• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aksm kakao ,yufka ,bulaşık tuzu aldım soktan 12,5 tl tuttu
Sabah ıspanaklı gözleme yaptım kahvaltıya.
2 tanesini koci gömdü.
bugun için pırasa var bana
Kuru fasulye yaptım aslında ama gec geldik aksm pişmedi tam.
Kociye mantı haslıcam.
Sokta finish klasık tablet 29 tldi 90lı
Bugun maas yatcak alcm bi kutu
Karta da 1000 tl yatırcam .Kartı esime verdim ya kızıp,adam gerçekten harcamıyr yalnız:)
10 gündür içindeki para duruyr.Cep subeden hergün bakıyorm:KK70:
Bari 1000 tl birikim olur ,hesap yaptım 1000 tl atabiliyrm kenara.Cok sükür krediler bitti gecen ay.
Kızdım mızdım ama bu sayede doğıuma kadr 3-5 bin atmış olurum.
Bebek dogana kadar bence de biriktirmek sonradan lazım olunca o kadar iyi oluyordu
Ev kendinizinmi peki cam balkon güzel olur bende istiyorum
Duduklum bozuldu kapağını yaptırdım 25 tl
30 markette harcadim
Obur markette 15
Süt 10 gitti benim harcliklar

Doğum parasını altın yap at bence ben öyle yaptım sonra iyi oluyor çarçur etme
Burma bilezik yaparz diye konuştuyduk aslında.
Son dk inss caymayız:)
Hatta ben 5tas yapcam onla dediydim.Esim ben alırım sana doğum hediyesi 5 tas:)
O parayı bozmayalım dedi.
Daha gelmeden hayallerr hayalller:)

Bebek dogana kadar bence de biriktirmek sonradan lazım olunca o kadar iyi oluyordu
Ev kendinizinmi peki cam balkon güzel olur bende istiyorum
Duduklum bozuldu kapağını yaptırdım 25 tl
30 markette harcadim
Obur markette 15
Süt 10 gitti benim harcliklar
Değil kiraa:(
Ev sahibmiz kiradan düşer ama daha önce celik kapı taktırdık onu depozito saydı
Cok fazla evi var o yüzden anlayış gösterir.

Günaydınn
Aksam biskuvi pastasi yaptim hüplettiler cayla.
Bugun yemegim yok.
kurufasulye pilav yapicam.
Oglum kuru yemiyor ona nugget, makarna yaparim.
mercimek corbasida var.
Hakkimi nasil ödiceniz hepinize ayri yemek yapiyorum diyorum.
Yesinlerde aman yaparim azcik azcik.

Kucuk pazar kuruluyor bugun gitsem mi bilemedim.
yogurdum yok süt alsam iyi olurdu.
Kara lahana alicam bi de misir yarmasi gelmisti koyden esim seviyor onun sarmasini ama ben hic denemedim yöresel onlarin. Eltim sen al lahanasini yapariz dedi.
ögrencem ondan.
2 bag lahana alirdim.
annemi kandirirsam giderim onunla

20190206_084030.webp

Günaydınn
Aksam biskuvi pastasi yaptim hüplettiler cayla.
Bugun yemegim yok.
kurufasulye pilav yapicam.
Oglum kuru yemiyor ona nugget, makarna yaparim.
mercimek corbasida var.
Hakkimi nasil ödiceniz hepinize ayri yemek yapiyorum diyorum.
Yesinlerde aman yaparim azcik azcik.

Kucuk pazar kuruluyor bugun gitsem mi bilemedim.
yogurdum yok süt alsam iyi olurdu.
Kara lahana alicam bi de misir yarmasi gelmisti koyden esim seviyor onun sarmasini ama ben hic denemedim yöresel onlarin. Eltim sen al lahanasini yapariz dedi.
ögrencem ondan.
2 bag lahana alirdim.
annemi kandirirsam giderim onunla
Ahh lelli ahhh gelin küfür edecek sana haberin yok:kahve:
Ben ederdim sahsen kvdeme:D
Yemiyor diyordu,ac kalsın dedim bikeresinde.
Kalsın yani.Bunu bulamayanlar var:bicak:
Ac bıraka bıraka adamı alıştı artık hersey yiyor:D
Bu aksm bende de kuru var.
Kavurma makarna yaptım aksm kendime,esim yemiyor onu.
Ona da mantı haşladım.
sabah çıkarken dedim ,gelince pirinç ıslatta sana pilav yapayım bana makarna var dedim.
Yapma 1 tencere makarna var yerim ondan ziyan olmasın dedi.
Artık anladı cok sükür.

Gunaydinnn
Ayı eksiye inmiş olarak kapatıyoruz ne yazikki daha da inecez gibi maaş yatmadı bir türlü eşimin iş yerinde bu ara sıkıntılı zam yapacaklar mi bilmem gerçekten zor dönemlerden geçiyoruz
Bu akşam bizde de kuru fasulye pilav var bu konuda çok şanslıyım eşimin önüne taşı koy taşı yer asla yemek seçmez çok şükür benimde oğlan her şeyi yemiyor günü tostla portakal suyu ile geçiyor bu konuda gerçekten tükendim pazar günü bildiğiniz hüngür hüngür ağladım ne yaparsam yemiyor ben çocuğuma yemek yedirmek alışkanlığını kazandiramadim beceremedim yani çok üzülüyorum bu konuda

Gunaydinnn
Ayı eksiye inmiş olarak kapatıyoruz ne yazikki daha da inecez gibi maaş yatmadı bir türlü eşimin iş yerinde bu ara sıkıntılı zam yapacaklar mi bilmem gerçekten zor dönemlerden geçiyoruz
Bu akşam bizde de kuru fasulye pilav var bu konuda çok şanslıyım eşimin önüne taşı koy taşı yer asla yemek seçmez çok şükür benimde oğlan her şeyi yemiyor günü tostla portakal suyu ile geçiyor bu konuda gerçekten tükendim pazar günü bildiğiniz hüngür hüngür ağladım ne yaparsam yemiyor ben çocuğuma yemek yedirmek alışkanlığını kazandiramadim beceremedim yani çok üzülüyorum bu konuda
Üzme kendini bacım,her çocuk bir değil tabi.
Belki benim kide yemicek.
Kardesimin 2 tane var.Masallah cok güzel yerler.
Kız büyük ,gecen masada brokoli var(4 yasında)ayy ben bunu hic sevmem teyze dedi.Okulda da öyle diyomus.Ama tabağına koyuyorz yiyor:D
Ne cesit senin bu çocuklar diyorm kardeşime.
Okulda arkadaşından duyuyormuş yemem diyor onlar diyor diye sanrım.
Abla diyor kardeşim,süt içmiyor diye ıhlamr demleyip gönderen annler var dıyor.
Süt içmiyorsa su içsin dedim:)Öğretmene de yazık,ıhlamıurunla mı ugrascak senin çocuğunun yani.
Ailecek katıyız galiba biz bu konuda:)
Annemde yemiyorsan kalk derdi bize.Zorlamazdı.Acıkınca aranırdık.

Ana Kucağı kılıfı ile reflü yastığı yoksa e bebekte indirim de bilginiz olsun:emir_bebek:ikisi de önemli ihtiyaçlardan :KK9:@kronikuykucu
Ana kucağı var kardeşiminkilerden geldi.Onun bebeler kilolu doğdu maşallah,öyle de ilerlediler cok kullanamadılar.
Puset,ana kucağı,oto koltuğumuz onlardan:)Bebek arabası ,mama sandalyesi alcaz ilerleyen zamanlarda.Reflü yastığı da alcm.Kanfguru istiorm ben bide ya,herkes kullanışsız onlar boşa alma diyo ama:)Alcm sanırım
Saolasın cnm

Üzme kendini bacım,her çocuk bir değil tabi.
Belki benim kide yemicek.
Kardesimin 2 tane var.Masallah cok güzel yerler.
Kız büyük ,gecen masada brokoli var(4 yasında)ayy ben bunu hic sevmem teyze dedi.Okulda da öyle diyomus.Ama tabağına koyuyorz yiyor:KK70:
Ne cesit senin bu çocuklar diyorm kardeşime.
Okulda arkadaşından duyuyormuş yemem diyor onlar diyor diye sanrım.
Abla diyor kardeşim,süt içmiyor diye ıhlamr demleyip gönderen annler var dıyor.
Süt içmiyorsa su içsin dedim:)Öğretmene de yazık,ıhlamıurunla mı ugrascak senin çocuğunun yani.
Ailecek katıyız galiba biz bu konuda:)
Annemde yemiyorsan kalk derdi bize.Zorlamazdı.Acıkınca aranırdık.
Ya ne bileyim yemeyen çocuk gerçekten çok zor belki de en büyük hatam zorluyordu o yüzden geri tepiyor zorlamasam lokma koymuyor ağzına inşallah sizin miniginiz yiyen bir bebek olur çok titizlendim bu konuda o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum neyse canı sağ olsun da illa ki yemeye baslicak diyorum artık rabbim sağlık sıhhat versin hepsine insallah

Ya ne bileyim yemeyen çocuk gerçekten çok zor belki de en büyük hatam zorluyordu o yüzden geri tepiyor zorlamasam lokma koymuyor ağzına inşallah sizin miniginiz yiyen bir bebek olur çok titizlendim bu konuda o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum neyse canı sağ olsun da illa ki yemeye baslicak diyorum artık rabbim sağlık sıhhat versin hepsine insallah
Kendini yıpratma,her çocuk farklı.
İnsallah yer,ama ben ikizler burcuyum:)Yemezse de sanırım cok kafaya takmam:D
Rahatlık var serde:)

Kendini yıpratma,her çocuk farklı.
İnsallah yer,ama ben ikizler burcuyum:)Yemezse de sanırım cok kafaya takmam:KK70:
Rahatlık var serde:)
İnan ki çocuk olunca öyle olmuyor bende rahat bir insansın ama gel gör ki çok kafaya takar oldym bu durumu birde büyükler baskı yapıyor yemiyor da yemiyor diye bunaldım vallahi ama şu da bir gerçek öyle böyle buyuyorlar

Back
X