• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sormayın Kızlar annem bende malum çocuğa bakıyor çok yoruldum diyor anne senin yaşın 66 daha her oyunu oynamayın ben konuşur anlatırım diyorum aman yok çocuk o üzülmesin diyor.
Evde saklambaç, kovalamaca, misket sürekli oynuyorlar. Sonra bitkin dağılmış. Yani yaşın kaldırmaz...

Üşümüş baddaniye yorgan istemiyor. Tesadüf öğrendim üşüdüğünü .

yani efsaneler.
Kapris yapıyor bazen, hep alttan alıyorum...

Annem kardeşime nevresim takımı almış.
Ama ne takım :KK70::KK70:

Kapının önünden geçen satıcılardan almış. Allahım yanlış dikimini mi anlatsam taç diye alıp taç olmamasını mı anlatsam özürlü yerlerini mi anlatsam tek kişilik 130₺ oluşunu mu anlatsam bilemedim.:işsiz:

Dedim anneme kısa ve net kazıklanmışsın:KK70:
Benim rahmetli babannemde öyle
nevresimler almis sozde bana adi adi
catal kasik takimi almis egriliyo bugruluyor attim hep.
Verim 3 kurus fazla iyisini alin yahu.

Ama annene pahaliya satmislar kadincagizi kandirmislar :(
english homeden aliriz de bir daha almasin.
Olsun ama sizi de takip ediyorum nolacak bisi olmaz ☺
Gecmis olsun😊

Selammm.
Dun market gezdik bisiler aldim.
Fiyatlar öyle ucuk ki eve gelip fise bakip tekrar toplama yaptim.
Ama sonuc degismedi :)
okadar sokum yani fiyatlara.
2 paket toprak aldim a101den.
orkide yag ve wc kagidi da zulaladim.
Bugunde pazara cikicam.
sütümü peynirimi falan alayim.
Bu hafta yogunum cok vakit bulamam eksik almaya ancak yemek yapar ev toparlarim.

lcw ablaya hediye aldim tunik 40tl verdim.
kendime parfum aldim 30tl verdim.
marketede 110tl verdim.

Bugun nekadar gider hic fikrim yok artik sasirmamak mi lazim ne lazim bilmem.

ya annemler 3 kisi bizde 3 kisiyiz.
onlar ne alsa surunuyor yenmiyor.
Bizde cumburlop resmen aninda bitiyor.
kilolu ailede degiliz.

Dun cilek aldim oglana eve getirdim aninda bitti.
Annem aldigimin yarisini aliyor yenmiyor onlarda.
Hala o cilek duruyordu ( o gecenlerde almisti) dedim bizde olsa bitmisti aninda.

Ama annene pahaliya satmislar kadincagizi kandirmislar :KK43:
Bakmadın mı dedim.Açıpta bakmadım dedi:) Zaten paketi falanda yoktu.
Aynen kuzu anneme ders oldu bu birdahakine english homedan alırız.

Ama annene pahaliya satmislar kadincagizi kandirmislar :KK43:

Gecmis olsun😊
😊 cok teşekkür ederim

Selamlar bugün de misafirlerim vardı.Eşimin teyzesigil, kayınvalideler ve annemler.Hayırlı olsuna geliyor misafirler her hafta her hafta misafir ağırlamak da yorucu daha da gelecek çok kişi var neyseki sağolsun annem gelip yardım ediyor kayınvalidem de etti sağolsun.Mercimek çorbası, etli yeşil fasulye konserve vardı onu pişirdim.Pirinç pilavı, tavuk kızartması, salata, cacık, turşu, kabak tatlısı un kurabiyesi yaptım. annem de börek getirmiş, kayınvalidem de yaprak sarması getirmiş , meyve,çay sabah 10 dan beri ayaktayım yeni 10 da oturdum 24 saattir.Sol dirseğim ağrıyor.Haftasonu hiç dinlenmeden işe gidiyorum geçen haftada misafir vardı.Bakalım haftaya kim gelecek :) dün 380₺ markette harcadım. Kahve yaptım az dinleneyim

Günaydınn.
Günler resmen birbirini kovalıyor ve ay bitiyor cok sukur.
Dün pazara ciktim baya eksigimi aldim.
sanirim 200tl kadar harcadim pazar+market.
50tl zulaya gitti.
Bugun yemek yapmam gerek
Oğlanin diş rontgeni var.
Kuş da benden oyun bekliyor yavrum ya :)
top falan oynuyorum onunla gelip bacagima konup bisiler diyip topa ucuyor aklini yedigim.
Topu halida yuvarlayip yakalamaya calisiyorum o da kosuyor benden hizli gitmek icin ucuyor arada :KK70: cok akilli cok.
Hep mizikci.

Kizlar parfum ariyorum
Koton ve zara marka begendiginiz kokular var mi?
misk, sandal agaci, yasemin, vanilya kokulari falan.
Koton kokulari hosuma gitti ama 50tl asagi yok.
Alicam 1 tane parfumum bitti degistirmek istiyorum.
lcw aldim pudrali bir kokusu var sevdim.

Baby lellli maalesef oylelelr evlebdim hem hamilelik hem iş doğumuna yakın canını heryerim kendim sildim hatta iyilerini bile yaptım eşim muhtaç olmasın die
Şuan eşim ameliyat olcak kv gilin orda illa orda olmasın rezil eder kvden bende biliyorum ama mecburen esimde orda istiyo uf arada kalıyorum ameliyatı olsada bitse hayirlisiyla kv bende istemiyorum bir hafta onlarda kalmaya virt zırt onunbunu toplar ayakta oturamam bide çocuğum ufak allahım biran evvel geçsin zaman diyorum bu şeytana uydurma beni allahım diyorum
Bu arada dün yeni market açıldı tuvalet kağıdı 18 32 li bide mutfak rulosu 12 li 12 tl bidaha bulamam die aldım
Gecmiss olsun cnm..

Kizlar parfum ariyorum

zara oriental ve fruity parfümü 69 tl ye aldım, özellikle orientali çok seviyorum lelli
fruity de yaz kokusu
şişeyi açtıktan sonra kokuda değişme olmuyor aynı hissi veriyor
katalog ürünleri hem aşırı fiyatlandı hemde ekşiyor resmen

Kizlar parfum ariyorum
zarada oriental var canım onu begenıyorum ben

Gunaydınn
Dun evden çıkaramadım benımkini 0 hrcama,
Cmrts dogumgunu güzel geçti,atlattık sukur.
Ama su gibi masraf yapmış bizim kız:(
Organizasyoncu tuttu,sade masa sussleme,balonlar 1500 tl,bence gerek yok yanı.
2 tepsi su böreğine 400 tl vermiş.
börekleri 2 gundur yiyorz:)
Gece kabuslarlu ağlayark uyandım,hayır olsun,
Bi kalktım kız tepikliyo:emir_bebek:
Hala kendıme gelemedim.
Aksam için yeşil mercimek,dunden bal kabağı çorbası var.
Makarna yapcam bide boronez soslu.
Cmrtesi misafir gelcek aksam caya.
Bu hafta harcamalı geçer,evde yağlı kağıda kadr bitmiis:KK14:
Dunden beri liste yapıyorm alıncakları:)

Kizlar parfum ariyorum
Nº 07 Pretty Blossom kullanıyorm ben staridivanus 80 tl ama kalıcı güzel,cicek kokusu.

Selamun aleyküm..... Allah hepimizi hayallerimize kavuştursun🤲
Benim en büyük hayalim ev sahibi olmak ama faizlere bende bulaşmak istemiyorum
Evlendiğimiz ilk yıl eşimle her ay kenara para atıyorduk rahat rahat para geçiyordu elimize daha sonra düğünümüzden kalan ayıptır söylemesi 33 çeyrek,7 yarım ,1 de tam altınımız vardı (çok pişmanım şimdiye dursa en az 10 bin kâr etmiş olacaktık)😕
Araba alacağız diye bozdurduk ordan 8 bin elimize geçti üstüne biriktirdik 2 sene sonra paramız 19 bin oldu 10 bin kredi çekip araba aldık onu aldıktan sonra masraflar kat kat arttı bide sonra çocuk😊 haliyle masraflar arttı
Ama inanın şuan kendimizi zorlasak bile kenara tek kuruş para atamıyoruz kirada oturuyoruz tek maaşla geçiniyoruz zaten hayat çok pahalı... Ben kendim için nadiren bişey alırım ne kuaföre giderim ne öyle sürekli giyim kuşam alırım masrafsız biriyim yani:)
Ben tasarruflu olmasam hiç geçinemeyiz zaten. Geçenlerde tokinin haberini gördük ben istedim aslında bir şansımızı denemeyi ama eşim yanaşmadı.... Evi olanlar çok şükretmeli kiralarda oturmak sıkıntı 😕 benim için en büyük lüks ev sahibi olmak yani😊
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın...
En önemlisi de kimseye muhtaç etmesin 🤲amin

Evlendiğimiz ilk yıl eşimle her ay kenara para atıyorduk rahat rahat para geçiyordu elimize daha sonra düğünümüzden kalan ayıptır söylemesi 33 çeyrek,7 yarım ,1 de tam altınımız vardı (çok pişmanım şimdiye dursa en az 10 bin kâr etmiş olacaktık)😕
Araba alacağız diye bozdurduk ordan 8 bin elimize geçti üstüne biriktirdik 2 sene sonra paramız 19 bin oldu 10 bin kredi çekip araba aldık onu aldıktan sonra masraflar kat kat arttı bide sonra çocuk😊 haliyle masraflar arttı
Ama inanın şuan kendimizi zorlasak bile kenara tek kuruş para atamıyoruz kirada oturuyoruz tek maaşla geçiniyoruz zaten hayat çok pahalı... Ben kendim için nadiren bişey alırım ne kuaföre giderim ne öyle sürekli giyim kuşam alırım masrafsız biriyim yani:)
Ben tasarruflu olmasam hiç geçinemeyiz zaten. Geçenlerde tokinin haberini gördük ben istedim aslında bir şansımızı denemeyi ama eşim yanaşmadı.... Evi olanlar çok şükretmeli kiralarda oturmak sıkıntı 😕 benim için en büyük lüks ev sahibi olmak yani😊
Arabanın kredisi bitti mi?
onu yükseltebilirsiniz az daha kredi çekip.
Sehir neresi bilmiyorm ama alacağınız ev 250 .000 tl ise misal,5/1 ini peşinat verirseniz en az ,ödeme zorluğu çekmezsiniz diyor uzmanlar.
Bende kiradayım,o mantıkla ilerliyorz.2-3 seneye 100-150 peşinat verip orta halli bi ev alabiliriz kısmetse.
Ama ben Bursadayım,semtinee göre 100 bine de ev var burda.
Allah gönlünüze göre versin:dua:

Sorun bizlerde değil ki hayat gerçekten pahalı bizde sizin gibi ayı hep eksiye kapatıyoruz kira ödemiyoruz ama 910 kredi ödüyoruz bilmiyorum nasıl olacak birikim yapamasakta en azından tasarruf ediyoruz yoksa zorr Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Eşim 12 yıldır aynı yerde çalışıyor ama son aylarda işin olmadığından yakınıyor bir sürü işçi çıkarmışlar ne yazikki nereye kadar böyle olur bilmem

Cumartesi elektrik faturası gelmiş 112 TL elektrik faturası gelmiş sinir oldum oysa ki dikkat ediyorum 15 gündür hiç fırın açmadım ütü zaten iki haftada bir yapıyorum süpürge iki günde bir açıyorum dondurucuyu kapattım kombi çoğunlukla kapalıydı herhalde artık düşmeyecek bu faturalar

Cumartesi elektrik faturası gelmiş 112 TL elektrik faturası gelmiş sinir oldum oysa ki dikkat ediyorum 15 gündür hiç fırın açmadım ütü zaten iki haftada bir yapıyorum süpürge iki günde bir açıyorum dondurucuyu kapattım kombi çoğunlukla kapalıydı herhalde artık düşmeyecek bu faturalar
Elektrik faturaları hep böyle bizede çok geliyor.
Gerçekten hayat çok pahalı.Faturalar öyle market alışverişi desen öyle.Geçen seneki fiyatlarla bu seneki fiyatların arasında ciddi fark var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Elektrik faturaları hep böyle bizede çok geliyor.
Gerçekten hayat çok pahalı.Faturalar öyle market alışverişi desen öyle.Geçen seneki fiyatlarla bu seneki fiyatların arasında ciddi fark var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sormayın ya markete girmeye korkar oldum gerçekten öyle ihtiyaç dışı bişi de almıyorum tabak çanak vs ama yine de her girdiğimde 50 TL altında harcamadan çıkamıyorum ki benim memleketten getirdiklerim olmasa mümkün değil geçinemezdim burada

Sorun bizlerde değil ki hayat gerçekten pahalı bizde sizin gibi ayı hep eksiye kapatıyoruz kira ödemiyoruz ama 910 kredi ödüyoruz bilmiyorum nasıl olacak birikim yapamasakta en azından tasarruf ediyoruz yoksa zorr Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Eşim 12 yıldır aynı yerde çalışıyor ama son aylarda işin olmadığından yakınıyor bir sürü işçi çıkarmışlar ne yazikki nereye kadar böyle olur bilmem

Amin katılıyorum kesinlikle..... Benim eşimin işyerindede işlerin çok durgun olduğunu söylüyor hatta bir ara eşimle beraber bütün işçilere 10 günlük ücretsiz izin vermişlerdi iş yok diye.... Siz ev kredisi mi ödüyorsunuz Allah kolaylık versin gerçekten kısmasak kalırız ortada ..bizim arabanın daha geçen seneki vergisi ödenmedi bu senekide duruyor:( Allah yardımcımız olsun

Back
X