- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 tl ıspanakKızlar pazara gittim i ne pahaliliktir Yarabbi soğan patates in kilosu 7 tl
Salatalık 7 TL taze soğan 5 TL havuç 4 TL pazar cep yakıyor Allah yardımcımız olsun inşallah

Annemde öylr dedi.Kızlar pazara gittim i ne pahaliliktir Yarabbi soğan patates in kilosu 7 tl
Salatalık 7 TL taze soğan 5 TL havuç 4 TL pazar cep yakıyor Allah yardımcımız olsun inşallah
Dün koci 20 tl den hamsi almak için tezgaha girmiş adam o an aksm pazarı 20 tllik hamsi 10 tl demiş balıkcıAnnemde öylr dedi.
pirasa 7tlmis karnabahar 6tl.
Ay nolcak böyle sebzenin zamaninda sebze yiyemiyoruz resmen.
Ben balik istemistim 30tl vermistim balik aldi bana.
Kendide pek bisi almadan gelmis.
ohh afiyet olsun.Dün koci 20 tl den hamsi almak için tezgaha girmiş adam o an aksm pazarı 20 tllik hamsi 10 tl demiş balıkcı
1,5 kilo almış ama nasıl aldm sen sor diyo.
Bir anda bütün pazar tezgaha kostu diyo
Sansına almış.Nasılda güzeldi.Ufacık değil öyle.
Tazecikmis.
Vallahi aynen öyle pırasa alacaktım 6 TL bir kilo yetmez iki kiloda alamam butcem yetmez8 tl ıspanak
5 tl de su harcarsın
yanına ek yemek lazım.Vitamin alcaz die nerden baksan 20 tl.Kalabalık ailelere 1 kiloda yetmez.
Allah kolaylık versin hepimizee![]()
Vallahi ne yapacağımı şaşırdım Allah'tan dondurucular var da biraz olsun iyi oluyor millet ne yiyip ne içecek aç kalalım en iyisiAnnemde öylr dedi.
pirasa 7tlmis karnabahar 6tl.
Ay nolcak böyle sebzenin zamaninda sebze yiyemiyoruz resmen.
Ben balik istemistim 30tl vermistim balik aldi bana.
Kendide pek bisi almadan gelmis.
aslinda cok yemek secen zor bir cocuk ama ihlamurunu(limonlu) meyvesini, kuruyemisini(cevizi,findigi) balını,pekmezini asla eksik etmem.
Dısaridan 2 ayda 1 ancak yemek aliriz.
Genelde pizzasindan hamburgerine evde yaparim.
en son nezaman pastane simiti pogacasi yemis hatirlamiyordur bile.
sanirim ilkokulda falandir almiyoruz cunku
Meyveyi evdeyse hic abartmiyorum gunde 3 defa yer meyve salatasi seklinde.
Cok seviyor.
Kucukkende öyle ateslenen bir cocuk degildi hic ilkli kemiklerle etsulariyla beslerdim.
Demek gercekden bu virus bagisikligi zorluyor.
Antibiyotiksiz gecmeyecek gibi demek.
Allah korusun hepsini
Bende sizin gibi iligiyle birlikde suyunuda koydum.Evet dediğim gibi maşallah çok güzel besleniyor seçse bile yinede hep ev yemekleri yiyor sizinde katkınız cok tabi beslenme alışkanlığının oluşmasında
Lafı açılmışken ben bişey sorsam 10 aylık bebeğimin çorbAlarına bende uzun saatler kaynatıp kagıt bardaklara böldüğüm et suyundan koyuyorum corba genelde iki gunluk oluyor ama asla cok yiyem bir bebek değil yani yaptıgımın yarısını anca yiyordur geçenlerde bir yazı okudum ilikli kemik suyu boy gelişimini etkiliyor diye siz nasıl kullandınız öğünlerinde
kaynanasida cok guzel yemek yapar diyince beklentiye girdim simdiye kadar ki en kotuydu sanirim.Lelli Zuhal topal bende izledim o gelin hep kaynanası yapiyomusya hazirci kız belliydi ta alışverişte eli pek yakismiyodu
Niye katılıyorlar bende anlamadım.babyloading87 bacim zuhaldeki gelinin tatlisi yandi bir daha yapti tatlida pogaca tatlisi :)
salatasi yetismedi.
sofrasini kuramadi.
Ay bana bisi oldu devam edemicem diye diye yapmadi resmen dinlencem dedi.
Niye katilmis bilemedim.
6 kisi var 5 patlican almis.

Gecmis olsn kuzuuAksam banada bir usume geldi.
Cikamadim battaniye altindan.
Esim su isitip getirdi su torbasiyla..
Oglumlada ilgilenemedim ancak yemek verdim.
ilaclarini ic dedim.
Esim tatliyi cok begendi onceden yapardim ama cok sene oldu yapmayalı unutmus.
Diyoki kimseye verme ondan ben yicem onlari diyor :)
ye sen yaparim yine dedim sanki dersin evde hic pismiyor he.
usumem gecti simdi de uykum kacti.
Mikrodalgam bozuldu galiba ona canim sıkildi.
dumanlar cikti icinden.
Bir daha denemeye korktum cektim fisini.
rahat oluyordu ya.
Daha ocak alamamisken o cikti bi de.
Amannn bitmiyor dunya derdi