- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben rejimdeyim siz de böyle şeyler yapınca şifreli yazın :))) destek olun azicikBen ıslak kurabis kibris tatlisi yaptim nabberrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rejimdeyim siz de böyle şeyler yapınca şifreli yazın :))) destek olun azicikBen ıslak kurabis kibris tatlisi yaptim nabberrr![]()
Ooo dokturdun yine bana bir dilim yolla lelli bu bebekerle yapmıyorum yaBen ıslak kurabis kibris tatlisi yaptim nabberrr![]()
Bana bunu demee çünkü tatlıya olan aşkım gıpraşıyoBen ıslak kurabis kibris tatlisi yaptim nabberrr![]()
Canim misafirim gelecek yarin ben ondan yaptım.Ben rejimdeyim siz de böyle şeyler yapınca şifreli yazın :))) destek olun azicik
Gel kuzu ne demekBana bunu demee çünkü tatlıya olan aşkım gıpraşıyo
Bana hava atarsın hee birgün kapına dayanıyım da gör sen:))
Canim ya valla keske topikcek yakin olsak hepinize veririm ki.Ooo dokturdun yine bana bir dilim yolla lelli bu bebekerle yapmıyorum ya
Seni çook seviyom biliyon değel mi?Gel kuzu ne demek![]()
Kalpler karsilikli kuzum ne demek.Seni çook seviyom biliyon değel mi?![]()
hshshshtabi ya
Artik öyle dugunde para altin yok.
abisinden 1 cuval patatis
kaynanasindan 1 kangal sucuk
eltisinden 2kilo patlican (fisiyle takicaz ama)
![]()
Sizi hatırlıyorum topiğe daha öncede yazıyordunuz.
Tekrardan hoşgeldiniz:)

Dedim margarin o cnm tanıştırayım

Gecmis olsn cnmBugun bende hastayim
Saol cnm inanki halimyok gecede kızımı bekledim mide bulantısı nasıl bir hastalık böyleGecmis olsn cnm
Çocuklardan bulasıyo galiba
Ben hersene kıs bası 1 kez hasta olurum,sükür bidaha olmam.
Tabi evde okula giden cock olmadığından daha az risk altındayız.
ise ev yakın toplu tasıma kullanmıyorm.Onun da etkisi var.
Bide iyi bakarım kendime.Hergün 1 bardak kefirimi içerim.
İlikli et suyu çorbalara mutlaka atarım.
Kendinize iyi bakın valla,geldi mi gitmiyor o meret virüs...
Bu seneki virüsü kıramadılar maalesefSaol cnm inanki halimyok gecede kızımı bekledim mide bulantısı nasıl bir hastalık böyle