- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Aklına öyle kötü şeyler getirme kuzucum.Bir aksaklık olmuştur ondan şifre gelmemiştir.Bankaya gidince iki dakkada çözerler.ay korkarim deme ama benim telf. no yaziyor sms sifresi yollandigi no olarak ama gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklına öyle kötü şeyler getirme kuzucum.Bir aksaklık olmuştur ondan şifre gelmemiştir.Bankaya gidince iki dakkada çözerler.ay korkarim deme ama benim telf. no yaziyor sms sifresi yollandigi no olarak ama gelmiyor
kuzu bende birisi girebilir mi diye dusundum. hesaplar arasi aktarma yapabilir neticede girerse.Aklına öyle kötü şeyler getirme kuzucum.Bir aksaklık olmuştur ondan şifre gelmemiştir.Bankaya gidince iki dakkada çözerler.tr_lelli
Kuzu birisi girse dediğin gibi hesaba dokunmadan durmazdı.kuzu bende birisi girebilir mi diye dusundum. hesaplar arasi aktarma yapabilir neticede girerse.
Ama sms yollanan telf. no olarak benim no cikiyor sms gelmiyor.
Teknik sıkıntımı dedim ama acaba amachericherilady girebildi.
Hem atm kartima sifre olusturim.
Hem de su sorunu halledim.
iste kuzu dokunduysada goremiyorum ki giremiyorum hesabima.Kuzu birisi girse dediğin gibi hesaba dokunmadan durmazdı.
Bankaya gidince halledersin kuzum hem içinde ferahlamış olur.
Allah korusun kuzum.iste kuzu dokunduysada goremiyorum ki giremiyorum hesabima.
Allah korusun
aHAHAHbabyloading87 bende bugun kofte patates yapicam yoksa senin k.v gitsem hic ugrasmasam ne de olsa köfte yani
![]()
ay ben de en çok kalem tarzdakileri seviyorum bir de dantelli oldu mu çok şık duruyornetten alirsan siteyi paylas takipdeyim. Nişan var haziranda bende bakiyorum. Evdekine giremezsem alicam. Ben kalem seklinde gelenleri seviyorum zarif duruyor
ben de hiç sevmiyorum ama mecburen hallediyoruz napıcanchericherilady banka ve belediye dairesi islerinden nefret ediyorum.
Ben hic halletmem hep esim halleder.
Esimde ögren diyor bana.
Ne ogrencem isim duserse gider sorarim yonlendiriyorlar zaten nesini ogrencem diyorum.
Dusun hesap actirdim banka kartimi daki atm sokmadim sifre olusturmadim.
Mobilden takip ediyorum.
Para cekme söz konusuda olmayinca isim olmadı kartla hic.
Vergi, faturalar hepsini esim netten hallediyor.
ben aslında deneyip almayı severim ama bu sefer internetten bakıcam trendyoldan filannetten alirsan siteyi paylas takipdeyim. Nişan var haziranda bende bakiyorum. Evdekine giremezsem alicam. Ben kalem seklinde gelenleri seviyorum zarif duruyor
trenyoldan almak mantikli aslinda ölculeri var genelde bedenlerin.ben aslında deneyip almayı severim ama bu sefer internetten bakıcam trendyoldan filan
bir de kotonun sitesinde bikaç model beğendim
şimdi mezuniyet dönemi geliyor ya trendyolda yeni butikler açılır
AminKızlar Mübarek Regaip kandi yuzusuyu hurmetine evimizde huzur, bereket eksik olmasin.
Hastalara şifa, borclulara ödeme kolayligi, derdi olanlarinda sıkıntisi gitsin insallah.
12 rekat namaz kılmak ve sevabina nail olmak isterseniz kılın.
Ben cok sukur kıldım
Her 2 rekat de 1 selam veriyorsunuz.
Bolca tövbe etmek, tövbe istigfar ve salavat getirmek cok sevap.
Biraz tesbih ettim ben.
Biraz da aksam cekicem.
Allah icimizdeki her turlu sıkıntıyı alır umarim.
Inşiraf ferahligi verir bize.

Cümlemizin kuzu Allah gönlümüze göre versinAmin
Allah kabul etsin kuzum.
Gule güle giy cnm.
İlk yıl cok kilo alınıyor ya
Esim 85 den 105 lere cıkmıstı ,5 senede anca 10 kılosunu verebildi![]()
merhaba
evliliğin başlarında düzenli hayat kilo olarak geri dönüş yapıyor
bende aynı durumu yaşadım
hemde bir yıl dolmadan 38 den 42 bedene çıkmıştım
şimdi 40 bedenim direniyorum 38 için
umarım veririz:)