• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızceleer
Hayırlı günlerr
DÜn profiretol cekti cnm ayıptır söylemesi.
Öğlen yedim hemen
Aksm koci almaya geldi,o da getirmiş.Onu da gömdüm.
Kardesimde yemekteydik.
Orda da 3 çiğ köfte(etsiz tabi)sarma falan gömdüm.
Masadan koltuğa zor attım kendimi
Az dinlen dediler.Midem catlıcak ama .
Bi yatmışım 22.10 da gözümü açtım:silah:
Valla ayıp oldu ama kalktık eve geldik 23.00 de
Yine yattım.5 te uyandım
1-2 sarma yedim yine.Orda yediğim yetmedi:DYanıma da verdiler:D
Geri yattım 7 de kalktım.
Kafam oldu fadimenin düğünü yeminle:skandal:
Dra dicem bana bi liste verin onun dışında yemiyim bisey
Cozutuyorm çünkü
sonra sıkıntıyı ben cekiyorm.
Rapor param yatmış 135 tl.
Aksma taze fasulye+ meyhane pilavı var.
Umarım fazla yemem:olamaz:

günaydın...
lelliii özledim seni... :KK22: ve kızlar... sizleri de...:KK37:.

lellicim, bileğinde ağrı var mı? yada yordun mu biraz fazla sağ elini, sinirlerle ilgili birşey olabiliyor. benim oğlan bebekken sürekli sağ kolumla taşırdım ve o kolumda dediğin gibi acaip ağrı olurdu ama nedenini bilmezdim. sonra bir gece dayanılmayacak duruma gelince acile gitmiştik, doktor onu söyledi. aslında ağırlığı vücuduma verdiğimi sanıyordum ama meğer bileğimi de yormuş, oradaki sinirleri biraz ezmişim. bunu mesela bilgisayarda mouse la sık çalışanlar, el işi yapanlar, tlf da hep sağ elini baskın kullananlar da yaşıyor. biraz sağ bileğini dinlendirip, sola yüklenmeni tavsiye ederim. bandaj gibi birşeyi de bileğine sarman, hareketini kısıtlayacağı için faydalı olabilir. çok geçmiş olsun canım...

uzun zamandır baktırmadıysan arada bir kan sayımı fena olmaz ama bunun için gerekli olacağını sanmıyorum. ayrıca kötü düşünme:KK66:

Günaydın kızceleer
Hayırlı günlerr
DÜn profiretol cekti cnm ayıptır söylemesi.
Öğlen yedim hemen
Aksm koci almaya geldi,o da getirmiş.Onu da gömdüm.
Kardesimde yemekteydik.
Orda da 3 çiğ köfte(etsiz tabi)sarma falan gömdüm.
Masadan koltuğa zor attım kendimi
Az dinlen dediler.Midem catlıcak ama .
Bi yatmışım 22.10 da gözümü açtım:silah:
Valla ayıp oldu ama kalktık eve geldik 23.00 de
Yine yattım.5 te uyandım
1-2 sarma yedim yine.Orda yediğim yetmedi:KK70:Yanıma da verdiler:KK70:
Geri yattım 7 de kalktım.
Kafam oldu fadimenin düğünü yeminle:skandal:
Dra dicem bana bi liste verin onun dışında yemiyim bisey
Cozutuyorm çünkü
sonra sıkıntıyı ben cekiyorm.
Rapor param yatmış 135 tl.
Aksma taze fasulye+ meyhane pilavı var.
Umarım fazla yemem:olamaz:
Çok hızlı gidiyorsun aman aman daha hamileliğin başındasın ... 20 haftadan sonra iştah coşuyor söylim o zaman 3 ev seni doyuramaz kız :KK70:şimdilik porsiyonları küçük tut kilo aldınmı bu arada...
Ben 13.haftaya geldiğimde sadece 1 kilo almıştım..
Ondan sonraları iştah açılıyor işte 35.haftalıkken toplam 20 kilo olmuştu

Çok hızlı gidiyorsun aman aman daha hamileliğin başındasın ... 20 haftadan sonra iştah coşuyor söylim o zaman 3 ev seni doyuramaz kız :KK70:şimdilik porsiyonları küçük tut kilo aldınmı bu arada...
Ben 13.haftaya geldiğimde sadece 1 kilo almıştım..
Ondan sonraları iştah açılıyor işte 35.haftalıkken toplam 20 kilo olmuştu
51.300le ilk kontrole girdim.
Aksm 49.700 dü kardeşimde tartıldım ama cmrts drda tartılcm.
Dr da 14 kilonun üzerine istemiyorm dedi.
Biraz cozuttum ama toparlıcam inss:)

Geçmiş olsun kuzum
Benimde aklıma gün içinde çok iş yapıyorsun ya ondan olabileceği geldi.
İnşAllah önemli birşey değildir kuzum.
Esimde dun hemen kotu dusunme yormussundur onun agrisi 1hafta surer dedi.
kan pihtilasmasi kafama takildi dusukde olunca genelde kan pihtilasmasi dusuk ve kol omuz agri seklinde belirti gosterirmis.
bi randevu yakalasamda anlasak.

Günaydın kızlar ne zamandır yazamadım ama takip ediyorum
Yarı yıl tatiline az kaldı 1 hafta sonra İstanbula yolculuk başlasın :)
Okadar çok özledim İstanbulu gün sayıyorum resmen
Ailemde öyle gün sayıyolar ama benden çok torunları için :)
Kaç gün kalıcağımız belli değil eşimin kardeşi ameliyat olduktan sonra çok durmadan döneriz heralde kendi evinde rahat ederler bakalım
5 6 gündr olsa gezmiş olurum
Bgunki menüm kurutulmş fasulye vardı onu patatesli soğanlı kavurucam çok güzel oluyo
Birdaha buzluğa atmıcam fasulye falan sevmedim çok patlıcanıda sevmedim en iyisi kurutmak anladım
Birde ıspanaklı börek yapıcam yanınada çay yada ayran yeter
Elimizde 7000 kadar paramız var babama borcumuzu biriktiriyoruz bir yandan altın hesabına atalım dedik ondada altın yükseldi keşke ptesi atsaydık ya bakalım düşerse az daha atarız
En azından değer az kaybeder her geçen gün paramız değer kaybediyor nasıl olsa
@tr_lelli geçen gün benimde kolum omzumdan itibaren çok ağrımıştı uyuyanamıştm ağrı kesici içmiştim heralde o kolumun tarafına çok yattıgımdan ağrıdı sonra geçmişti canım ama sen genede ağrı devam ederse bi dra görün

51.300le ilk kontrole girdim.
Aksm 49.700 dü kardeşimde tartıldım ama cmrts drda tartılcm.
Dr da 14 kilonun üzerine istemiyorm dedi.
Biraz cozuttum ama toparlıcam inss:)
Ödemin cok olmazsa kotarirsin kuzu. ödem cok siskinlik yapiyor ozellikle son aylarda

Günaydın kızlar ne zamandır yazamadım ama takip ediyorum
Yarı yıl tatiline az kaldı 1 hafta sonra İstanbula yolculuk başlasın :)
Okadar çok özledim İstanbulu gün sayıyorum resmen
Ailemde öyle gün sayıyolar ama benden çok torunları için :)
Kaç gün kalıcağımız belli değil eşimin kardeşi ameliyat olduktan sonra çok durmadan döneriz heralde kendi evinde rahat ederler bakalım
5 6 gündr olsa gezmiş olurum
Bgunki menüm kurutulmş fasulye vardı onu patatesli soğanlı kavurucam çok güzel oluyo
Birdaha buzluğa atmıcam fasulye falan sevmedim çok patlıcanıda sevmedim en iyisi kurutmak anladım
Birde ıspanaklı börek yapıcam yanınada çay yada ayran yeter
Elimizde 7000 kadar paramız var babama borcumuzu biriktiriyoruz bir yandan altın hesabına atalım dedik ondada altın yükseldi keşke ptesi atsaydık ya bakalım düşerse az daha atarız
En azından değer az kaybeder her geçen gün paramız değer kaybediyor nasıl olsa
@tr_lelli geçen gün benimde kolum omzumdan itibaren çok ağrımıştı uyuyanamıştm ağrı kesici içmiştim heralde o kolumun tarafına çok yattıgımdan ağrıdı sonra geçmişti canım ama sen genede ağrı devam ederse bi dra görün
canim uzerine yatma agrisi degil bu degisik bir agri. Misal suan okadar agri yok.
ozellikle aksam parmaklarina vuruyor elim bi soguyor bi isiniyor degisik bisiler oluyor tovbeestg. felcmi geliyo noluyo bile dedim.
Parmaklarim sanciyor.
Gunduz daha iyi aksam daha cok.
bi randevu yakalimde kafama takarim ben.

Bi donem benim gogus kafes kemiginde bir sislik oldu. bagrimiz dedigimiz yer.
cok kafama taktim herkese eliyle baktiriyordum.
Evet var sislik dediler.
beb doktora gittim doktor eliyle muayine etti o da bi iyice tetkik istedi.
ben sikayetlerini fazla yazicam yoksa iyice bakilmaz oksuruk vs de yazicam dedi.
Allah razi olsun iyi bir doktordu.

Bi mak. soktular sonucu aldim.
Kanserle ilgili bile kitle bilmem neysi falan negatif yaziyordu okuyana kadar canimdan can gitmisti.
o donem acaba kemik de mi kitle var diye korkmustum.

Ay saglik iste dunde diyorum ki esime oglum daha kucuk bisey cikmasa bari evin felaket tellali benim.

Senin gorumcen nasil ooldu?

günaydın...
lelliii özledim seni... :KK22: ve kızlar... sizleri de...:KK37:.

lellicim, bileğinde ağrı var mı? yada yordun mu biraz fazla sağ elini, sinirlerle ilgili birşey olabiliyor. benim oğlan bebekken sürekli sağ kolumla taşırdım ve o kolumda dediğin gibi acaip ağrı olurdu ama nedenini bilmezdim. sonra bir gece dayanılmayacak duruma gelince acile gitmiştik, doktor onu söyledi. aslında ağırlığı vücuduma verdiğimi sanıyordum ama meğer bileğimi de yormuş, oradaki sinirleri biraz ezmişim. bunu mesela bilgisayarda mouse la sık çalışanlar, el işi yapanlar, tlf da hep sağ elini baskın kullananlar da yaşıyor. biraz sağ bileğini dinlendirip, sola yüklenmeni tavsiye ederim. bandaj gibi birşeyi de bileğine sarman, hareketini kısıtlayacağı için faydalı olabilir. çok geçmiş olsun canım...

uzun zamandır baktırmadıysan arada bir kan sayımı fena olmaz ama bunun için gerekli olacağını sanmıyorum. ayrıca kötü düşünme:KK66:
Canim hosgeldin.
suan testler aklimda degil ama pihtiyla ilgili test yapiliyormu acaba hamilelik baslarinda yani bi testler yaptiriyoruz ama hatirlayamadim suan.
olaa ve yapilsa orada cikardi.
Doktorda ozaman pihtidan falan gibi bisi demedi.
Dusugu bir seye baglamadi yani.
su sebepden olmus demedi bize.
Herseyden olabilir dedi.

Hemsire sadece sagliksizmis bu bebek öyle dusun olsaydi bi sorun olacakti dedi.

bilegimde degil agri canim kolun hemen altindaki baldir kismi varya oaradan basliyor.
omuzumda agri yok.
ust koldan baslayip parmaklarima vuruyor.
Elim gucsuzlesiyor.
yani bir kac tabak kaldiramiyorum.
evi supururken solla supurmeye calisiyorum.
yemek karistirirken sola abaniyorum falan.

Anneme soylemedim bi donem o da 1 tabak bile tasiyamiyordu sinir sıkısmasi demisti dr. nasil gecmis sorcam ona bugun

tr_lelli tr_lelli Görünürde bişeyi yok canın ama ağrısı oluyo onuda aspirin kesiyomuş ondan içiyo ağrıyınca
Bakalım radyo frekans yöntemiyle ameliyat yapıcaklarmış nasıl olucak bakalım
O yöntem daha kolaymış normal ameliyattan diye duydum ama bakalım
İnş iyi geçer

Esimde dun hemen kotu dusunme yormussundur onun agrisi 1hafta surer dedi.
kan pihtilasmasi kafama takildi dusukde olunca genelde kan pihtilasmasi dusuk ve kol omuz agri seklinde belirti gosterirmis.
bi randevu yakalasamda anlasak.
Zorlama kolunu canından kıymetli değil hicbir şey kuzum
Dinlen yorma kendini bak gözüm üstünde ona göre :)

tr_lelli tr_lelli Görünürde bişeyi yok canın ama ağrısı oluyo onuda aspirin kesiyomuş ondan içiyo ağrıyınca
Bakalım radyo frekans yöntemiyle ameliyat yapıcaklarmış nasıl olucak bakalım
O yöntem daha kolaymış normal ameliyattan diye duydum ama bakalım
İnş iyi geçer
insallah sagligina kavusur.
valla insanin agriyan bir yeri saglik problemi olunca sadece saglik istiyor napcan iste

tr_lelli tr_lelli çok geçmiş olsun b eninde omzundan koluma vuran ağrı oldu nefes aldıkça verdikce sağ kolum ağrıdı bilmiyorum niye çok şükür bu gün biraz daha iyi acaba havalardan falan mı bilmiyorum

tr_lelli tr_lelli çok geçmiş olsun b eninde omzundan koluma vuran ağrı oldu nefes aldıkça verdikce sağ kolum ağrıdı bilmiyorum niye çok şükür bu gün biraz daha iyi acaba havalardan falan mı bilmiyorum
aklimada geldi
zaten ilk aklima sogukdan, yel (yel gezer bi de), sinir sıkısmasi, pihtilasma geldi.
Kensime teshis koymaya calistim ama aksam yogun agri degisik.
randevu alana kadar gecer belki.

Benim esim boyun fitigindan ameliyat oldu onun kollari cok agrirdi.
uyuyamazdi agridan
Boynumda agri yok benim annem olsa bukadar arastirmaya az daha okusaydin keske derdi simdi :)
Herseyi detayli okuyorum bakiyorum teshis falan ya

Canim hosgeldin.
suan testler aklimda degil ama pihtiyla ilgili test yapiliyormu acaba hamilelik baslarinda yani bi testler yaptiriyoruz ama hatirlayamadim suan.
olaa ve yapilsa orada cikardi.
Doktorda ozaman pihtidan falan gibi bisi demedi.
Dusugu bir seye baglamadi yani.
su sebepden olmus demedi bize.
Herseyden olabilir dedi.

Hemsire sadece sagliksizmis bu bebek öyle dusun olsaydi bi sorun olacakti dedi.

bilegimde degil agri canim kolun hemen altindaki baldir kismi varya oaradan basliyor.
omuzumda agri yok.
ust koldan baslayip parmaklarima vuruyor.
Elim gucsuzlesiyor.
yani bir kac tabak kaldiramiyorum.
evi supururken solla supurmeye calisiyorum.
yemek karistirirken sola abaniyorum falan.

Anneme soylemedim bi donem o da 1 tabak bile tasiyamiyordu sinir sıkısmasi demisti dr. nasil gecmis sorcam ona bugun

hoşbuldum:)

ben de düşük olduğunda öyle düşünüyorum güzel demiş hemşire, birçok yerde de okudum, bebekte bir sorun olduğunda metabolizmamız mükemmele ayarlı olduğundan sorunlu parçayı atarmış diye... tabii anne bunu bilse de üzülüyor haklı olarak. bebek istiyorsan düşük oldu diye vazgeçme. tekrar denemelere başla:) bir de kız annesi olmak yakışırdı sana hani:) tabii hayırlısı herşeyin...

sinir sıkışması olduğunu düşündürüyor anlatımın. ileri aşamada ameliyat bile gerektirebilen bir durum ancak dinlenmeyle düzeltilebiliyor. dikkatli ol ve kendini koru. biraz da el emeği olmayan şeyler yedir şu beylere:) hep hamur işi,kurabiye falan nazar oluyosun tabii:)) :nazar::hamarat: makarna yesinler bir süre:-)

pıhtılaşma sorunun olsa adet döneminde de olurdu Allah korusun, değildir inşallah... ama yine de baktır bir kan testine. ayrıca herşeyin altında da birşey arama lütfen:) bir beze çıkmış hemen kanser yapmış kendini yaa:) içini ferah tut, Allahın seni o korktuğun hastalıklardan koruma altına aldığını düşün. olumlu düşünceler lütfennn:):KK75:

aklimada geldi
zaten ilk aklima sogukdan, yel (yel gezer bi de), sinir sıkısmasi, pihtilasma geldi.
Kensime teshis koymaya calistim ama aksam yogun agri degisik.
randevu alana kadar gecer belki.

Benim esim boyun fitigindan ameliyat oldu onun kollari cok agrirdi.
uyuyamazdi agridan
Boynumda agri yok benim annem olsa bukadar arastirmaya az daha okusaydin keske derdi simdi :)
Herseyi detayli okuyorum bakiyorum teshis falan ya
Bende boyun fıtığının falan diye araştırmıştır inşallah değildir çok şiddetli bir ağrıdı doktora görünmekte fayda var kalp sorunu bile olabiliyor gerçekten
Benimde eşim öyle söylüyor anneniz gibi

hoşbuldum:)

ben de düşük olduğunda öyle düşünüyorum güzel demiş hemşire, birçok yerde de okudum, bebekte bir sorun olduğunda metabolizmamız mükemmele ayarlı olduğundan sorunlu parçayı atarmış diye... tabii anne bunu bilse de üzülüyor haklı olarak. bebek istiyorsan düşük oldu diye vazgeçme. tekrar denemelere başla:) bir de kız annesi olmak yakışırdı sana hani:) tabii hayırlısı herşeyin...

sinir sıkışması olduğunu düşündürüyor anlatımın. ileri aşamada ameliyat bile gerektirebilen bir durum ancak dinlenmeyle düzeltilebiliyor. dikkatli ol ve kendini koru. biraz da el emeği olmayan şeyler yedir şu beylere:) hep hamur işi,kurabiye falan nazar oluyosun tabii:)) :nazar::hamarat: makarna yesinler bir süre:-)

pıhtılaşma sorunun olsa adet döneminde de olurdu Allah korusun, değildir inşallah... ama yine de baktır bir kan testine. ayrıca herşeyin altında da birşey arama lütfen:) bir beze çıkmış hemen kanser yapmış kendini yaa:) içini ferah tut, Allahın seni o korktuğun hastalıklardan koruma altına aldığını düşün. olumlu düşünceler lütfennn:):KK75:
Yoruyorum evet ya hergun supurge yap, yemek yap. o acma bile insani yoruyor yogur ac ugras.
Bi sure dinlendiricem kolumu sarip hayirlisi bakalim.
Bende boyun fıtığının falan diye araştırmıştır inşallah değildir çok şiddetli bir ağrıdı doktora görünmekte fayda var kalp sorunu bile olabiliyor gerçekten
Benimde eşim öyle söylüyor anneniz gibi
sag kol olunca kalp kriziyle alakali olmazmis baya okudum.
Bakalim gecer insAllah.

Son düzenleme:
Back
X