• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar ben bebek düşünüyorum yaşımda 34 olacak reglim de 2,5 gün sürüp bitiyor.Bir baktırmak istiyorum sıkıntı var mı diye.Normal kadın Doğum doktoruna mı gitsem yoksa arkadaşım bir doktor tavsiye etti tüp bebek merkezinde çalışıyormuş doktor çok övdü.Şimdi oraya da gitsem direk tüp bebek derler diye karar veremedim napsam bir an evvel kontrole gitmeliyim malum yaş geçiyor
Once kadın doğum drna git cnm.
Tüp bebek kolay 1 süreç değil.
Reglilerin norml zmanlıysa,yumurtlama da sıkıntı yoksa 1 yıl içinde kendiliğinden olur zaten.

Günaydın kızlarrr
Dün harcamasız bi gün geçirdim:halay:
Bugun folikasidim bitti 50-55 tl ona vercm
Bu 52 hafta kumbarasına başladım güya anam 3.hafta 3 tl atamadım ya:bicak:
Bozukluklar hep ekmeğe gidiyo :)
H.sonuna kadar 1.5 tl atmam lazım kumbaraya dedim kociye:KK70:
Sabah 10 tl atms saolsun.
Ölcem nakitsizlikten:KK70:
Aksam annemdeyiz
Mercimekli köfte aşerdim gel dedi yaparm ben sana:KK70:
Arkadasmın dogm günü,gruptan yazdılar sen biliyrsn bu isleri ciçek yollayalım diye.
Valla gecen sene orkide yolladık.
Kimse elini cebine atmadı.
Ben karttan geçtim.Kimse sonradan biz sana verelim demedi yani
Tam oralı olmuyum.Diyodum.Baktım esi sehir dışına kaçırmış dogmgünü için.
Dedim kızlar h.ici yollarız
Kendi adıma yollucam cok sevdiğim arkadsm .
Herkes yollasın kendi napim yani.
Aynı seyi grupta bi kişi daha yaptı bana gecen sene.
Bi kutu mutlulık ajandaları var bende meşhur.
Biri dediki hocama yollucam sen alır mısın ?
Aldım kargoladım 50 tl flandı.
Kapı duvar.Hic sormadı bile.
Ben zorunda mıyım senin hocana hediye yollamya yani:KK70:
Ay bak sabah sabah dellendim yine.Tek kendim yollucam ciceğimi:)
Alla alla bir yasima daha girdim.
Kız o nasil bisi sen al veririm.
Bana biri yapmaya calisti bunu sana olan bana olcakti yapmadim.
tabak almistim netten sen al ben sana verim dedi.
Site bu tabak bu kendin alirsin dedim.
Su insan kullananlardan nefret ediyorum.
Mesela bir yere gidilir herkesin cebinde akrep vardir.
Yahu herkes yedigini ödesin iste ben kimseden gecinmeye calismam ama kimseninkinide ödemek istemem.

Paran yok yeme yani oturma o 20-30tl kâr sayiyorlar ya.
akbil parasini kâr sayani tanidim.
Bir de durumlari nasil iyi para bol.
cok iticiler evlerden ırak.

Günaydın kızlarrr
Dün harcamasız bi gün geçirdim:halay:
Bugun folikasidim bitti 50-55 tl ona vercm
Bu 52 hafta kumbarasına başladım güya anam 3.hafta 3 tl atamadım ya:bicak:
Bozukluklar hep ekmeğe gidiyo :)
H.sonuna kadar 1.5 tl atmam lazım kumbaraya dedim kociye:KK70:
Sabah 10 tl atms saolsun.
Ölcem nakitsizlikten:KK70:
Aksam annemdeyiz
Mercimekli köfte aşerdim gel dedi yaparm ben sana:KK70:
Arkadasmın dogm günü,gruptan yazdılar sen biliyrsn bu isleri ciçek yollayalım diye.
Valla gecen sene orkide yolladık.
Kimse elini cebine atmadı.
Ben karttan geçtim.Kimse sonradan biz sana verelim demedi yani
Tam oralı olmuyum.Diyodum.Baktım esi sehir dışına kaçırmış dogmgünü için.
Dedim kızlar h.ici yollarız
Kendi adıma yollucam cok sevdiğim arkadsm .
Herkes yollasın kendi napim yani.
Aynı seyi grupta bi kişi daha yaptı bana gecen sene.
Bi kutu mutlulık ajandaları var bende meşhur.
Biri dediki hocama yollucam sen alır mısın ?
Aldım kargoladım 50 tl flandı.
Kapı duvar.Hic sormadı bile.
Ben zorunda mıyım senin hocana hediye yollamya yani:KK70:
Ay bak sabah sabah dellendim yine.Tek kendim yollucam ciceğimi:)

Valla her yerde var böyle insanlar ya bence uzak dur sen yap diyenlerden aynı şeyler benimde başıma geldi biz ablamlarla pikniğe giderdik eşim alır genelde bizim arabayla giderdik bigun eşim yine pikniğe gidelim dedi eşimle eniştem markete gidecekler ablanin eve alinacaklar varmış neyse listeyi aldı gitti bi iki parça neyse kasaya gelmişler piknik malzemeleri ni eniştem ayırmış esimden taraf vermiş kendine aldıklarını odemis benimki pikniğe aldıklarını odemis neyse bu ayırdığını ben bilmiyorum ablanin kızı getirdi malzemeleri bide baktı bir sürü kocası aldı sandı peyniri bir fırlattı ben sana alma demedimmi diye duvara tabi ben bozuldumm genelde piknik alışverişin parasını kocam verir pikniğe gittik işte eşimin suratı bozuk eve geldik dedim noldu markette böyle yaptı dedi bende ablam peyniri fırlattı dedim enistemmi aldı piknik malzemelerini dedim Yoo dedi kendi eve aldıklarını odedi sadece dedi o gün bugündür onlarla pikniğe gitmiyorum mesefemide koruyorum

Ablamdan böyle yine çalışırken param kalmadi ertesi gün maaş alcam 20 tl ver aksama veririm dedim gitmiş annemede demiş ki senin kızın sürekli para aliyo vermiyor demiş .halbuki sürekli maaş aldikca eline 50 100 evine market alışverişi yapar verirdim annemde bilmez bunu yani ondan sonra para vermeyi de alışverişinde kestim kendim biriktirmeye başladım.megerse kendi annemde babamdan benden aldıklarında dolar Euro yapmiyomjs ev alırken bozdurdu salak kafam dedim

Ay duyguların depresti yine[/QUOTE]

valla kizlar heryerde her sulalede falan var böyle tipler ayık olun yedirmeyin rizkinizi kimseye.
Ben kimsenin kapisina gidip para istemiyorum Allahda muhtac etmesin kimsede gelmesin valla.
para muhabbetlerini sevmiyorum.
Herkes ayagini yorganina göre uzatsin.

Valla her yerde var böyle insanlar ya bence uzak dur sen yap diyenlerden aynı şeyler benimde başıma geldi biz ablamlarla pikniğe giderdik eşim alır genelde bizim arabayla giderdik bigun eşim yine pikniğe gidelim dedi eşimle eniştem markete gidecekler ablanin eve alinacaklar varmış neyse listeyi aldı gitti bi iki parça neyse kasaya gelmişler piknik malzemeleri ni eniştem ayırmış esimden taraf vermiş kendine aldıklarını odemis benimki pikniğe aldıklarını odemis neyse bu ayırdığını ben bilmiyorum ablanin kızı getirdi malzemeleri bide baktı bir sürü kocası aldı sandı peyniri bir fırlattı ben sana alma demedimmi diye duvara tabi ben bozuldumm genelde piknik alışverişin parasını kocam verir pikniğe gittik işte eşimin suratı bozuk eve geldik dedim noldu markette böyle yaptı dedi bende ablam peyniri fırlattı dedim enistemmi aldı piknik malzemelerini dedim Yoo dedi kendi eve aldıklarını odedi sadece dedi o gün bugündür onlarla pikniğe gitmiyorum mesefemide koruyorum

Ablamdan böyle yine çalışırken param kalmadi ertesi gün maaş alcam 20 tl ver aksama veririm dedim gitmiş annemede demiş ki senin kızın sürekli para aliyo vermiyor demiş .halbuki sürekli maaş aldikca eline 50 100 evine market alışverişi yapar verirdim annemde bilmez bunu yani ondan sonra para vermeyi de alışverişinde kestim kendim biriktirmeye başladım.megerse kendi annemde babamdan benden aldıklarında dolar Euro yapmiyomjs ev alırken bozdurdu salak kafam dedim

Ay duyguların depresti yine
[/QUOTE]
Uhh insanın ablası böyle yaparsa ölmüşüz gömenimiz yok.
Benim kardeşimin eli cok acıktr
Ama anlaşmamız var,yemege çıkınca 1 onlar öder 1 biz öderiz.
Hersene sevgililer günü kutlarız dısarda,1 sene biz,1 sene onlar öder.
Kimse kimsye yük olmaz..
Var böyle köylü kurnazları
sen öde ben veririm.Vermesen de bi sor yani,bi teklif eto_O

valla kizlar heryerde her sulalede falan var böyle tipler ayık olun yedirmeyin rizkinizi kimseye.
Ben kimsenin kapisina gidip para istemiyorum Allahda muhtac etmesin kimsede gelmesin valla.
Doğru diyorsun lelli Allah muhtaç etmesin kimseye maşallah her yerde dolu benim etrafımda bolcana eşimin ailesi biri düğününde rezil ettiler hem bisey almadılar hem düğünden sonra takılarını almaya kalktılar vermedim eşim vercez etcez dedi seni şuracıkta bırakırım dedim.dugunun ertesi günü kvgile eşimin amcası gelmiş takıları almaya sen kim oluyorsun dedim millet aç kurt gibi gittim bankaya yaptırdım oh sefam olsun.ev almadan bir yıl önce abimin kaynanasigil neymiş araba alcakmisti 60 milyara neymiş bileşiklerinin borç ver ya dedin ben salk miyim kendim binerim kimseye altın pul veremem dedim.yiyecek yer arıyor millet

Aynenn
2dir basıma gelio,artık uyandım.
Hele ajanda meselesine acayip uyuz olmuştum.
Gecen onu yapan arkadasın 200 tl si calınmıs.Grupta yazdı sinirim bozuldu falan diye.
Sormadım valla Allah var,ihtiyacın var mı lazım mı bisey dite.
Baskası olsa sorarım özelden.Bak lazımsa ayarlarız dite
Gecmş olsn dedim geçtim..

Doğru diyorsun lelli Allah muhtaç etmesin kimseye maşallah her yerde dolu benim etrafımda bolcana eşimin ailesi biri düğününde rezil ettiler hem bisey almadılar hem düğünden sonra takılarını almaya kalktılar vermedim eşim vercez etcez dedi seni şuracıkta bırakırım dedim.dugunun ertesi günü kvgile eşimin amcası gelmiş takıları almaya sen kim oluyorsun dedim millet aç kurt gibi gittim bankaya yaptırdım oh sefam olsun.ev almadan bir yıl önce abimin kaynanasigil neymiş araba alcakmisti 60 milyara neymiş bileşiklerinin borç ver ya dedin ben salk miyim kendim binerim kimseye altın pul veremem dedim.yiyecek yer arıyor millet
Bana kvde tek oğlum var düğünsüz olmaz diye tutturdu.
Nisanlıyız eşim issiz ozaman.Ne dğünü dedik.Nikah yeter dedik.
Hayatta olmaz dedi.
Salon 5500 tl.
Esim tazminatından 2500 tl nakit ödedi.
Ben sanıyorm kpder ödücek:D
Düğün sonu boynumdaki nakitlerle salon parası verdi kpder.
Gelde helal et?Allah görüyr bunları cnm.

Ev aldık kurutldum eşimin ailesi aç kurt gibi ikide bir istediler amcası obur amcası ailesi sattım ev aldım.kurtuldum çalışmışlar bide düğün olunca hemen alıyorlar bütün gelinlerinkini yediler ya allahtan ben vermesinde yiyemedi

Ben insanlara icinden gelerek bir ihtiyacini almayi ya da yardim etmeyi seviyorum.
Ama bunu benim görevimmis gibi görendende aninda soguyorum.
Bi salın insanları bi rahat bırakin.
Hele bu zamanda herkes ekmeginin derdinde.
valla borç bile vermiyor artik kimse.

Bu arkadasim benden ödunc kitap istedi okuyup vermelik vermedi.
Bu kucuk bisi ben ona hediye ederdim zaten ama o ince cizgi varya o guveni zedeliyor.
ödunc aliyorsan vereceksin.
Birine bi para vermistim az bir mebla kebdine alacagi seyden banada alirmisin dedim.
baska semtten alacakti alirik dedi.
parayi verdim ne o istedigim sey var ortada ne de para tam 2 sene oldu.
bu ikisiylede gorusmeyi kestim.
Benim icin güven önemli.
Bunlar unutulmayacak seyler.
ha benden istesin ben verim ama salaga yatani sevmem.

Deneyin insanlari.

Alla alla bir yasima daha girdim.
Kız o nasil bisi sen al veririm.
Bana biri yapmaya calisti bunu sana olan bana olcakti yapmadim.
tabak almistim netten sen al ben sana verim dedi.
Site bu tabak bu kendin alirsin dedim.
Su insan kullananlardan nefret ediyorum.
Mesela bir yere gidilir herkesin cebinde akrep vardir.
Yahu herkes yedigini ödesin iste ben kimseden gecinmeye calismam ama kimseninkinide ödemek istemem.

Paran yok yeme yani oturma o 20-30tl kâr sayiyorlar ya.
akbil parasini kâr sayani tanidim.
Bir de durumlari nasil iyi para bol.
cok iticiler evlerden ırak.
Aynen bu sene yemedim:D
Önceki işyerimde bi kız vardı
Müdüre hediye alcaz ev hediyesi
Süpürge alcaz 5 sene önce flan
140 tl.Yarı yarıya alalım dedik
Ben verdim buna yarısını
neyse almış süpürgeyi dediki bana süpürge zamlanmış:D
Sen 40 tl daha vercen:D
Ayy verdim mecbr:D
Ne kazıklar yedim böyle ufak ufak:D
Hayır dip dibe oturuyrz ofiste,denmez fişe bakayum:D

Bana kvde tek oğlum var düğünsüz olmaz diye tutturdu.
Nisanlıyız eşim issiz ozaman.Ne dğünü dedik.Nikah yeter dedik.
Hayatta olmaz dedi.
Salon 5500 tl.
Esim tazminatından 2500 tl nakit ödedi.
Ben sanıyorm kpder ödücek:KK70:
Düğün sonu boynumdaki nakitlerle salon parası verdi kpder.
Gelde helal et?Allah görüyr bunları cnm.
Kız sende aynı ben gibisin düğün salonu parası odenmemis bizimde işte biz eve geldik gece dedim eşime kapat su telefonu açma iki gün dedim bende kapadım sabah ön kere aramış kv yedim ya gece oğlunu gittik kredi kartı filan hep doluya altilara hep bilezik yaptım nakiti oduycez dedim geri kalanı da el öpmeye gittik niye gelin kapalı işte bu gordu bileziklari halasının kızından sözde iki bilezik almış yalan ben çıkart diycek kolundan verirmiyim at kredi kartlarını odesinler tüm borcu iki tane verim dedim bi bozuldu bilezik filan vermem ben adama dedim tek oğlunu neler yapıyorsunuz neler. Yapti

Aynen bu sene yemedim:KK70:
Ben verdim buna yarısını
neyse almış süpürgeyi dediki bana süpürge zamlanmış:KK70:
Sen 40 tl daha vercen:KK70:
Ayy verdim mecbr:KK70:
Ne kazıklar yedim böyle ufak ufak:KK70:
Hayır dip dibe oturuyrz ofiste,denmez fişe bakayum:KK70:
kiyamam yaa
kiz hep iyi niyetinden.
millet cakal olmus hey gidin

sen evlenmesen bilezikler olmasa napcaklarmis acaba.
insanlara bel baglamayi ne cok seviyor bizim milletimiz.
yeterki onlardan para cikmasin.
Ee kul hakki?
Allah sormaz mi?

Ben insanlara icinden gelerek bir ihtiyacini almayi ya da yardim etmeyi seviyorum.
Ama bunu benim görevimmis gibi görendende aninda soguyorum.
Bi salın insanları bi rahat bırakin.
Hele bu zamanda herkes ekmeginin derdinde.
valla borç bile vermiyor artik kimse.

Bu arkadasim benden ödunc kitap istedi okuyup vermelik vermedi.
Bu kucuk bisi ben ona hediye ederdim zaten ama o ince cizgi varya o guveni zedeliyor.
ödunc aliyorsan vereceksin.
Birine bi para vermistim az bir mebla kebdine alacagi seyden banada alirmisin dedim.
baska semtten alacakti alirik dedi.
parayi verdim ne o istedigim sey var ortada ne de para tam 2 sene oldu.
bu ikisiylede gorusmeyi kestim.
Benim icin güven önemli.
Bunlar unutulmayacak seyler.
ha benden istesin ben verim ama salaga yatani sevmem.

Deneyin insanlari.
Kız konuştukça benim hatıralar canlanıyo
14 subat daha 3 aylık evliyim
Esim kotondan hırka almış.Siyah cepleri dantelli hiç unutmam
Arkadaslar ev görmeye geldiler 1 ay sonra
Bi arkadaş ince bluzla gelmiş aksm eve giderken üşür diye hurkayı verdim.
Elime o geçti o anda yeni hırkamı verdim
2013 de oluyo bu olay.
Hırka hala gelecek:D
İstedim de dedim cnm esim sevgililer günü hediyesi aldı onu bana evliyken ilk hediyem
Hatırası var dedim.
Ay cnm annemde bıraktım onu ben sana vereyim diye dedi
Hala gelcek:D

Aynen bu sene yemedim:KK70:
Ben verdim buna yarısını
neyse almış süpürgeyi dediki bana süpürge zamlanmış:KK70:
Sen 40 tl daha vercen:KK70:
Ayy verdim mecbr:KK70:
Ne kazıklar yedim böyle ufak ufak:KK70:
Hayır dip dibe oturuyrz ofiste,denmez fişe bakayum:KK70:
Kız baby ayni ben gibisin bizimde eski binada kadın var arabaci geçti adam kilim satıyor komşu çıktı neyse elinde para yok benim heriftede dışarda duruyor onun cebindede son parası maaşa uç gün var para yok bende de yok demedimmi benim komşu ee abi sende varsa bana verde verim benim akilli çıkardı son parasını verdi sinirlendim bende yok çünkü ay kadından parayı bi türlü alamadım bana diyiki hayrın olsun dedim çok zengin miyim de hayır edeyim sana dedim benimde yandaki konuşma borcum var ver ona vercem dedim gitmiş ona söylüyormuş sana borcu varmi diye ula benim paramin kahyasimisin işte beş kuruş vermiycen öyle insana

Babannem yasasaydi topige bas mudur olurdu.
acayip tutumlu kadindi.
kadin koyden 1 yatak 1 yorganla gelip burada 2 arsa sahibi olup uzerine ev dikmis.
Dedemin 1 maasi varmis zaten erkenden ölmus kotu hastalikdan 49yasinda.
Babannem baskalarinin bahcelerini yapiyormus.
ekiyormus bakiyormus suluyormus gunluk aliyormus.
iste o paralarla yapmislar.

elimizi yumruk yaptigimizi farz edelim babannem derdiki burdan koyup(yumrugun bas tarafi) burdan yalican derdi (yumruk bitimi)
Elide acik kadindi yani geleni yedirir kimseye eli bos gitmezdi.
Ama acayip tutardi.
öyle cula caputa esyaya para vermezdi.
olanla idare edilecekdi ona göre.

Back
X