• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar herkese uyandım erkenden yatak keyfi yaptim gece uyandım oğluma tuvalet için uyuyamadim 1 saat onu bekledim uyaninca sabah kalktik kahvalti etrafi açık topladim cay iciorum ogleden sonra hava açsa marketten alınacaklar var dun eşim almis sukur para faturaları hallettim 50 iki aylık aidat vericem merdiven siliniyor ve bina elekırık için veriliyor kalan 250 olcak 150 mar ket tutar kalanlar su süt ve ekmek için alınıp ıvır zıvır için 100 tl olcak elimde 1 hafta idare ederim bozukluk kalanları yaticam bundan bise atamam pek

trendyolda 28 tl harcadım
14 tl sampuan
14 tl de gliss sıvı sac kremı
Bazi urunlerde guzel indrımlr var.
Herbal essence misal pahalı bi sampuan 44 falandı en son migrosta,24 e dusmus,
Cleean organık urunlerde guzel indirm var bide.
20 sinde yakalarsam alcam.

pazarda 50tl harcadim ama marketde 170tl falan gitti
Tavuk, 5lt yag, 5kg un, 5kg pirinc, 4kg toz seker patates sogan meyve falan aldim.

pazarda da patlican 10tl idi
patlican, karnabahar,karalahana, maydanoz dereotu, süt, armu, domates aldim.
karnabahara 8tl verdim ya saka gibi
Hani mevsiminde yiyin diyorlar ya ee mevsimi?????
sut 12tl
patlican 8tl tuttu
domates 2kiloya yakin aldim 10tl
pirasa 7tl idi almadim.

deterjanlarda da indirim vardi ama 4 tane var acilmamis almadim.

Esim dun diyor ki kart costu diyor.
napim hersey pahali dedim.
Liste yapim sen al dedim (o en pahali yerel markete girer bilmiyorki benim aylik yaptigim alisverisi tek seferde birakacak) onada yanasmiyor.
Ama hak veriyorum ya esimede adam fiyatlardan biraz habersiz hep ben hallettigimden.
Ben bile indirim takip edip fiyatlara bukadar saskinken hakli.

Hemen sutu mayaladim.
tavuk kizarttim oglana.
dunden pilav makarna var.
cok azda yemek kalmisti dunden o da biter.
Aldiklarimi yerlestirdim.
sutden ayirdim sutlac yapicam
Benim ponciği saldim onunla oynadim azcik.
Evi supurcem az dinlenimde.

pazarda 50tl harcadim ama marketde 170tl falan gitti
Tavuk, 5lt yag, 5kg un, 5kg pirinc, 4kg toz seker patates sogan meyve falan aldim.

pazarda da patlican 10tl idi
patlican, karnabahar,karalahana, maydanoz dereotu, süt, armu, domates aldim.
karnabahara 8tl verdim ya saka gibi
Hani mevsiminde yiyin diyorlar ya ee mevsimi?????
sut 12tl
patlican 8tl tuttu
domates 2kiloya yakin aldim 10tl
pirasa 7tl idi almadim.

deterjanlarda da indirim vardi ama 4 tane var acilmamis almadim.

Esim dun diyor ki kart costu diyor.
napim hersey pahali dedim.
Liste yapim sen al dedim (o en pahali yerel markete girer bilmiyorki benim aylik yaptigim alisverisi tek seferde birakacak) onada yanasmiyor.
Ama hak veriyorum ya esimede adam fiyatlardan biraz habersiz hep ben hallettigimden.
Ben bile indirim takip edip fiyatlara bukadar saskinken hakli.
Hayat gerçekten pahalı önceden 50 TL ye bir sürü şey alırken şimdi patates soğan yeşilliğe verip geliyoruz 50 TL yi gerçekten geçim zor almasan olmuyor alsan bütçeyi zorluyor asıl zamların seçimden sonra olacağı konuşuluyor inşallah daha fazla yukselmez

Bizde tost makinası almayı düşünüyoruz yoktu daha önce şu Ocak üstünde yapilanla yapıyordum acaba hangi marka alsak bilemedik karta taksit yaptıracak ancak öyle alabiliriz yoksa mümkün değil

Bizde tost makinası almayı düşünüyoruz yoktu daha önce şu Ocak üstünde yapilanla yapıyordum acaba hangi marka alsak bilemedik karta taksit yaptıracak ancak öyle alabiliriz yoksa mümkün değil
Bende arzum var cok memnunum 6 yıl oldu.
Izgara gibi de kullanıyorm.

Hayat gerçekten pahalı önceden 50 TL ye bir sürü şey alırken şimdi patates soğan yeşilliğe verip geliyoruz 50 TL yi gerçekten geçim zor almasan olmuyor alsan bütçeyi zorluyor asıl zamların seçimden sonra olacağı konuşuluyor inşallah daha fazla yukselmez
Aynen kuzu nolcak ya.
Dahada zamdan bahsediyorlar
bugun hapycanterde soylendim.
Yahu patates 5tl ama curuk carik bari iyisini satin su paraya bu patates pes dedim.

Pazarda 3.5tl patates guzeldide.
ama alicam 3kilo patates 3kilo sogan kafadan 20tl.
ee pazardan ne alicam ben diye kartla marketden aldim.
Ama sove sove azicik aldim.
Hic guzel degildi sozde 5tl.

Bizde tost surekli yenmez.
yani haftada 1 yaparim genelde sabah degisiklik olsun diye hafta ici.
2 tost ekmegi sigan minnaklarda almistim.
sinbo marka.
Hem yer kaplamiyor hem de cabuk ısınıp kizartiyor memnunum

Bizde tost surekli yenmez.
yani haftada 1 yaparim genelde sabah degisiklik olsun diye hafta ici.
2 tost ekmegi sigan minnaklarda almistim.
sinbo marka.
Hem yer kaplamiyor hem de cabuk ısınıp kizartiyor memnunum
Bizde çok yeniyor tost eşim çok sever oğlumun tek yediği tost önce bende ondan almayı düşünüyordum eşim büyük olsun ızgarada yaparız deyince fikir degistik bakalım gerçekten lazım çocukta olunca teşekkür ederim

Günaydınn.
Yağmurlu uyku havasi.
Bugun pazara cikicam 60tl butce ayarladim ne alirsam artik.
Ama un falan icin markete girmem gerek onlari kartla halledicem.
Ekmek isine girmem evdeki una zeval getirdi :)

Yarim kilo falan un gidiyor.
Hafta da 3 defa ekmek yapsam( 2 gun yetecek kadar yapiyorum malum koruyucu vs yok 3. gune cok bayat oluyor 2 gun ideal)
Un u cuvalla alirim sanirim.
Bir sure daha yaparim Ramazanda falan zaten pide aliriz.

Evi toparlamam gerek ama hic canim istemiyor uzancam azcik.
Annem birara çuvalla un alıp hep bazlama yapardı hiç ekmek almazdık sen çuvalla alırım diyince kuzu aklıma o geldi.
Sonra evdekiler bazlamadan bıkınca yapmayı bıraktı.
Şimdi numunelik bile yapmıyor :KK70:
Ama güzel oluyordu beg:)

Aynen kuzu nolcak ya.
Dahada zamdan bahsediyorlar
bugun hapycanterde soylendim.
Yahu patates 5tl ama curuk carik bari iyisini satin su paraya bu patates pes dedim.

Pazarda 3.5tl patates guzeldide.
ama alicam 3kilo patates 3kilo sogan kafadan 20tl.
ee pazardan ne alicam ben diye kartla marketden aldim.
Ama sove sove azicik aldim.
Hic guzel degildi sozde 5tl.
Hele o soğanların halı mic mic sebzeler desen öyle alan alıyor alamayan ne yapıyor merak ediyorum gerçekten rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah artık millet taneyle alıyor yurt dışına kiler gibi bir domates iki soğan gibi bu ara hep öyle karşılaşıyorum ülkenin halı vahim

Günaydınn.
Yağmurlu uyku havasi.
Bugun pazara cikicam 60tl butce ayarladim ne alirsam artik.
Ama un falan icin markete girmem gerek onlari kartla halledicem.
Ekmek isine girmem evdeki una zeval getirdi :)

Yarim kilo falan un gidiyor.
Hafta da 3 defa ekmek yapsam( 2 gun yetecek kadar yapiyorum malum koruyucu vs yok 3. gune cok bayat oluyor 2 gun ideal)
Un u cuvalla alirim sanirim.
Bir sure daha yaparim Ramazanda falan zaten pide aliriz.

Evi toparlamam gerek ama hic canim istemiyor uzancam azcik.
Ekmek yapmak için kuzine olacak ki köyde yasiyacaksin unun bol olacak her gün yapacaksın oh mis bizim memlekette öyle hiç hazır ekmek alınmaz kuzinede yapılır mis mis tereyağı sur ye
Burda ekmek yapınca un pahalı fırın yanıyor elektrik çok geliyor hep ozeniyorum su köy yaşantısına

Back
X