- 1 Mart 2010
- 45.485
- 116.301
- 1.123
insAllah kuzuHafta içi okul hafta sonu kurs o da haklı
Ben inanıyorum gönlünüzden geçen liseyi kazanacak.
Dualarım onunla.
Rabbim hepsinin emeklerinin karsiligini verir insAllah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insAllah kuzuHafta içi okul hafta sonu kurs o da haklı
Ben inanıyorum gönlünüzden geçen liseyi kazanacak.
Dualarım onunla.
Gecmiss olsun kuzuuuuuAiy tam buraya yaziyordum okuldan aradi oglan elim kaniyo gel.
Yara tuttu ama carpinca bir yere kanatiyo.
Bende yarabandi falan aldim goturdum.
Derside böldüm sinifda kaynatmaya yer arıyormuş zaten
Hahah hemen baslamislar ablan mi? demeye
Anne her sene sormakdan bikmadilar diyo
sus len ablam de dedim.
Anamiz öldu deriz babamizla yasiyoruz(esim) hahahh
Sonra baktım oglan cantasini montunu aldi geldi.
Olomm pansuman yarabandi hallederiz dedim yok yok sen izin kagidi al dedi.
Çakal ya.
Artık mudur yrd. elinin kanamasi durmuyo vs vs dedim yazdi izin kagidini.
Bir de arkadasi eline pansuman bandi yapmis ki efso.
Cocuk zehir.
selpagi sarip üzerini full bantlamis sök tak yapmıs benim cakal hemen mudur yrd. odasina giderken takti.
Biz de kacardik be yani kactim lisede okuldan.
Ama besiktasa falan gidip gezmistik gelincede anneme soylemistim ben okuldan kactim bugun diye
Markete gidicim simdi dolap bombos ya.
Yemekelerde bitti, kardesimde bu ara bende yiyor.
Ne guzel ya valla.
Bi biz hazira gidemiyoruz.
Bi alisveris yapimde ne pisirceme karar verim.

Kız macirler göcmenler caliskan becerikli tutumlu olur. Bizim burada var bulgar gocmenleri adam valla nasil calisiyor hic bos durmuyor. Ek.islere falan gidiyor. ev aldi ogluna ev aldi falan.Yine bir maas gunu,yine kart 1060 tl gelmiss ayhhhh
Elımdekini yatırcam yine.
Buay ciddi tavrımı koymalıyım diyordm.
Muayene var dımı buay dedi arayıp.
Hee dedim.
Karta çekeriz diye nabız yokluyo
Bıde senın paran ben karismam demiyo mu carpcam bitane az kaldıı.
Genc kızlara uyarım macır adamla evlenmeyın anacımmm
Kendı maaşının hesabını tutmadı su 2 aydır![]()
Benımkı de calıskannKız macirler göcmenler caliskan becerikli tutumlu olur. Bizim burada var bulgar gocmenleri adam valla nasil calisiyor hic bos durmuyor. Ek.islere falan gidiyor. ev aldi ogluna ev aldi falan.
Yine bir maas gunu,yine kart 1060 tl gelmiss ayhhhh
Hee dedim.
bende macirim :)Kız macirler göcmenler caliskan becerikli tutumlu olur. Bizim burada var bulgar gocmenleri adam valla nasil calisiyor hic bos durmuyor. Ek.islere falan gidiyor. ev aldi ogluna ev aldi falan.
Valla bizim kredi kartında cortu çekti çok borç ya bir azalmiuo eşim geçen kendine iki pantolon almış 200 valla baktım olmuyo benimde elbise yoktu törenine gitcem elbise yok adam akıllı alcam valla dedimbana KK deme :)
geçen ay 3.000-tl geldi net
bir taksitler bitmedi
bu ayda şuan 2.200 bekliyorum
daha kesimine var 23 mart
rahat durmam harcarım tam şenlik :))
Valla bizim kredi kartında cortu çekti çok borç ya bir azalmiuo eşim geçen kendine iki pantolon almış 200 valla baktım olmuyo benimde elbise yoktu törenine gitcem elbise yok adam akıllı alcam valla dedim
Amaaa macir kadinla evlenilebilir :)))Yine bir maas gunu,yine kart 1060 tl gelmiss ayhhhh
Hee dedim.
Genelde ailesine ve çocuklarina bağlı olur bulgaristan göçmenleri:) destek olmaya çalışırlar maddi/manevî.Kız macirler göcmenler caliskan becerikli tutumlu olur. Bizim burada var bulgar gocmenleri adam valla nasil calisiyor hic bos durmuyor. Ek.islere falan gidiyor. ev aldi ogluna ev aldi falan.
Bende macirimbende macirim :)
annem macir
çalışkan olur
Valla ailesi pek düşkün değil çocuklarına:)Amaaa macir kadinla evlenilebilir :)))
Genelde ailesine ve çocuklarina bağlı olur bulgaristan göçmenleri:) destek olmaya çalışırlar maddi/manevî.
Bende macirimeşim ve ailesi de macir :)
Has bulgaristan göçmeniyiz.

Gule güle giy cnm.Ben de geçen ay 4 bluz 2 pantolona 445₺ de indirim oldu 865₺ verdim.Kaliteli çok şık.Kilo aldım kıyafetlerim gelmiyordu sabah işe giderken ne giysem derdi oluyordu.Annemlerle eşim gezmeye gitmiştik ordan da alışverişe gittik.Normalde ben pahalı almam ama annem ve eşim pahalı olsun kaliteli güzel giyin derler.Çok beğendim aldıklarımı artık pahalı alacağım çeşit çeşit giyineceğim bir ara tekrar bir alışveriş yapıcam baya kilo aldım 38 bedenden 42 beden olmuşum.Aslında böyle büyük beden de almak istemiyorum ama kilo da veremiyorum en iyisi almak.
merhabaBen de geçen ay 4 bluz 2 pantolona 445₺ de indirim oldu 865₺ verdim.Kaliteli çok şık.Kilo aldım kıyafetlerim gelmiyordu sabah işe giderken ne giysem derdi oluyordu.Annemlerle eşim gezmeye gitmiştik ordan da alışverişe gittik.Normalde ben pahalı almam ama annem ve eşim pahalı olsun kaliteli güzel giyin derler.Çok beğendim aldıklarımı artık pahalı alacağım çeşit çeşit giyineceğim bir ara tekrar bir alışveriş yapıcam baya kilo aldım 38 bedenden 42 beden olmuşum.Aslında böyle büyük beden de almak istemiyorum ama kilo da veremiyorum en iyisi almak.