bimden alcam dedim artık gecen.
8li yumurta 16 tl ya
4 günde bitiyor.
sabahları 2 tane kırıyorm.
Kek mek yapmıyorm Allahtan buara.
Ay hala bakıyorlar mı ya?3 market gezdiğimiz oluyı,her birinden 1 poşet alsak yanmışız![]()
suan yine mugedeler az bakim dedim adam hep ben yapmadim bilmiyorum diyo.İnstada gördüm palu ailesi gözaltına alınuyormus.Nihayettt