• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

10 nisanda Hapycanter da buyuk indirim varmis.
Ben seker pirinc yag falan alicam.
Onlar uygun oluyor genelde oradaki indirimlerde.
Yarın bakicam.

Kızlar bir konu açtım. Ankete katılırsanız sevinirim.Dün üye oldum. Projelerim var ve ilerlemek ekonomi yapmak istiyorum ben de.
seyma ismim. 1 evladım var.

kızlar merhaba
nasılsınız
bu sıra işler yogun giremiyorum
tr_lelli tr_lelli 950 TL çok çok iyi
sadece yemek size ait sanırım(öğlen -akşam)
biz kendi aracımızla plan yaptık 4-5 net
otelli yemeği benzini derken sizin program çok uyguna geliyor
keyifle gidin gelin inşlalhhh

Kızlar bir konu açtım. Ankete katılırsanız sevinirim.Dün üye oldum. Projelerim var ve ilerlemek ekonomi yapmak istiyorum ben de.
seyma ismim. 1 evladım var.
Ben konuyu okudum. yemek tarifi vs bende takipci begeni kasarim mesela.
Ama cocugumu, kendimi, sesimi dahi o ortamlarda desifre etmek va istemem.
Bir de malum sosyal medyada herseye muhalefet mutsuz bir kesim var. Moral bozmaya olumsuz yoruma odaklilar.
Sıkıntılı isler.
Basarirsaniz ne guzel

kızlar merhaba
nasılsınız
bu sıra işler yogun giremiyorum
tr_lelli tr_lelli 950 TL çok çok iyi
sadece yemek size ait sanırım(öğlen -akşam)
biz kendi aracımızla plan yaptık 4-5 net
otelli yemeği benzini derken sizin program çok uyguna geliyor
keyifle gidin gelin inşlalhhh
Canim sabah kahvalti, aksam yemegi otelde.
ogleni sen yiyorsun.
Biz meyve vs alip mesela aracta dagitiyoruz birlikde yiyoruz isteyen o ogle arasi oturup yiyor isteyen elinde nasil istenirse.
Rehber icinde.
3 otel oluyor genelde.
muze giris paralarini falan kendimiz oduyoruz, teleferik, zipline, rafting vs.

Ben konuyu okudum. yemek tarifi vs bende takipci begeni kasarim mesela.
Ama cocugumu, kendimk, sesimi dahi o ortamlarda desifre etmek va istemem.
Bir de malum sosyal medyada herseye muhalefet mutsuz bir kesim var. Moral bozmaya olumsuz yoruma odaklilar.
Sıkıntılı isler.
Basarirsaniz ne guzel

Paylaşmak istememenize saygı duyuyorum.Birşey diyemem. Yorumları kapatabilirsiniz.Öylebir seçenek var. Ben etrafımdan çok fazla paralar kazanıldığına şahit olunca,dedim asıl ev hanımlarının ek gelirlere ihtiyacları var. fatihselimtube diye bir kanal var. kadın cocuğuna hediye paket actırıyor. üstten cekmiş videoyu..28 milyon izlenmiş:KK43:

Paylaşmak istememenize saygı duyuyorum.Birşey diyemem. Yorumları kapatabilirsiniz.Öylebir seçenek var. Ben etrafımdan çok fazla paralar kazanıldığına şahit olunca,dedim asıl ev hanımlarının ek gelirlere ihtiyacları var. fatihselimtube diye bir kanal var. kadın cocuğuna hediye paket actırıyor. üstten cekmiş videoyu..28 milyon izlenmiş:KK43:

1 izlenmeye 10 kuruş aldıgını düşünün..

youtube cok degisik bir uygulama. sen yemek tarifi yaziyorsun sonra ona buna suna derken magazine kadar geliyor videolar akip ben ne ara buraya geldim diyorsun.

youtube cok degisik bir uygulama. sen yemek tarifi yaziyorsun sonra ona buna suna derken magazine kadar geliyor videolar akip ben ne ara buraya geldim diyorsun.

kesinlikle öyle :)) müzik ile yemek yaptıgınızı, alışverişlerinizi gösterebilirsiniz belki. herkesin hayal gücüne kalmiş. Ben burada hanımlar birleşirsek. bin, 2 bin kişi olabilir, kazanç elde edebiliriz diye düşünüyorum

Burada 1.buçuk ayda. 2.520 tl kazandıgını acıklıyor kadın. yüz ve sesinizi göstermeden,biz de siz de beraberce yapabiliriz. çok düşünüyorum.neden olmasın..konu ekonomi finans oldugu için buraya yazıyorum. yanlış yapıyorsam kusura bakmayın. :KK43: ücret ödemeden telefondan çektiğiniz bir videodan kazanç elde etmek bana cazip geliyor

Burada 1.buçuk ayda. 2.520 tl kazandıgını acıklıyor kadın. yüz ve sesinizi göstermeden,biz de siz de beraberce yapabiliriz. çok düşünüyorum.neden olmasın..konu ekonomi finans oldugu için buraya yazıyorum. yanlış yapıyorsam kusura bakmayın. :KK43: ücret ödemeden telefondan çektiğiniz bir videodan kazanç elde etmek bana cazip geliyor

Kazanc sağlanıyor olabilir ama bunun da artk afedersiniz boku cıktı.
Kanalıma hosgeldiniz diyen youtuber oluyor.
Aynı sekilde instamomlar da öyle.
Ben ig hesabımı kapadım mesela.Cok bos gelmeye basladı.
Tercih meselesi tabi.
İns cok takipcili bi hesabınız olur.

Kazanc sağlanıyor olabilir ama bunun da artk afedersiniz boku cıktı.
Kanalıma hosgeldiniz diyen youtuber oluyor.
Aynı sekilde instamomlar da öyle.
Ben ig hesabımı kapadım mesela.Cok bos gelmeye basladı.
Tercih meselesi tabi.
İns cok takipcili bi hesabınız olur.

Kybedeceğim birşey yok :) sadece müzikli bir yemek yaparken çekip atsam, reklam veriyor youtube ve google hesabına yavaş yavaş para yatıyor. bu gibiler hayatını her detayına kadar paylaşan, mokunu çıkaranlar bundan yararlanıyor işte...bana da haksızlık geliyor :) sadece kendime takipçi için yazmıyorum bunları.çok çok samimiyim.herkes hesap açsın bin 2 bin kişi olalaım herkes aynı şeyi kazansın:KK36:

[

benim hazırladığım bir video mesela. Ben sosyal medyada paylaşıyorum oğlumu. ses olmuyor pek. Ama alışverişlerini çekip atan insanlar var mesela. sadece müzikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
K kahvemsi mutluluk gelsene tura :)
gercekden and. yakasinda olan varsa gelebilir.
suan 10 kisi garanti ama arac 40kisilik dolacak boyle boyle etrafimada soyleyecegim.
ya ben çok istiyorum karadeniz turu,
çok gitmek istiyorum
sen de anlatıyorsun ya şöyle güzel güzel, yeşili havası çok çok merak ediyorum

simdi bunu izlemek bana bisi katmadi gereksiz video
babyloading87 babyloading87 katiliyorum

Back
X