Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde annem göçmenAmaaa macir kadinla evlenilebilir :)))
Genelde ailesine ve çocuklarina bağlı olur bulgaristan göçmenleri:) destek olmaya çalışırlar maddi/manevî.
Bende macirimeşim ve ailesi de macir :)
Has bulgaristan göçmeniyiz.
Gunaydıın kızlarrr
Hayırlı kandillerrr
Benımkının olayını cözdum:)
5 tas parası biriktiriyor sanırım bana:)
Telefonunda aratmış aksam kvde ufo alçakmış kocının netten bakalım dedik:)
Dogum hedıyesi diye aratmış
Bes taslara bakmış :)
Adamın günahını aldım la yok yere borcumu var saklıyo diyee:)
5 Var anca bırıktırır haklı:)
Hamileyken kimden hiç hoşlanmazsan bebek ona benzer derler bir de çok sevdiğineValla ailesi pek düşkün değil çocuklarına:)
Umarım ilerde sülaleye benzemez benımkı:)

Valla bizim kredi kartında cortu çekti çok borç ya bir azalmiuo eşim geçen kendine iki pantolon almış 200 valla baktım olmuyo benimde elbise yoktu törenine gitcem elbise yok adam akıllı alcam valla dedim
Millet sikir sikir geziyo su parayı bi ben bulamadım gitti valla nerden buluyorlar her seferinde sık sık giyiniyorlar
Kız kocama benzesin ben esmerımHamileyken kimden hiç hoşlanmazsan bebek ona benzer derler bir de çok sevdiğine
Dikkat et derim
Benzesin tâbi:)Kız kocama benzesin ben esmerımOnun taraf sarısın renkli gözlü:)
bende var canım ziraatKizlar ziraat mobil kullanan varmi?
bi sıkınti yasiyorum cozemedim teknik sıkintimi acaba
canim sana zahmet bi denermisim tc ve sifre girdikden sonra sms sifresi gelmesi lazim ya o gelmiyor 2 gundur.bende var canım ziraat
ne gibi bi sorun var
Benimde elbise almam lazim.Hayırlı kandiller hanımlar
bugün iş çıkışı market pazar yapacağım
evi süpürmem lazım yemek yok dün bitti hepsi
hiç bişey yapasım yok çalışasım da yok
mercimek çorbası salata mantı diye düşündüm bakalım
bu sene bizim ailede de nişan kına düğün çok olacak gibi evdeki elbiselerimi hep giydim yine giyerim ama 2 tane filan yeni elbise almam lazım bakıyorum indirimlere filan
benim çevremde çok var o şıkır şıkır giyinenlerin çoğu borç batağında
her ay yüzlerce lira giyim alışverişi yapıp kredi kartının asgarisini ödeyen bikaç ay sonra da sıkışıp kredi çeken insanlar ama yine de lüksten vazgeçmiyorlar kendi tercihleri
bence güzel temiz şık giyinmek önemli ama ihtiyaç dışı bu kadar harcama saçma sonra krediyi krediyle kapatmaya çalışıp sonsuz bi borç batağına düşülüyo
ben ihtiyacım oldukça alıyorum yoksa elimdekileri değerlendiriyorum ülkenin ekonomisi ortada sonuçta devir harcama devri değil artık
denedim canım sorunsuz girdim şifre geldicanim sana zahmet bi denermisim tc ve sifre girdikden sonra sms sifresi gelmesi lazim ya o gelmiyor 2 gundur.
yine mi köfteAksm kvdede yemekteyiz.
Bizi yemğe aldi ,
17.30 da kızından gelmis
köfte o saatte cıkmıs buzluktan,
Kocı pazardan salata malz.almis ,onları sirkelı suya bastım hemen.
pideli köfte yapcaz dediler.
Kp söyleniyo bu arada ,bu saate kadr ne otrdun orda dıye haklı,
Mercımık çorbası yapmaya kalkıştı saat 19.00 de
Salatayı yaptım,
10 tane tırnak pide almış kpdr.
Onları kup kup doğradm,salca sosu yaptm,
Kocı 1 saatte zor pişirdi o buzlu köftelerı.
20.30 da yemeğe oturdk.
Ne o benı yemeğe aldı.
çıkarken kp diyooki,
Haftaya annen yemek yapsın da siz de bize gelin![]()
yok canim hic bir degisiklik yapmadim.denedim canım sorunsuz girdim şifre geldi
operatör ya da sim kart değişikliği yaptın mı? yapınca şifre gönderme işlemleri bloke oluyor
bir ara istersen müşteri hizmetlerini
ben günlük hayatta pek giymem ama özel günlerde mutlaka elbise giyerimBenimde elbise almam lazim.
1 tane öyle nişanlık dugunluk istiyorum 1 tanede bayramda yazın falan giymelik.
Daha dogrusu ben etek elbise pek giymem ama agirlik vermek istiyorum artık dolabimda.
Ilgimi cekmeye basladi.
uğra hemen yaparlar banka işlerini ben de hiç sevmiyorumyok canim hic bir degisiklik yapmadim.
Canımı sıktı bu durum.
Bugun cikicam zaten bir bankaya ugrim ben sagolasin
6 yıldır hep köfteeeyine mi köfte
Kız kofte oldunuz yiye yiye.
yok canim hic bir degisiklik yapmadim.
Canımı sıktı bu durum.
Bugun cikicam zaten bir bankaya ugrim ben sagolasin
ay korkarim deme ama benim telf. no yaziyor sms sifresi yollandigi no olarak ama gelmiyorlelli teelfon bankacılığını ara
birisi girmiş olmasın
netten alirsan siteyi paylas takipdeyim. Nişan var haziranda bende bakiyorum. Evdekine giremezsem alicam. Ben kalem seklinde gelenleri seviyorum zarif duruyorben günlük hayatta pek giymem ama özel günlerde mutlaka elbise giyerim
ben de 2 tane filan alayım diyorum dantelli filan
uğra hemen yaparlar banka işlerini ben de hiç sevmiyorum
rica ederim