- 21 Ağustos 2015
- 32.249
- 97.929
- 798
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay birbirlerini nezaman ısırcaklar bakalım.Bence gelenler bişey demesin diye öpmüştür.Yoksa huylu huyundan vazgeçmez.
Görümcene gelinine bide küçük eltine mutluluklar dile kuzu:) Seni rahat bıraksınlar.
ay sorma kapiya dikiliyo gorumcemin yaninaAhahaha kac senelik gelin
Tanımıyorlarsa ne bozulmstur kıx
Bu sefer taktik değişstirdi demek bacım.
Az insan olayım dediyse![]()
Kız napcan gidip,benimki çağırmasın diye dua ediyorm:)
Ama ben tek gelinim.Seninki eltiler arasını kızıstırıyr galiba.
Ben olsam görmemezliktn gelirim kendisini.Otursun o düşünsün.
Esine de annesini boşa sikayt etme,anaları hep haklı.Üzüldüğünle kalıyorsun cnm![]()
Yuh eltinin kınasına çağırmadılar mı?İstersem pijamayla gelirim ona ne ki?İllaki bulunur giyilcek bisy.Resmen inadına yapuyor kvden seni kızdırmak için bence.Hic yüz verme cnm.Aramam ben olsam.
Geçen gün benimki çay tabakları nerde dedi şaka gibi komşunun evi sanki.Eller kadir kiymet bilmiyor annem diye sarkili seyler yollayalim anneciklere.
Kız hepsi öyle.
yemekleri hazir olcak.
ütu olacak.
Sabah kravat cikarmayi unutmusum benim kravatim yokki diyor
hepsi asılı dolapda ama secemez öyle izler dolabı acip biraksam saatlerce izler
su da buna uyar diye cekip almaz.
Ben gidim senin yerine Allasen hic rahatsiz olma geeh yat sen gurban oldugum dedim.
Allaha cok sukur wc isini baskasina yaptiramiyoruz öyle bisi yok cok sukurler olsun cok amin hamd olsun dedim
Benimki hep kıyas hep kıyasbende tek gelinim ama eltim olsa ayrıcalıklı davranılsa ben direkt tepki verirdim :)
yani adeletli olun tabi herkes sevmek zorunda değil saygı şart![]()
elektrikde bi sıkınti olmasinAnammmm doğalgaz 400 gelmişti veeee elektrik 345 tl gelmiş valla bayılıcam bu buzhane ev ocağımızı söndürecek yeminle
Benim evde kalk gidelim misali dün ablam geldi bebeleri evi talan etti bir dur oturuş ne bulursa atiyo çayı döktü oğlu ay gelmese daha iyi heryer dağıldı sinir oluyorum valla çok daginiklar hiç üc çocuğunda otur dur demiyo ikisi deGünaydin.
azicik uyumusum teheccude kalktim sonrada sabah ezanini bekledim.
Mutfagimi toparladim.
Birisini uyandirmim aman korkusu olmasa cok guzel is yapiliyor sakin sakin.
Biraz tasbih cekicem uyuyamam daha nasıl olsa.
:)Kuzu yaa kıyamamış annye bak:)Ayy sormaa
Kocaya dedim çağırmadı bilmem ne ben fişeklicem güya arıcam bundan sonra çağırsın demez mi
Ben geri vites tabi yok ya arama bundan sonra hiççç çağırmasın gitmem ki diye.
Sonra ikimizde güldük
Oğlumda o ara demez mi
Anne babama kızma sen hiç kızma para gercem bak sana baba sende yüzük al anneme dio
Para diyip kafaya alıyorlar beni sıpa ya büyüdü de neler biliyor.
İşin şakası olan mevlüt değil çaiırdı çağırmadı çok önemli değil. Umrumda değil hala kabullenemediğini ben biliyorum oğlu unutuyor annem yapmaz annem öyle değil demeye başladımı mini hatırlatma yaşayacak birşey oluyor.
İşime geliyor çağırmaması
Bende bayram ve anneler günü harici aramıyorum ve onu deli eden birşeyi yapıyorum ki anne demiyorum
Dişe diş durumu bizimki
0.0 Cok gelmiş hakkatenAnammmm doğalgaz 400 gelmişti veeee elektrik 345 tl gelmiş valla bayılıcam bu buzhane ev ocağımızı söndürecek yeminle

Amann boşver kuzum sen insanlık yaptın gittin.ay birbirlerini nezaman ısırcaklar bakalım.
daha gecen seneye kadar kusmusler.
Birbirlerinin evlerine gitmiyorlarmis.
Ne olmussa buyuk eltime kusunce ikisi birlik olmuslar.
Ama ikiside cambaz birbirlerini isirirlar cok surmez.