• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende dun birinin hamile oldugunu ogrendim ve asla 2. dusunmedigini net bildigim kisiydi sasirdim
kaza kurbaniymis ama okadar istemiyorduki kazasina bile sasirdim :)
Arabanın direksiyonu yanlış yere kurmuşlar demekki ikinci çocuk zorya heleki oburude ufaksa benim oğlan çok fena kök sokturuyo biyere giderken kızı giydirme oğlanı giydirme kendim gitmekten vazgeciyorum kız griptioglanda grip oldu dolmayi ocağa koydum tavuk sote yapcam bide karnıyarık pilav var dunden az bide çorba dusunuyorum ne yapsam yaprağın sonunu çıkardım bitti ama bayada olmuş koca tencerepisirp dolaba atcam birazını

Arabanın direksiyonu yanlış yere kurmuşlar demekki ikinci çocuk zorya heleki oburude ufaksa benim oğlan çok fena kök sokturuyo biyere giderken kızı giydirme oğlanı giydirme kendim gitmekten vazgeciyorum kız griptioglanda grip oldu dolmayi ocağa koydum tavuk sote yapcam bide karnıyarık pilav var dunden az bide çorba dusunuyorum ne yapsam yaprağın sonunu çıkardım bitti ama bayada olmuş koca tencerepisirp dolaba atcam birazını
evet 2 yasinda kizi var.
Allah kolaylik versin tabi de olsun buyuduklerinde nasil guzel olur.

:) afiyet şifa olsun... o kadar dan birşey olmazki... akşam karbonhidratı biraz kısman yeterli bugün için. ekmek falan yemezsen tamam. sebze ye, çorba iç...
kuruyemiş zaten gerekli bebeklerin beyin yapısı için. güç olsun kuzuya:) iyi bişey yapmışsın...
süt ürünü de ihmal etme ama tamam mı:KK200:
Aksama da tavuk suyu çorbam var o da unlu:)Artk okadarına bakmıcaz:)
Bol yoğurt-peynır yiyorm aynen.
1 tane de sade kefir icerım günde.

Bende dun birinin hamile oldugunu ogrendim ve asla 2. dusunmedigini net bildigim kisiydi sasirdim
kaza kurbaniymis ama okadar istemiyorduki kazasina bile sasirdim :)
Ayy sağlıcakla alsın ins kucağına ama cok zor.
Kardesim ilki bebektı atlr arabasına gezerdi,kahvaltılar ,dogm günlerıı.
2. geldı kız markete gidemıyo fırsat bulup.
Tam oturcak buyuk olan kresden gelıyo,onu doyur,yıka pakla hhop yemek saati.
Tam yemekte ufaklık bi iş çıkarır.
1 yıldır sıcak yemek görmedi yavrum..

Ayy sağlıcakla alsın ins kucağına ama cok zor.
Kardesim ilki bebektı atlr arabasına gezerdi,kahvaltılar ,dogm günlerıı.
2. geldı kız markete gidemıyo fırsat bulup.
Tam oturcak buyuk olan kresden gelıyo,onu doyur,yıka pakla hhop yemek saati.
Tam yemekte ufaklık bi iş çıkarır.
1 yıldır sıcak yemek görmedi yavrum..
Simdiki kuzulae masallah.
Gecen arkadasin bebesini kollicaz diye pert olduk.
Bildigin atom karinca.
Kiz bi berjere cikiyo (ama minderi berjerin altina getiriyo ona basip cikiyo boyu yetmiyo bitin)
Sonra ordan kanepeye geciyor.
Ordan cama tirnamiyo
Ordan oyuncagina
Ordan sikıliyo arada bi oynuyo(muzik acikti) ama 2 dk oturmadi ya
en son yoruldu da uyudu

Simdiki kuzulae masallah.
Gecen arkadasin bebesini kollicaz diye pert olduk.
Bildigin atom karinca.
Kiz bi berjere cikiyo (ama minderi berjerin altina getiriyo ona basip cikiyo boyu yetmiyo bitin)
Sonra ordan kanepeye geciyor.
Ordan cama tirnamiyo
Ordan oyuncagina
Ordan sikıliyo arada bi oynuyo(muzik acikti) ama 2 dk oturmadi ya
en son yoruldu da uyudu
Bizimki 9 aylıktı yürüteçten cıkıyodu.
11 aylk oldu çıkıp,önündeki kolluğa yatıo.
Başka yer yok cunku çocuğa yatcak:bicak:
Masallah fena simdikiler bacımmm

Selamlar eşime çiçek yollama dedim bikaç gün öncesinden sevgililer günü için yazık para harcama dedim :)

İş yerinde arkadaşlar çiçek gelmedi nerde diye sordular müdür bile 5 taş nerde diyor :) adam tek taş aldı ya dedim ben çiçek istemedim dedim.

Akşam beni işten almaya geldi arabanın gözüne paket koymuş al dedi bi baktım nişanlanacağımız zaman bilezik bakarken bir kolye beğenmiştim ileride bunu Doğum günümde alırsın demiştim espri ile ,gitmiş onu almış hiç hediye beklemiyordum aklıma da gelmemişti şok oldum ama mutlu da oldum.

Dün akşam kayınvalideye gittik akşam yemeğini yedik ordan eltimlere gittik annesi köyden geldi hoşgeldine gittik.Tatlı pastalardan aldık çeşitli 50₺ bir de büyük tavuk aldık 23₺ 73₺ harcadık.

Eltimin kızı diyorki babam anneme hediye aldı gitti getirdi parfüm almış.Ben benim hediyeyi çıkarmadım ayıp olmasın diye sessiz kaldım.Eşim de aferin iyi yaptın dedi sonra.

Bugün akşam da annemlere yemeğe davetliydik giderken meyve, süt ,tavuk falan aldım 50₺ verdik
Muhabbet kuşumuz var annemlerin ona da yem ve dal darı aldım 35₺ de ona verdim.

Yarın da tatil güzel bir uyku çekip gezeceğiz mobilya taksit ödemelerimizi yapacağız :)

Günaydınn kızlarr
Allah bu çiçek sepetini nasıl bilşyorsa öyle yapsıın emı:KK11:
Dün sabah 10 da sipariş verdim. 15.00 e kadar bekledim. Ses seda çıkmadı. 15.00 de mail attım. Teslimat yola cıktı. Saat 19.00 beni merkezden arıyorlar. Teslimatınız cumhurbaşkanı Bursa ya geldiğinden, yapılamıyor!
Saat 19.00 e kadar aklınız neredeydi pardonda! Ozman cumhurbaşkanı geldiği zaman kapatın dükkanı! Kaç saat kaldı şehirde cumhurbaşkanı?! :kızgın:
Benim bütün planımı maf edin, programımı bozun,. İptal edelim para iadesi yapalım oldu!
14 subatta da teslim ettk dedikleri siparişleri etmemısler,edilenler curuk gitmii hepppo_O
Millet yardırmış sikayetleri.
Bide ileri tarihe atmış teslimatları:ruh:
15 subatta ne anlamı var:sinirli:
El değiştirmiis kızlar,çökmüş site diyorlaar:skandal:

Selamlar eşime çiçek yollama dedim bikaç gün öncesinden sevgililer günü için yazık para harcama dedim :)

İş yerinde arkadaşlar çiçek gelmedi nerde diye sordular müdür bile 5 taş nerde diyor :) adam tek taş aldı ya dedim ben çiçek istemedim dedim.

Akşam beni işten almaya geldi arabanın gözüne paket koymuş al dedi bi baktım nişanlanacağımız zaman bilezik bakarken bir kolye beğenmiştim ileride bunu Doğum günümde alırsın demiştim espri ile ,gitmiş onu almış hiç hediye beklemiyordum aklıma da gelmemişti şok oldum ama mutlu da oldum.

Dün akşam kayınvalideye gittik akşam yemeğini yedik ordan eltimlere gittik annesi köyden geldi hoşgeldine gittik.Tatlı pastalardan aldık çeşitli 50₺ bir de büyük tavuk aldık 23₺ 73₺ harcadık.

Eltimin kızı diyorki babam anneme hediye aldı gitti getirdi parfüm almış.Ben benim hediyeyi çıkarmadım ayıp olmasın diye sessiz kaldım.Eşim de aferin iyi yaptın dedi sonra.

Bugün akşam da annemlere yemeğe davetliydik giderken meyve, süt ,tavuk falan aldım 50₺ verdik
Muhabbet kuşumuz var annemlerin ona da yem ve dal darı aldım 35₺ de ona verdim.

Yarın da tatil güzel bir uyku çekip gezeceğiz mobilya taksit ödemelerimizi yapacağız :)
Ayy ne güzeel düsünmüüs:)
Güle güle kullan canımm:KK200:

Ortalığı ayağa kaldırdım.Cıcek sepetı aradı.Kek buketı ve kurabıye tanımladı hedıye.
Para ıadesi de yapmış.Suresiz tanımlamış.İstedıdgım zaman yollucum.E bi zahmet dedim.:KK11:

Selammm.
Dun nasil uyumusum sabah saat 10 idi
Ben yatakdan kazinarak ciktim resmen.
Aksam da dayim gelecek diye hemen pilav sulukofte yaptim.

Annem yemek yapmis baya ama genelde ilk bana gelir o da yemek saati olur bende yer.
sipsak onceden hazirladigim misket koftelerim elim oldu resmen.
ilk firsatta yine koycam.

2 gibi oglan kursa gidecek esim evde o birakir.
Bende evi toplamaya baslarim tv izliyoz simdi keyf modundayiz.

Tabiki yine yemegim yok.
Patatesli tavuk yemegi yapicam
pilav yapicam.
mercimek corba yapicimm.

yarin pazara cikmam gerek.

yerel bir markette 32li wc kagidi 24tlmis.
esime onu tembih ettim al diye.
O da onu halleder.

Aksam esim nişana gidecek sirketin adina sirket yolluyor takisini altin almis patron ama temsilen esim gidip takacak.

Esimin projesi oldugu icin o firma, firmada calisan abinin kizi nisanlaniyormus.
3 gundur yedi beni birlikde gidelim diye gelmem dedim..
Genelde tanimadigim bu tarz merasimlerde esimin arkadaslari essiz oluyor öyle gozlemledim.

Hee patronun falan olsa ya da ofis ici o ayri bu ayri.
Kendi gidip takar gelir.

Adam bensiz gitmiyor daha onceden giderdi pek israr etmezdi yas aldikca cok degisiyor bu erkekler.

Gızlarr
Bu avent biberonların bazılarında 0 ay 3 ay gibi yazılar var.
Kardesimde biz 1 ufak boy 1 buyuk boy almıştık hep kullanmıştı.
Her ay biberon mu alczz:bicak:
Yenıdoğan alcm bıtanede normal.Kararsız kaldımm :KK51:

Gızlarr
Şimdilik sadece 1 tane yeni doğan al canım sütün olursa çok gerek kalmıyor zaten sütünü sağarsan o biberonla verirsin yani ileride su biberonu alırsın sadece...
Benim sütüm pek yoktu 2.ayda mama takviyesi ne de başlamıştım o zaman lazım olduğu için 2 tane almıştım...
Bence şimdilik tek biberon yeterli...inş dolu dolu bir sürü sütün olur hiç gerek kalmaz

Gızlarr
Ben okadar unuttum ki hafizami zorladim ıı ıhh. :KK43::KK51:

Mer
Gızlarr
Merhaba,hayirlisi olsun oncelikle. Sessiz ekonomi okurlarindanim.Once 0. Ay yani yeni dogani alin. Uzun sure emzirmeyi dusunuyorsaniz 0 da kalin,degistirmeyin.Daha dar oldugundan emzirmenizi kotu etkilemez.Digerleri daha genis,fazla sut geliyor.Ona alisinca emmek istemeyebilir bebek.

kızlar keçi boynuzu aldım bu ne ya çocukluğumuzdaki çok güzeldi yumuşak ballıydı...
siz keçi boynuzunu nasıl tüketiyorsunuz çok faydalı

Back
X